- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bulamadiysam82
-
Akıl vereni ne verdi ona baglı canım eşin senden ustun olamaz sen erkkeligi ni goster o gel eve desin demiştir kesin annesi eee sende demiycene gore asıl onun b burnu surtsun anasının evinde rahatı yerindedir smdi asırı da b ilgi vsrdır ustunde onun ama evlenmiş birbucuk sene gecirmis senle okdr kolaymı gidiyorum demekle gidilmez bence sen smdilk hc bisey ypma arama sorma pasif kal zaten bakalm eve gelecek nabacak gozunu korkutuyor olablr ciddenZam
Zaman istedi de neyin zamani canim onu anlamadim.acaba benim evden cekip gitmemimi bekliyor bezdirmekmi istiyor anlamadim.
Babam kizim evde yalniZ kendini kotu hissediosun gel istersen gidelim dedi gonlum elvermiyor dedi hayir baba ben guclu bir kadinim burasi hala benim evim bosanma biticek soyadimi alip gelicem dedim karar senin kizim dedi.Evliliklerde evi terkeden kişi doğrudan kusurludur boşanma davalarında, tazminat hakkı bile doğurur. Bu yüzden erkekler psikolojik şiddet uygulayarak kadının evden gitmeisni sağlamaya çalışır. Çünkü hukuken bu ağır bir kusurdur ( sizinkinin kafasının bu duruma basmadığı iyi olmuş ) Evden çıkmayın ama onun evi terkettiğine dair şahit sayınızı arttırmaya bakın ( çekişmeli davalarda çok önemli)
İkincisi evlilikte takılan takılar yasal olarak kadına attir. Hak iddia etme şansı yok.
Üçüncüsü anladığım kadarıyla sizi biraz zayıf görmüş maaile sizi terbiye etmeye çalışıyorlar. Ben olsam direk gider tedbir nafakası davası açarım ( evlilik devam ederken eşin maddi yükümlülüklerini yerine getirmemesine bağlı olarak bağlanan nafaka türü)
İnsanlar sizi güçlü gördüğü sürece boyun eğer. Şu an bir çatışma yaşıyorsunuz çok normal. Her evlilikte bir başrol bir yardımcı oyuncu vardır. Bu da güç savaşı ile belli olur. Eşiniz sorumluluk almaktan uzak, gelişimini pek tamamlayamamış biri gibi görünüyor ama siz onu bastırmayı başarırsanız bir şansınız olabilir.
Bir söz vardır kaçan kovalanır. Sakın unutmayın !!
Tatlım senin ikinci evliliğin olduğu icin geçinemeyen sen olursun herdaim. Toplum böyle. Ayrıca eşinin yaptığı çok ayıp. Dedikodu resmen. Ben senin yerinde olsam babası arayınca giderdim. Birde gerçekten muhatap olma. Yorum bile yapma eşinin yanında ailesiyle ilgili. Eşini elinde tutmaya bak. Zamanla alışır. Cocuk olmadan dene bakalım biraz daha belki ehlilesir. Ama gerçekten eşinle evinle vakit geçir. Bırak diğerleri ne halleri varsa görsünlerMerhaba kk bayanlari ;
Burayi cok uzun suredir takip ediyorum.Konu acmak bugune nasipmis
Benim 2.evliigim.Ilk evliligim esimin ihaneti yuzunden bitti kisa bir evliligim olmustu 1 yil bile surmedi.
Bosandiktan 7 yil sonra bir arkadas vasitasiyla simdiki esimle tanistim.Suanki esimin ilk evliligi.Benim cocugum yok bu arada.Fakat annesi ve de kizkardesiyle evlendigimizden beri sorun yasiyoruz.Cunku hepberaber vakit gecirmeye beraber karar vermeye alismislar.
Aile sirketleri var.Bende farkli bir kurumsal firmada calisiyorum uzun yillardir.Evlendigimizden beri surekli ailesi yuzunden kavga ettik.Kavga hic eksik olmadi.Illkaki benim de hatalarim olmustur ama esimin surekli ailesi ve benim aramda laf getirip laf goturmesi olaylari cikmaza soktu.
.Bana ters gelen konularda hep tavrimi koydum.1.5 yillik evliyim.Son olayda annesi ve kizkardesiyle tartistim ama annesi benden buyuktur deyip esim de arada kalmasin diye evine gittim hastaydi gecmis olsun dedim.fakat kizkardesiyle gorusmedim.
Boyle olunca da evden kavga gurultu eksik olmadi.Kardesinin esime benimle ilgili yazdiklarini gorunce gorusmeme karari almistim ama esim hicbir zaman denge kuramadi.
Kimse kimse icin ailesini atmamali boyle birsey istemek sacmalik.Ama denge kurmak onemli.
En son iki gun once siddetli bir kavga yine ve evi terketti beni heryerden engelledi.Suan eve gelmiyor.Bana sadece bosanmak istedigini bu isin olmadigini ailesinin yiprandigini bizim de yiprandigimizi iletti ve esyalarimi da gelip alicam dedi tamam diyebildim sadece.
Suan beraber oturdugumuz evde yalniz kaliorum o annesinin evinde kaliyor.kaynanam aradi ve bu boyle olmuyor bizde yiprandik olmuyorsa kisa yoldan bitirin olucak sada oturun son kez konusun ama ben oglumada soyledim bundan sonra kizim ve ben senin evine ayak basmiycaz dedi.
Kadin resmen beni gecimsiz kotu kalpli ilan etti.Oglu benim yanimda yatmak istemeyip yastigini alir salona gecerdi annesine ne dediyse zaten oglum salonda yatiyormus usuyormus dedi eve gelmek istemiyor mutsuz perisan vs dedi.ve kapadi teli
.Bugun sabah kayinbabam aradi cok severim kendisini.kizim gelip seni alayim bizde kahvalti yapalim hem esinlede konusmus olursun dedi.Tsk ettim dedim ki ben kadin halimle evi terketmedim bosanalim demedim oglun istedi.Konusmak isteyen ben burdayim evdeyim gelir konusur dedim.
Ben ogluma soyleyeyim madem aksamustu gelsin konusun dedi.Ama gelen giden yok.Gelecegini de sanmiyorum.
Kafam cok karisik kizlar
Canim ailesi degil de babasi istemiyor bosanmamizi.Ama su var onemli olan babasinin fikri degil esimin fikri onemli .Bekleyin, ki bekliyorsunuz zaten.
Eşiniz daha olgunlaşmamış.
Ailesi boşanmanızı istemiyor gibi, sadece eşiniz çocukluk ediyor şuan.
Annesi iyi doldurmusda bu adam sizi görünce cozulmekten korkuyo ondan gelmiyo benceKizlar cekmeceyi actim oraya koymus gunahina girdim adamin
Ay aman ne günahı ya ? Adam senin günahina girmis belli. Üzülme nolur. Toparlanmaya bak.Kizlar cekmeceyi actim oraya koymus gunahina girdim adamin
Evet birkac gun zaman dedi bakalim kac birkac gun surecek . Ben evde bekliyorum da gelip konusup konusmayacagi da belli degil.Belki o da ne yapacagini bilmedigi icin zamana birakmistir. Esinizin yasi kucuk degil ama evlilik sorumlulugunu kaldiramadigi asikar. Evden ne olursa olsun ayrilmayin. Babasina da bosanma davasi acsin tarzinda konusmayin lutfen. 13 sayfa yorumu okumadim ama anladığım kadariyla cok buyuk bir probleminiz yok. Sakin kalmaulya calisip konusmak isteyene kadar bekleyin. Devam edecekseniz sartlarda uzlasin. Cektiginiz sikintilar bosuna olmasin. Allah yardimciniz olsun.
Amma nazlandi kesin bı dille konus bence bu adamla çürütme ömrünü adam dediğin net olmalı böyle davranışlar çok itici bı erkekteKizlar merhaba
Dun aksam gec vakitlere yakin kayinbabam ve esim geldi.esimin kuyrugu dik gene.Sanki zorla getirmisler.
Tek kelime etmedim o da konusmadi.Babasi dediki kizdik ona evine git diye.Dedim sizin zorunuzla geldiyse gelmeseydi hic.Tabi biz bu konusmalari yaparken o ustunu degistiriyordu duymadi.
Babasi gitti tek konusma yapmadik.Saatte gec oldugu icin ben gittim uyudum o sonradan gelmis yataga uyumus.Aramiyorum hic.o da aramiyor zaten.Dedim ya kuyrugu dik.Sanki ben evi terkettim sanki ben gidip aileme onu kotuledim.
Evet cok itici duruyor bencede.Kadin evi terkeder erkek evinde durur genelde bizde olay tam tersi oldu.Amma nazlandi kesin bı dille konus bence bu adamla çürütme ömrünü adam dediğin net olmalı böyle davranışlar çok itici bı erkekte
Eve geri döndü yani ama sizinle konuşmuyor öyle mi? Ama aynı yatağa giriyor , salonda üşüyerek yatıyorum diyen adam boşanmak isterken neden sizinle aynı yatağa giriyor .Evet cok itici duruyor bencede.Kadin evi terkeder erkek evinde durur genelde bizde olay tam tersi oldu.
Hem gidip ailesine beni kotuledi dedikodumu yapti ekmeklerine yag surdu hem de kuyrugu gayet dik.
Evet canim konusmuyor tripli ama ayni yataga giriyor.Akli sira burnumu surtucek .Ama cok bekler evi terkeden gidip dedikodu yapan ben degilimEve geri döndü yani ama sizinle konuşmuyor öyle mi? Ama aynı yatağa giriyor , salonda üşüyerek yatıyorum diyen adam boşanmak isterken neden sizinle aynı yatağa giriyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?