Akıl verin lütfen artık bunaldım😔😟

bide kız zaten ailenizin evinde yaşıyor. ben geldiğimde geliyor demişsiniz. tabi gelecek orası evi. siz gerçekten uzun süreli tedaviliksiniz. bide burada tedavi ol diyenlere kendinizi savunuyorsunuz agresif bi şekilde. madem eminsiniz bütün aileyi toplayın konusun. kardeşinizi, annenizi vs.. onlar da sizin nasıl biri olduğunuzu görmüş olur bence. kardeşinize iyilik olur valla.

Evet herşeye müsade etmediğim için iticiyim evet gözüm kapalıyken yapılanları gozumu açarak öğrendim tepki verdiğim için kıskanç oldum evet kendimi savunmayı öğrendiğini anladıkları için haksızlığa devam etmeleri normal çünkü artık onların ezecegi kadar küçük değilim ve bn kendimce haklıyım benim dogrum herkese yanlış herkesin doğrusunda bana yanlış

bu mesajlarınızı şimdi okudum :( önceki mesajlarımda biraz agresiftim. ailenizin size olan bu tutumunu, geçmişi de keşke paylaşsaydınız. bence sorun kardeşiniz değil. ailenizin size yaptıklarından dolayı, elinizde olanları da alacağınızı düşünüyorsunuz. ama lütfen bir psikologa gidin, geçmişi çözmeye çalışın. kardeşiniz için böyle şeyler düşünmek ve eşinizle de paylaşmak eşinizin size olan saygısını bitirir. ve farkında olmadan bunları normalleştirmiş oluyorsunuz. eşinizi seviyorsanız bu konuyu bi daha açmayın. hemen iyi bi psikologa gidin. sizin sorununuz ailenizle ve geçmişle. kaybetme korkusu yaşıyorsunuz. hep sizden alınıp kardeşlerinize verildiği için, aynı durumu yaşayacağınızı düşünüyorsunuz bilinç altında. ama hem size, hem eşinize hem kardeşinize yazık. tedavi olmak kötü bişey değil. geçmişte bize yaşatılanların etkisini yok etmek için yapılan en mantıklı sey. bi sakinleşin ve iyi bi psikolog bulun. bu konuyu da sonsuza kadar bi daha eşinizle konusmayın.

Fazla mı kuruyorsun yoksa gerçekten böyle mi bilmiyoruz
Bir insan bu dünyada kız kardeşine dahi gğvenemeyecekse artıj birşey diyemiyorum
Bence bir süre ayrı kalın
Yada annenizi çekin konuşun
Gerçi kızın niyeti bozuksa daha kötü olur
Bilemedim zor bir konu
Buluttan nem kapan kadınlardansanız ayıp ediyorsunuz. Cidden

aynen tam olarak durum boyle ve konu sahibi oldukca kıskanc kardesine karsı bence. Biz de ablamla cok zıttız o baya kapalı ben oldukca acıgım asla aramızda böyle seylerin konusu acılmaz herkesin kendi yapısı. Kaldı ki yegenimi evladım diye seviyorum canım isteyince gidip evden alıyorum geceye kadar bizde bakıyorum enistemde karısmıyor ablamda. Bizim evin en kücük kızı cünkü o.Konu sahibi ve ailesi oldukca pinpirikli ve midesiz bence🤮
Kesinlikle ben geçmişte başka konuların geçtiğini düşünüyorum sadece hal ve hareketten bu kanıya varılmaz vardır başka birşey konu sahibi paylasmamjs

Uardm gerçekten ciddi bı şekilde ve sanki o bnm buyugummus gibi sen bna karisamaz

Anlatiyorum ama anlaşılmıyor in sanırım .yaptiigi şeyleri laf sokarak sinir olduğumu belli ettim sırf kırmamak adına belkide ben yanlıs anliyosundr ayıp etmeyeyim diye. Örneğin . Orda yattığını gördüğümde bişey bahane Edip yanına doğru giittim belki kalkar diye kalkmadi bnde döndüm geri mutfağa gittim arkamdan geldi hani bnm kavem dedi . Bnde bu evin kızı sensin bn misafirim senin yapman lazım kahveyi gidip içerde yayılıp yatana kadarrr kalkta yap dedim . Bana Yav he he dedi tekrar aynı şekilde gidip yatmış . Bnde eşime kızdım surat astım .niye oradan kalkmadin dedim bn öyle yptigini görmedim bakmadım bile dedi telefonda maç oynuyodu
Ben de diyorum ki “yatıyorsun kalk iş yap” demek yerine hareketlerin terbiyesizce ve yanlış anlaşılıyor bundan sonra benim ve eşim yanında hareketlerine dikkat et senden rahatsız oluyoruz diyin açıkça. Yanlış anlaşılacak bir şey yok bence kaldı ki böyle bir durumda “kırmamaya çalışmak” ne yahu?! Lütfen öncelik yuvanızın huzurudur. Kardeş de olsa birilerinin kalbinin kırılmaması değil. Gerekirse annenizi de uyarın. Böyle böyle şeyler yapıyor hatta o evde yokken biz geleceğiz ona haber vermeyin diyin. Konu mide bulandırıcı böyle biriyle de eşinizi ailenizi muhatap etmeyin. Ben de bir kadının durduk yere kız kardeşini kıskanacağını düşünmüyorum.

Kinasinlar önemi yok insan başına geldiğinde anlar zaten.bn burda iftira atmaya yada illa bn haklıyım diye savunmaya çalışmıyorum ki neden yapıyor acaba ilgisi varmı diye korkuyorum .normalde ben kardeşim saat 11 12 diye korkmadan tek başına evinden dışarı çıkıp gezmeye gidiyr annemi babamı umursamiyor arkadaşımın yanına gidiyor diyor ve gidiyr. babam bu saatte gidemezsn dese bile annem üstüne gitme dyr. Bize geldi bigün saat akşam 5e doğru eşim 6,30da işten geliyr 6,30 oldu eşim geldi oturdu yemek yedik felan sevgilisiyle tartışmış onu eşime annllatti ağladi eşime .bende 2ci çocuğuma hamileydm o zmn ,daha sonrasında para cekecegini ama korktuğunu söyledi eniştem beklese beni bankamatiklerin orda bnde çeksem dedi .bnde gonderdim eşime sigara almış hediye olarak . O gün bizde kaldı bnde uyumadım sabaha kadar gözüm açık bekledim .sonrasında eşime her zmn heryere korkmadan gidiyr buraya gelince mı korkuyr yani neden senin onun yanında gitmeni istedi dye kızdım.o da bn ne bileyim dedi .bikere kalmasına izin verdim diye bu sefer sürükli kalmaya geleyim demeye başladı haftada bir kere geliyordu .bn rahatsız oldum anneme söyledim yani kayinvalideme. Oda koyma fazlankizim dedi nolur nolmaz dedi.kocaman kadin görmüş geçirmiş anne sen benden büyüksün bn daha ne gördüm ki dedim haklısın dedim.kayinvalidemde çok uyardı beni göbeği açık geliyordu bine böyle dedi enişten var senin ayıp bişey öte olurmu doğru düzgün bişey giyer insan dedi.esimin annesi yani sonuçta benim yuvam bozudun istermi.torunlari var ben geliniyim onun oğlunun karisiyim Allah korusun ayrılsak oğlunun yuvasında yikilcak.
Bir de oturup kayınvaliden ile birlikte öz ve öz kardeşinin dedikodusunu mu yaptınız? Sizin ciddi problemleriniz var. Ayrıca dışarıda da şort ve göbeği açık giyinen milyonlarca insan var. Kimsenin senin kocanın ya da bir başkasının dikkatini çekmek için o şekilde giyindiğini sanmıyorum. He senin kocanın niyeti bozuksa ve güvenmiyorsan kocana ona göre hareket edersin.Allah aşkına kızla arana mesafe koyda kurtar kızı senin gibi bir insandan.

ayy gerçekten psikolojiniz ağır bozuk sizin..
zavallı kız sizin kardeşiniz olması hayatına en büyük darbe zaten.
kadın kadının kurdurudur derler de bir insan 1 erkek için kardeşini böyle harcar mı ya, çok yazık..

İyi günler ben eşimle 6 senelik evliyim iki çocuğumuz vr ve kız kardesimden çok supleniyorum eşime ilgisi olup olmadığını anlamkta zorluk çekiyorum ama yaptıkları beni kuskulandiriyor.ne zmn aileme gitsem orda oluyor yani dışarda bile olsa geleceğimizi duyduğunda hmn geliyor.cocuklarimi eşimin yanında annem oğlum yerim senin ağzını ölürüm senin ugruna gibi cümleler kurarak seviyor.kendini bizzat eşime göstermek belli etmek için yanına oturuyor yada yakın oturmaya çalışıyor. Ben eşimin yanindan kalkıp mutfağa gittiğimde fırsatını bulup aynı alanda kalmaya çalışıyor.esim benim kıskanç biri olduğumu biliyor ve yeterince kndiyle alakalı bı durum olmadığını bana gostermye çalışıyor bu durumdan haberdar ve çok rahtsz oluyoruz oda gtmk istemiyor.en son aileme oturmaya gittiğimizde annem ve bn mutfağa gittiğimiz esnada eşim ve çocuklarım kanepede otururlarken kız kardeşim küçük cocugumn yanına boylu boyunca yatar vaziyette uzanıyordu ve ben bu şekilde bı harekete maruz kaldigimda nutkum durdu resmen sanki çocuklarım annesiyymis gibi eşimin olduğu yerde o şekilde davranması beni üzdü . Ayağa kalkıp eşimin karşına doğru çekip cilve yaparcasına yeni aldığı bardak vs. Eşyasını gösteriyor bak enişte bardağın nasıl diye.yada gelip yanımızda saçından başlayıp bütün heryerine doğru parfüm sikiyor.kokudan rahtsz olmamıza rağmen umursamiyor.surekli bana glmk için fırsat ariyr gelme diyemdgm için erken gel gelecksn diyorum. Saat 3 yada 4 gibi geliyr eşimin iş saatini soruyor kaçta glyr dye eşim geldiktn sonra yeni yiyrz ve gidiyor sanki onun gelmesini beklermiş gibi.bnimle eşimin yanında abla dgl de kanki dye sesleniyr.bazen bana iç çamaşırını gösterip sana vereyim kocana fantazi yaparsan diyor. Çocuğum eşimin kucagindayken yaklaşıp öpüyor sevmeye çalışıyor. Eğilip duruyor arkası dönük vaziyette .defalarca uyardım üstüne uzun bişey giymesi için ama hiç oralı olmuyor eşimin yanında sortla geziyor. Aile bişey diyemiyorum tamamen emin olmk istyrm .eşimle bu yüzden gergin tartisiyrm kendini çok sabırlı sen haklisn annene babana şöyle gitmylm o zmn diyor ama bn çelişki icindym .bunaldım 😔😟
Iç çamaşırını gösterip al bunla kocana fantezi yap diyecek rahatlığı vermesen bütün bunları da yapamaz

Midem bulandı yazdıklarınızdan, belli ki eniştesine özel giyinmiyor ne kadar ayıp ya kocanızın kardeşinize bu gözle bakabileceğini düşünüyorsanız yine söylüyorum evliliğinizi sorgulayın. Ayrıca eşinizin böyle düşünmediğine de kanaat getirdim ben söylediklerinizden, ben onun yerinde olsam sizi boşardım, kocanızı sapkınlıkla suçluyorsunuz çünkü.

Lütfen git tedavi ol!!!
bence sen sözlerine dikkat et. Böyle seyler cok var. Olabilir. Bunun Kiskanclikla ne alakasi var ? Bence büyük konusma ki, allah basina vermesin. Bence Senin yaptigin daha büyük bir ayip. Karsindaki bir kadin!

Lütfen Git ve Insan ol!!

Back
X