22Eğer şüpheleriniz bir nebze bile olsa doğruysa çok kötü bir durum ne denir ki kaç yaşında kardeşiniz?
Nasil iyi düşünebilirimki sonuçta öz kardeşim mutluluğumun bozulmasini istemiyorum çıkış bulamıyor m
za
Kız kardesinize yem atmanız lazım ben olsam eşinizle başbaşa kalınca napardi diye merak eder başbaşa kalmalarını sağlarım kamera koyarak.
Tabiki bende eve gelince eşime kızdım neden kalkmadin oradan dedim oyun oynuyordu tlefonuyla bn onu gormdim bile bakmadım dediZaten en son yaptığım şeyi fırsat olarak sundum ve bu beni bu noktada çok uzun yalnız kalmasını sağladım ve resmen çocuklarımla birlekte yanlarına uzanmış bı şekilde gördüm eşim koltuğun sol kosesindeydi ortada çocuklarım vardı ve küçük çocuğumun yanına yatmıştı boylu boyunca koltuğun sağ kosesine doğru
Ne ypmam lazımkadın dizisi vakası
konuştuğu birisi oluyrNutkum tutuldu ben ne yapardım diye düşündüm telefonunu al kurcala kardeşinin elbetteki vardır bir açığı eğer bişler hissediyosa tabii yem at eşinin her fırsatta seni sevdiğini söylediğini süprizler yaptığını falan böyle durum varsa sinirlenir ifrit lur tavrından anlarsın zaten sevgilisi yok mu o konulara gir sor sürekli ayy başka adam mı kalmadı bu nedir ya enişte demek abi demek yani şeytan dürtüyo bunları
Hyr değil ama böyle davranışlarını ,belki yanlış anliyosundr diye soyleyemedigm için rahatsız olduğumu belli etmedigm için belki bidaha yapmaz dediğim icin oda ilerlemeye devam ediyor.zaten eşim bı ara aileme benim bizzat kardeşimi kendisinden kıskandığı mı söyledi ve ailemin ilk tepkisi olurmu öyle o kardeşin senin dediler sen yanlış düşünüyorsun dedilr , naptida kıskandın demediler. Zaten bunun için inanmicaklar bana diye söyleyemiyorum. Bnm kıskançlık ypmam onun kozu olduNormal de böyle rahat bir insan mıdır?Belki genel hali tavrı böyledir.kardeş sonuçta yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?