Akıl verin lütfen artık bunaldım😔😟

Pelinkya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
52
-2
1
33
İyi günler ben eşimle 6 senelik evliyim iki çocuğumuz vr ve kız kardesimden çok supleniyorum eşime ilgisi olup olmadığını anlamkta zorluk çekiyorum ama yaptıkları beni kuskulandiriyor.ne zmn aileme gitsem orda oluyor yani dışarda bile olsa geleceğimizi duyduğunda hmn geliyor.cocuklarimi eşimin yanında annem oğlum yerim senin ağzını ölürüm senin ugruna gibi cümleler kurarak seviyor.kendini bizzat eşime göstermek belli etmek için yanına oturuyor yada yakın oturmaya çalışıyor. Ben eşimin yanindan kalkıp mutfağa gittiğimde fırsatını bulup aynı alanda kalmaya çalışıyor.esim benim kıskanç biri olduğumu biliyor ve yeterince kndiyle alakalı bı durum olmadığını bana gostermye çalışıyor bu durumdan haberdar ve çok rahtsz oluyoruz oda gtmk istemiyor.en son aileme oturmaya gittiğimizde annem ve bn mutfağa gittiğimiz esnada eşim ve çocuklarım kanepede otururlarken kız kardeşim küçük cocugumn yanına boylu boyunca yatar vaziyette uzanıyordu ve ben bu şekilde bı harekete maruz kaldigimda nutkum durdu resmen sanki çocuklarım annesiyymis gibi eşimin olduğu yerde o şekilde davranması beni üzdü . Ayağa kalkıp eşimin karşına doğru çekip cilve yaparcasına yeni aldığı bardak vs. Eşyasını gösteriyor bak enişte bardağın nasıl diye.yada gelip yanımızda saçından başlayıp bütün heryerine doğru parfüm sikiyor.kokudan rahtsz olmamıza rağmen umursamiyor.surekli bana glmk için fırsat ariyr gelme diyemdgm için erken gel gelecksn diyorum. Saat 3 yada 4 gibi geliyr eşimin iş saatini soruyor kaçta glyr dye eşim geldiktn sonra yeni yiyrz ve gidiyor sanki onun gelmesini beklermiş gibi.bnimle eşimin yanında abla dgl de kanki dye sesleniyr.bazen bana iç çamaşırını gösterip sana vereyim kocana fantazi yaparsan diyor. Çocuğum eşimin kucagindayken yaklaşıp öpüyor sevmeye çalışıyor. Eğilip duruyor arkası dönük vaziyette .defalarca uyardım üstüne uzun bişey giymesi için ama hiç oralı olmuyor eşimin yanında sortla geziyor. Aile bişey diyemiyorum tamamen emin olmk istyrm .eşimle bu yüzden gergin tartisiyrm kendini çok sabırlı sen haklisn annene babana şöyle gitmylm o zmn diyor ama bn çelişki icindym .bunaldım

Eğer şüpheleriniz bir nebze bile olsa doğruysa çok kötü bir durum ne denir ki kaç yaşında kardeşiniz?

Çok küçük de değil yani ergenlik filan sa geçer diyecektim ama yerinizde olsam güzel bir konuşma yapardım kardeşim le eşim çok rahatsız bu hareketlerinden eğer çeki düzen vermezsen görüşmeyi keseceğim seninle deyin ve ailenize de söyleyeceğinizi söyleyin.

Genel olarak hissettiklerim kaygilanmam için kesin ama haksizliga ugramktn korkuyorum çünkü uyardım ve anlmk istemiyor. Eşime ismiyle hitap edior benimle konuşurken. Yada eşimle benim sevdgm birşeyi yada bgndgm şeyleri söylediğimde bende çok seviyorum bnmde hoşuma gdyr feln diyor. Bn kendimce onu deniyorum koz vermk dglde sınamak gibi ortaya laf atıyorum yani sadece kendi sevdgm birşeyi söyleyince bende seviyorum demiyor ama eşimle ilgili sevdgmz biseyi soyledigmde ona bende seviyorum diyor.

Zaten en son yaptığım şeyi fırsat olarak sundum ve bu beni bu noktada çok uzun yalnız kalmasını sağladım ve resmen çocuklarımla birlekte yanlarına uzanmış bı şekilde gördüm eşim koltuğun sol kosesindeydi ortada çocuklarım vardı ve küçük çocuğumun yanına yatmıştı boylu boyunca koltuğun sağ kosesine doğru

Tabiki bende eve gelince eşime kızdım neden kalkmadin oradan dedim oyun oynuyordu tlefonuyla bn onu gormdim bile bakmadım dedi

Olmayacak bir şey değil bu maalesef,
Hani derler ya bu gözler neler gördü, bu kulak neler duydu diye.
Benim Üniversite arkadaşım Öz kardeşi ile aldatıldı ve boşandı.
Ama kardeşi ve eski eşi evlendi. Bu arada ikisi de evliydi birliktelik süresince
Şimdi kız kardeşi 6 aylık hamile

Normal de böyle rahat bir insan mıdır?Belki genel hali tavrı böyledir.kardeş sonuçta yani.

Nutkum tutuldu ben ne yapardım diye düşündüm telefonunu al kurcala kardeşinin elbetteki vardır bir açığı eğer bişler hissediyosa tabii yem at eşinin her fırsatta seni sevdiğini söylediğini süprizler yaptığını falan böyle durum varsa sinirlenir ifrit olur tavrından anlarsın zaten sevgilisi yok mu o konulara gir sor sürekli ayy başka adam mı kalmadı bu nedir ya enişte demek abi demek yani şeytan dürtüyo bunları

konuştuğu birisi oluyr
Sevgilin mı diyorum yok diyor arkadan diyor.sen nezamn evlenceksn diyorum npcam evlenip böyle iyi bn hayatimi yasicam diyor. Zaten eşimle ilgili bişey anlatırken suratinda değişik bı ifadeyle karşılaşıyorum.sanki bn onunla ilgili bişey konusamazmisim gibi sert bı yüz ifadesi oluyr yada sahte bı gulumsemeyle karsilasyrm.ama eşimle öyle konuşmuyor sanki eşimin onunla konuşması için muhabbet açmaya laf atmaya calisyr

Normal de böyle rahat bir insan mıdır?Belki genel hali tavrı böyledir.kardeş sonuçta yani.
Hyr değil ama böyle davranışlarını ,belki yanlış anliyosundr diye soyleyemedigm için rahatsız olduğumu belli etmedigm için belki bidaha yapmaz dediğim icin oda ilerlemeye devam ediyor.zaten eşim bı ara aileme benim bizzat kardeşimi kendisinden kıskandığı mı söyledi ve ailemin ilk tepkisi olurmu öyle o kardeşin senin dediler sen yanlış düşünüyorsun dedilr , naptida kıskandın demediler. Zaten bunun için inanmicaklar bana diye söyleyemiyorum. Bnm kıskançlık ypmam onun kozu olduçok caresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…