Akıl verin lütfen artık bunaldım😔😟

Diyelim ki dedikleriniz doğru , Kız kardeşinizin kuru gürültüye boyle davrandığını düşünmüyorum eşinizden yüz bulmasa yapamaz. Önceden abla kardeş olarak nasıldınız? evliliginiz in ilk yıllarında nedn yapmadı bunu , bence eşinizi de gözlemleyin biraz. Inşallah siz kuruntu yapıyorsunuzdur

Bu hayatta neler duyduk.
Oyuzden bana tuhaf gelmedi.
Eger gercekten boyle bir sey varsa kardesiniz cok ayip ediyor.
Esiniz yuz verse kardesiniz hemen sizi satacak.
ALLAH yardimciniz olsun.

Bana çok sıra dışı gelmedi anlattıklarınız, uzanıyor olması çok kötü mü, öyle bir anlatış tarzınız var ki nutkum tutuldu boylu boyunca diye bu nasıl bir abartıdır. Yeğeninin yanına uzanıvermiş ne var bunda eşiniz kalkıp diğer koltuğa geçsin rahatsızsa. Min.7-8 senedir tanıdığı aileden olan biri eşiniz hadi adına saygısızlık deseniz anlarım da bu tavrı anlayamadım.

Şort giyiyor olması kuyruk salladığı anlamına mı geliyor, normal hayatında şort giyerken sizin eşinizin olduğu yerde şort giymesi size batıyorsa bence siz evliliğinizi sorgulayın.

Ne zaman gelsek orada oluyor demişsiniz, normalde başka bir yerde mi yaşıyor?

kiz kardesinizle abla-kardes iliskiniz olmadigini dusundurdu yaziklariniz bana. Bi de cok kiskancim vs diye yazmissiniz bu sebepten her davranistan mana cikartmisisnuz acikcasi kiz kardesim yok ama olsa da benim cocuklarimi annem diyerek icten sevse cok mutlu olurdum

Annenizle konuşun kız kardeşinizi uyarsın sizin haberiniz yokmuş gibi

İyi günler ben eşimle 6 senelik evliyim iki çocuğumuz vr ve kız kardesimden çok supleniyorum eşime ilgisi olup olmadığını anlamkta zorluk çekiyorum ama yaptıkları beni kuskulandiriyor.ne zmn aileme gitsem orda oluyor yani dışarda bile olsa geleceğimizi duyduğunda hmn geliyor.cocuklarimi eşimin yanında annem oğlum yerim senin ağzını ölürüm senin ugruna gibi cümleler kurarak seviyor.kendini bizzat eşime göstermek belli etmek için yanına oturuyor yada yakın oturmaya çalışıyor. Ben eşimin yanindan kalkıp mutfağa gittiğimde fırsatını bulup aynı alanda kalmaya çalışıyor.esim benim kıskanç biri olduğumu biliyor ve yeterince kndiyle alakalı bı durum olmadığını bana gostermye çalışıyor bu durumdan haberdar ve çok rahtsz oluyoruz oda gtmk istemiyor.en son aileme oturmaya gittiğimizde annem ve bn mutfağa gittiğimiz esnada eşim ve çocuklarım kanepede otururlarken kız kardeşim küçük cocugumn yanına boylu boyunca yatar vaziyette uzanıyordu ve ben bu şekilde bı harekete maruz kaldigimda nutkum durdu resmen sanki çocuklarım annesiyymis gibi eşimin olduğu yerde o şekilde davranması beni üzdü . Ayağa kalkıp eşimin karşına doğru çekip cilve yaparcasına yeni aldığı bardak vs. Eşyasını gösteriyor bak enişte bardağın nasıl diye.yada gelip yanımızda saçından başlayıp bütün heryerine doğru parfüm sikiyor.kokudan rahtsz olmamıza rağmen umursamiyor.surekli bana glmk için fırsat ariyr gelme diyemdgm için erken gel gelecksn diyorum. Saat 3 yada 4 gibi geliyr eşimin iş saatini soruyor kaçta glyr dye eşim geldiktn sonra yeni yiyrz ve gidiyor sanki onun gelmesini beklermiş gibi.bnimle eşimin yanında abla dgl de kanki dye sesleniyr.bazen bana iç çamaşırını gösterip sana vereyim kocana fantazi yaparsan diyor. Çocuğum eşimin kucagindayken yaklaşıp öpüyor sevmeye çalışıyor. Eğilip duruyor arkası dönük vaziyette .defalarca uyardım üstüne uzun bişey giymesi için ama hiç oralı olmuyor eşimin yanında sortla geziyor. Aile bişey diyemiyorum tamamen emin olmk istyrm .eşimle bu yüzden gergin tartisiyrm kendini çok sabırlı sen haklisn annene babana şöyle gitmylm o zmn diyor ama bn çelişki icindym .bunaldım 😔😟
Valla ben hc biseye olmaz demem calıstıgım er kucuk b yer bi abla kızkardesinn kocasıyla kacmıstı ustelk kız hamileydi

Orası zaten kızın evi değil mi? Her geldiğimizde evde oluyor demeniz tuhaf.

Eşiniz çok mu yakışıklı? Niye 7 senedir olmayan ilgisi şimdi ortaya çıktı. 22 yaşında gencecik kız, ona erkek arkadaş mı yok ablasının kocasından başka?

Ben kıskancım, eşimde bilir dediğiniz için, sanki siz abartıyorsunuz gibi geldi. Ne bileyim, eşinin karşına geçip saçlarından başlayıp tüm vucüda parfum sıkacak bir kızın cidden aptal olması lazım. Böyle bir IQ sıkıntısı mı var kardeşinin? Öyle bir durum varsa, ama bu adam ablamın kocası diye ayırt edemiyor olabilir.

İyi günler ben eşimle 6 senelik evliyim iki çocuğumuz vr ve kız kardesimden çok supleniyorum eşime ilgisi olup olmadığını anlamkta zorluk çekiyorum ama yaptıkları beni kuskulandiriyor.ne zmn aileme gitsem orda oluyor yani dışarda bile olsa geleceğimizi duyduğunda hmn geliyor.cocuklarimi eşimin yanında annem oğlum yerim senin ağzını ölürüm senin ugruna gibi cümleler kurarak seviyor.kendini bizzat eşime göstermek belli etmek için yanına oturuyor yada yakın oturmaya çalışıyor. Ben eşimin yanindan kalkıp mutfağa gittiğimde fırsatını bulup aynı alanda kalmaya çalışıyor.esim benim kıskanç biri olduğumu biliyor ve yeterince kndiyle alakalı bı durum olmadığını bana gostermye çalışıyor bu durumdan haberdar ve çok rahtsz oluyoruz oda gtmk istemiyor.en son aileme oturmaya gittiğimizde annem ve bn mutfağa gittiğimiz esnada eşim ve çocuklarım kanepede otururlarken kız kardeşim küçük cocugumn yanına boylu boyunca yatar vaziyette uzanıyordu ve ben bu şekilde bı harekete maruz kaldigimda nutkum durdu resmen sanki çocuklarım annesiyymis gibi eşimin olduğu yerde o şekilde davranması beni üzdü . Ayağa kalkıp eşimin karşına doğru çekip cilve yaparcasına yeni aldığı bardak vs. Eşyasını gösteriyor bak enişte bardağın nasıl diye.yada gelip yanımızda saçından başlayıp bütün heryerine doğru parfüm sikiyor.kokudan rahtsz olmamıza rağmen umursamiyor.surekli bana glmk için fırsat ariyr gelme diyemdgm için erken gel gelecksn diyorum. Saat 3 yada 4 gibi geliyr eşimin iş saatini soruyor kaçta glyr dye eşim geldiktn sonra yeni yiyrz ve gidiyor sanki onun gelmesini beklermiş gibi.bnimle eşimin yanında abla dgl de kanki dye sesleniyr.bazen bana iç çamaşırını gösterip sana vereyim kocana fantazi yaparsan diyor. Çocuğum eşimin kucagindayken yaklaşıp öpüyor sevmeye çalışıyor. Eğilip duruyor arkası dönük vaziyette .defalarca uyardım üstüne uzun bişey giymesi için ama hiç oralı olmuyor eşimin yanında sortla geziyor. Aile bişey diyemiyorum tamamen emin olmk istyrm .eşimle bu yüzden gergin tartisiyrm kendini çok sabırlı sen haklisn annene babana şöyle gitmylm o zmn diyor ama bn çelişki icindym .bunaldım 😔😟
Çok şaşirdim yazdiklariniza..Kardeşiniz evli mi ?

Hu
Bu hayatta neler duyduk.
Oyuzden bana tuhaf gelmedi.
Eger gercekten boyle bir sey varsa kardesiniz cok ayip ediyor.
Esiniz yuz verse kardesiniz hemen sizi satacak.
ALLAH yardimciniz olsun.
Eşimin çok üstüne gidiyrm inada kızıyorum kardeşime direkt olmasada laf sokarak izah ediyorum ama ısrarla devam ediyor eşim tartismayalim diye kafasını dahi kaldırmıyor fakat söylediğim şeylerde aşırı kıskaç olduğumu söyleyip sinirleniyor ve bn iki taraflı güvensizlik yasiyorum

bana anlattıklarınız normal geldi, biraz fazla kıskançsınız sanırım.
eğer illa gerçekleri öğrenmek istiyorsanız ikisini de deneyin.
kız kardeşinize eşinizle aranızda geçen romantik geceyi anlatın, tepkisini izleyin.
eşinize kız kardeşinizin biriyle görüştüğünü söyleyin, ciddi olduğunu söyleyin.
ikisini aynı ortama sokun, üçünüzde hatta. bir bahane bulup gitmiş gibi yapın. Bir odada saklanın.
Er ya da geç ya siz utanacaksınız böyle düşündüğünü için ya da iki asalaktan kurtulacaksınız.

Vallahi çok sakat bir konu, diyelim kötü bir niyeti yok, böyle giyinme boyle davranma diye uyardiginiz halde devam etmesi neyle izah edilebilir ki? mesela nasil uyardinizve ne dedi ?

Tıpkı sizin s
Vallahi çok sakat bir konu, diyelim kötü bir niyeti yok, böyle giyinme boyle davranma diye uyardiginiz halde devam etmesi neyle izah edilebilir ki? mesela nasil uyardinizve ne dedi ?
Notmelde kısa giyer fakat enişten geliyo git üstünü değiştir dediğimde nolcak bişey olmaz deyip dgistrmiyor anneme söylüyorum onu uyardım dye bana kimse karışamaz babam bile karışmıyor kimseyi ilgilendirmez diyor

Tıpkı sizin suan verdgnz tepkiye ailem tarafındanda maruz kalacağını bildiğim için elimden hiç bişey gelmiyor ama olmayan birşeyi de uyduracak dglm bir kadın bir kadının davranışından anlamaz mı neden böyle bir tavır sergilediğini başkası olsa görüşmem bile fakat kizkardesim diyorum ve anlam veremiyorum etrafimdakilerin karşında ne duruma dusecegimi biliyrm fakat yuvama zarar verme gibi bı niyetim yok amacını anlamak istyrm

Back
X