• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana bir akıl verin

O kızı değil ortak olan arkadaşı arattırdım eşimi. Çünkü eşim okadar sinirimi bozdu ki alsın öğrensin kızın orada ne işi var dedim. Hamile hamile bana söylenecek şeyler mi bunlar.
Bende ortak olan arkadaşı aratmanızı diyorum zaten.zorla adamın aklına sokuyorsunuz.erkekler zaten meyillidir sizde fırsat vermişsiniz.eşinizde aslında sizi bukadar sinirlendircek şeyler söylememiş tamam konuşulması bile hoş degil orda haklısınız ama hamilelikten dolayı siz fazla hassassınız sinirleriniz bozulmuş bence.sadece eşinize degil herkese tepki gösteriyosunuz önce bunu bi kabullenin

hamilelik hormon diyorum

çok fazla abartmışsınız
bunda boşanılacak uzattıkça uzatılacak birşey yok
böyle yaparak sen den bazı şeyleri gizlemesine sebep olursunuz

boşanmak falan şuan hamileliğinizden ötürü abartıyorsunuz

Bence siz kasinmissiniz. Esiniz dogru soylemis yapacak adam olsa kimseyi takmaz yapardi. Siz aklina sokmak icin elinizden geleni yapmissiniz gibi

Yine konu acip fikir isteyen ama kendine hak veren birilerini bulup hatasini gormeyen kadin :KK9:
Hanımefendi bende hata bul eleştir amenna ama biz bayanlar birbirimize böyle hatasını anlamayan kadın Yok boşanılacak kadın diye ithamlarda bulunursak vay halimize. üretmeyen, asosyal, başkasına muhtaç bir kadın değilim merak etme her insan farklı konuşma ve anlayış tarzından anlar. Benim eşimede benim tavrım hafif bile kalıyor ki dün ve bugün hiçbir şey olmamış gibi davranabiliyor. O yüzden yazık adama tavırlarınız yersiz ki bir kadın durduk yere bu raddeye gelmez. Evliysen anlarsın

sorun burda işte. Ses çıkarmıyosan kafaya da takmayacaksın. Erkeği sen eğitiyosun. Ses çıkarmıyosan, onda yapmayınca bana kızan da yok gibi bi algı oluşuyo.
Ben kıyameti koparıyorum çünkü yapmamak gibi bi seçenek tanımıyorum ona. Yapmayınca neler olacağını öğretiyorum.
Yani ağzını açmıyosan sonra da kafaya takıp gündeme getirmicen işte. Erkek nasıl alışırsa öyle gider çünkü. Daha doğrusu nasıl alıştırıyosak...
Bir erkeğe zorla bir şey yaptırmaktan zevk almıyorum diyelim. İçinden gelmesi gerekir yoksa benim baskımla yada benden korkusundan yapacaksa hiç yapmasın aynı çiçeği kendime kendimde alırım

Gereksiz bi şekilde seni huzursuz etmiş. Ben bu tip huzursuzluklara karşıyım evlilikte hiçbişey olmasa bile. Çocuk gibi davranıyor üstelik hamilesin. Ayıp yani.

Al karşına konuş. Elin kızı için senden soğuyorum haberin olsun de koy mesafeni. Kıskandırmaya mı çalışıyor aklınca nedir. Ne hakkı var senin içine şüphe bırakmaya böyle.
Aynen işte anlatmak istediğimde bu. kıskandırılmak bazı insanları soğutuyor sadece

Eşin görmüş olabilir bunu gelip neden sana anlatıyo çok önemli bişeymiş gibi? Amacı ne?
Sende o bayanı arayıp eşimi ara demekle çok yanlış davranmışsın yani neden böyle bişey yaptın ki
Çünkü ben o ortak arkadaşa söyleyip ara demeseydim ki konuyu anlatmadım tabi eşim hala merak içinde araştırıyor olacaktı belkide yada zaten ben demesemde oraya gidip zaten yüz yüze sorardı farkeden bişey yok

Bir erkeğe zorla bir şey yaptırmaktan zevk almıyorum diyelim. İçinden gelmesi gerekir yoksa benim baskımla yada benden korkusundan yapacaksa hiç yapmasın aynı çiçeği kendime kendimde alırım
o zaman tatlım o yapmadı ben de ses çıkarmadım diye söylenme. İçinden gelmek olarak algılama. Erkekler evlenince ciddi odunlaşıyo. Ve sen mutlu olacağın şekilde ona bazı alışkanlıklar kazandırmazsan bugün ses çıkarmıyorum dediğin şeyler ilerde ciddi koyuyo.
Karakter meselesi demek ki, içine atmayı yeğliyorsun sen. Ben ise burnundan getirmeyi...:p

Bütün yükü yüklenmeyin. Gözyaşlarınızı saklamayın, gerektiğinde karşısında akıtın.
Anlıyorum sizi, bazı insanlar o kadar dirençli-düz oluyorlar ki, karşılarındaki insanı zoraki değişime itiyorlar.
İlla da bir arada olacağım diyorsanız, değişmek durumdasınız, çünkü karşınızdaki kişi değişmiyor, taş gibi, kaya gibi.

Uyarılarınıza karşın aynı konu sürekli açılıyorsa dinlemeyin, küfür kıyamet kendinizi düşürmeyin, oda değiştirin.
İnsan ilişkileri çok tuhaf Hesnam, delirteni görmezler, parmaklarıyla deliyi işaret edip gülerler. Kendinize yazık etmeyin.
Aynen katılıyorum size. Ama zaten bizim hayatımızda dışarıda olan herkes sadece 5dk konuşsalar bizimle onunla sen nasıl Olduda evlendiniz diyor. Artık gözüm kör oldu diyorum içimden ki bende kendime şaşırtıyorum bazen. Yani herkes herşeyin farkında o yüzden artık çokta üzülmüyorum kendimide yıpratmayı düşünmüyorum

Hanımefendi bende hata bul eleştir amenna ama biz bayanlar birbirimize böyle hatasını anlamayan kadın Yok boşanılacak kadın diye ithamlarda bulunursak vay halimize. üretmeyen, asosyal, başkasına muhtaç bir kadın değilim merak etme her insan farklı konuşma ve anlayış tarzından anlar. Benim eşimede benim tavrım hafif bile kalıyor ki dün ve bugün hiçbir şey olmamış gibi davranabiliyor. O yüzden yazık adama tavırlarınız yersiz ki bir kadın durduk yere bu raddeye gelmez. Evliysen anlarsın
Elestirim ucuncu sayfada hataniz anlattiginiz hersey :KK66:
Baska kadinlara bile laf atmaniz haberi yokken araya sokmaniz bile gercekten kadin kadinin dusmani dedirten turden.

Back
X