Akil Verin Caresizim :(

Zam

Zaman istedi de neyin zamani canim onu anlamadim.acaba benim evden cekip gitmemimi bekliyor bezdirmekmi istiyor anlamadim.
Akıl vereni ne verdi ona baglı canım eşin senden ustun olamaz sen erkkeligi ni goster o gel eve desin demiştir kesin annesi eee sende demiycene gore asıl onun b burnu surtsun anasının evinde rahatı yerindedir smdi asırı da b ilgi vsrdır ustunde onun ama evlenmiş birbucuk sene gecirmis senle okdr kolaymı gidiyorum demekle gidilmez bence sen smdilk hc bisey ypma arama sorma pasif kal zaten bakalm eve gelecek nabacak gozunu korkutuyor olablr cidden

Annem babam suan bendeler birazdan gidicekler .Ailem arkamda sukur. Babam kizim bizimle yasamak istemezsen kardeslerin var beraber ev kiralayip kalin dedi sagolsun

Suan beklemek evet zor ama sessizce bekleyip sonunu gorucez.esimin burnu dik ve kendinden cok ama cok emin.cok istiyrsa bosansin ben cok yoruldum

Evliliklerde evi terkeden kişi doğrudan kusurludur boşanma davalarında, tazminat hakkı bile doğurur. Bu yüzden erkekler psikolojik şiddet uygulayarak kadının evden gitmeisni sağlamaya çalışır. Çünkü hukuken bu ağır bir kusurdur ( sizinkinin kafasının bu duruma basmadığı iyi olmuş ) Evden çıkmayın ama onun evi terkettiğine dair şahit sayınızı arttırmaya bakın ( çekişmeli davalarda çok önemli)

İkincisi evlilikte takılan takılar yasal olarak kadına attir. Hak iddia etme şansı yok.
Üçüncüsü anladığım kadarıyla sizi biraz zayıf görmüş maaile sizi terbiye etmeye çalışıyorlar. Ben olsam direk gider tedbir nafakası davası açarım ( evlilik devam ederken eşin maddi yükümlülüklerini yerine getirmemesine bağlı olarak bağlanan nafaka türü)
İnsanlar sizi güçlü gördüğü sürece boyun eğer. Şu an bir çatışma yaşıyorsunuz çok normal. Her evlilikte bir başrol bir yardımcı oyuncu vardır. Bu da güç savaşı ile belli olur. Eşiniz sorumluluk almaktan uzak, gelişimini pek tamamlayamamış biri gibi görünüyor ama siz onu bastırmayı başarırsanız bir şansınız olabilir.

Bir söz vardır kaçan kovalanır. Sakın unutmayın !!

Babam kizim evde yalniZ kendini kotu hissediosun gel istersen gidelim dedi gonlum elvermiyor dedi hayir baba ben guclu bir kadinim burasi hala benim evim bosanma biticek soyadimi alip gelicem dedim karar senin kizim dedi.

Babamlar burdayken kayinbabam aradi cok iyidir sagolsun beni birtek arayan soran destek olan o cunku.nasilsin iyimisin dedi iyiyim dedim nerdesin dedi evdeyim baba dedim gidicegimi dusunuyorlar herhalde ki her aradiginda nerdesin kizim diyor dedimki babacim herhalde herkes gitmemi beklior surekli soruosun dedim gulerek bana alinmaz biliyorum oda gulerek yok kizim belki disari cikmissindir diye dusundum dedi yok dedim annemle babam bendeler dedim selam soyle dedi olur dedim ama annemle babam burdalar deyince bir durakladi sey dedi kaldi devamini getirmedi

Tmm dedi tmm dedim iyigeceler

Tatlım senin ikinci evliliğin olduğu icin geçinemeyen sen olursun herdaim. Toplum böyle. Ayrıca eşinin yaptığı çok ayıp. Dedikodu resmen. Ben senin yerinde olsam babası arayınca giderdim. Birde gerçekten muhatap olma. Yorum bile yapma eşinin yanında ailesiyle ilgili. Eşini elinde tutmaya bak. Zamanla alışır. Cocuk olmadan dene bakalım biraz daha belki ehlilesir. Ama gerçekten eşinle evinle vakit geçir. Bırak diğerleri ne halleri varsa görsünler

Bir gece daha yalniz gecti kizlar tam 3 gun oldu adamin niyeti bosanmak belli ise gidiorum simdi karmakarisigim

Ne olucaksa olsun artik annesinin evine giden evini terkeden zaman isteyen bir adam cik...Bu mu yani

Ruhen psikolojikmen cok yoruldum kizlar belki bugun evi bosaltir ya da davasini acar bilmiorum.Bildigim tek sey ne olucaksa olsun artik

Bekleyin, ki bekliyorsunuz zaten.
Eşiniz daha olgunlaşmamış.
Ailesi boşanmanızı istemiyor gibi, sadece eşiniz çocukluk ediyor şuan.
Canim ailesi degil de babasi istemiyor bosanmamizi.Ama su var onemli olan babasinin fikri degil esimin fikri onemli .

Esim de israrla anlasamadigimizi; mutlu olmadigimizi iletiyor.Artik ne olucaksa olsun diyorum mutsuzsa ve devam etmek istemiyorsa kisa yoldan bitsin cok aci cekmeden..

Evde kalmak canimi acitiyor yapayalniz.Zaman istedi ama ne zamani.Insanlarin sorunu varsa oturup konusur cozum bulmaya calisir cozemiyorsa da bundan sonrasi icin avukat su bu ne olucaksa bunlar hakkinda anlasmaya varir.

Evi terkedip zaman istemek ailesinin yaninda kalmak da nedir

Kizlar tekrar merhaba esim bugun 4.gun ve hala eve gelmedi gelmesin de zaten

Bizim altinlarimiz yani dugun takilarimiz ikimizin adina musterek hesapta ve anahtarlar bende.evde sadece hediyelik bir bilezik bir ceyrek altin bir de yarim altinimiz vardi evde kutudaydi ikimizde yerini bilirdik

Evde arada kavga olunca ya da bir konu gecince altin kadinin hakki dedigimde sinirlenirdi.Gecen yine bir kavgamizda evdeki altinlari kutusuyla goturmustu tabi barisinca getirip tekrar yerine koymustu

Esim gunlerdir eve gelmedigi icin ben bu altinlari cantama koymustum neyse Ben bu sabah ise giderken onun eve gelicegini ve ustunu degistiricegini tahmin ettim.ve bu altinlari kutusuyla yatak odasina aynanin onune gayet de gorunur yere koydum

Tahmin ettigim gibi eve gelmis ustunu degismis ve aynanin onundeki altinlari alip gitmis demekki bu adamin benden zaman istemesinin nedeni altin ve de para.

Soktayim . Biranonce bitsin baska da birsey diyemiyorum.Ben gunlerdir uzulurken adam neyin derdindeymis soktayim.

Belki o da ne yapacagini bilmedigi icin zamana birakmistir. Esinizin yasi kucuk degil ama evlilik sorumlulugunu kaldiramadigi asikar. Evden ne olursa olsun ayrilmayin. Babasina da bosanma davasi acsin tarzinda konusmayin lutfen. 13 sayfa yorumu okumadim ama anladığım kadariyla cok buyuk bir probleminiz yok. Sakin kalmaulya calisip konusmak isteyene kadar bekleyin. Devam edecekseniz sartlarda uzlasin. Cektiginiz sikintilar bosuna olmasin. Allah yardimciniz olsun.

Evet birkac gun zaman dedi bakalim kac birkac gun surecek . Ben evde bekliyorum da gelip konusup konusmayacagi da belli degil.

Kizlar merhaba

Dun aksam gec vakitlere yakin kayinbabam ve esim geldi.esimin kuyrugu dik gene.Sanki zorla getirmisler.

Tek kelime etmedim o da konusmadi.Babasi dediki kizdik ona evine git diye.Dedim sizin zorunuzla geldiyse gelmeseydi hic.Tabi biz bu konusmalari yaparken o ustunu degistiriyordu duymadi.

Babasi gitti tek konusma yapmadik.Saatte gec oldugu icin ben gittim uyudum o sonradan gelmis yataga uyumus.Aramiyorum hic.o da aramiyor zaten.Dedim ya kuyrugu dik.Sanki ben evi terkettim sanki ben gidip aileme onu kotuledim.

Amma nazlandi kesin bı dille konus bence bu adamla çürütme ömrünü adam dediğin net olmalı böyle davranışlar çok itici bı erkekte

Amma nazlandi kesin bı dille konus bence bu adamla çürütme ömrünü adam dediğin net olmalı böyle davranışlar çok itici bı erkekte
Evet cok itici duruyor bencede.Kadin evi terkeder erkek evinde durur genelde bizde olay tam tersi oldu.

Hem gidip ailesine beni kotuledi dedikodumu yapti ekmeklerine yag surdu hem de kuyrugu gayet dik.

Evet cok itici duruyor bencede.Kadin evi terkeder erkek evinde durur genelde bizde olay tam tersi oldu.

Hem gidip ailesine beni kotuledi dedikodumu yapti ekmeklerine yag surdu hem de kuyrugu gayet dik.
Eve geri döndü yani ama sizinle konuşmuyor öyle mi? Ama aynı yatağa giriyor , salonda üşüyerek yatıyorum diyen adam boşanmak isterken neden sizinle aynı yatağa giriyor .

Eve geri döndü yani ama sizinle konuşmuyor öyle mi? Ama aynı yatağa giriyor , salonda üşüyerek yatıyorum diyen adam boşanmak isterken neden sizinle aynı yatağa giriyor .
Evet canim konusmuyor tripli ama ayni yataga giriyor.Akli sira burnumu surtucek .Ama cok bekler evi terkeden gidip dedikodu yapan ben degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…