Kinasinlar önemi yok insan başına geldiğinde anlar zaten.bn burda iftira atmaya yada illa bn haklıyım diye savunmaya çalışmıyorum ki neden yapıyor acaba ilgisi varmı diye korkuyorum .normalde ben kardeşim saat 11 12 diye korkmadan tek başına evinden dışarı çıkıp gezmeye gidiyr annemi babamı umursamiyor arkadaşımın yanına gidiyor diyor ve gidiyr. babam bu saatte gidemezsn dese bile annem üstüne gitme dyr. Bize geldi bigün saat akşam 5e doğru eşim 6,30da işten geliyr 6,30 oldu eşim geldi oturdu yemek yedik felan sevgilisiyle tartışmış onu eşime annllatti ağladi eşime .bende 2ci çocuğuma hamileydm o zmn ,daha sonrasında para cekecegini ama korktuğunu söyledi eniştem beklese beni bankamatiklerin orda bnde çeksem dedi .bnde gonderdim eşime sigara almış hediye olarak . O gün bizde kaldı bnde uyumadım sabaha kadar gözüm açık bekledim .sonrasında eşime her zmn heryere korkmadan gidiyr buraya gelince mı korkuyr yani neden senin onun yanında gitmeni istedi dye kızdım.o da bn ne bileyim dedi .bikere kalmasına izin verdim diye bu sefer sürükli kalmaya geleyim demeye başladı haftada bir kere geliyordu .bn rahatsız oldum anneme söyledim yani kayinvalideme. Oda koyma fazlankizim dedi nolur nolmaz dedi.kocaman kadin görmüş geçirmiş anne sen benden büyüksün bn daha ne gördüm ki dedim haklısın dedim.kayinvalidemde çok uyardı beni göbeği açık geliyordu bine böyle dedi enişten var senin ayıp bişey öte olurmu doğru düzgün bişey giyer insan dedi.esimin annesi yani sonuçta benim yuvam bozudun istermi.torunlari var ben geliniyim onun oğlunun karisiyim Allah korusun ayrılsak oğlunun yuvasında yikilcak.