Akıl verin lütfen artık bunaldım😔😟

Seni kınayanları bende kınıyorum. Günümüzde böyle şeyler çok oluyor. Kardeşin sana geldiğinde bakkala gidiyormuş gibi yap ama eve gizlen. Dinle onları ne konuşuyorlar. O zmn için rahatlar işte. Kadınlar hisseder kardeşim. Kıllandıysan bişey mutlaka vardır
Kinasinlar önemi yok insan başına geldiğinde anlar zaten.bn burda iftira atmaya yada illa bn haklıyım diye savunmaya çalışmıyorum ki neden yapıyor acaba ilgisi varmı diye korkuyorum .normalde ben kardeşim saat 11 12 diye korkmadan tek başına evinden dışarı çıkıp gezmeye gidiyr annemi babamı umursamiyor arkadaşımın yanına gidiyor diyor ve gidiyr. babam bu saatte gidemezsn dese bile annem üstüne gitme dyr. Bize geldi bigün saat akşam 5e doğru eşim 6,30da işten geliyr 6,30 oldu eşim geldi oturdu yemek yedik felan sevgilisiyle tartışmış onu eşime annllatti ağladi eşime .bende 2ci çocuğuma hamileydm o zmn ,daha sonrasında para cekecegini ama korktuğunu söyledi eniştem beklese beni bankamatiklerin orda bnde çeksem dedi .bnde gonderdim eşime sigara almış hediye olarak . O gün bizde kaldı bnde uyumadım sabaha kadar gözüm açık bekledim .sonrasında eşime her zmn heryere korkmadan gidiyr buraya gelince mı korkuyr yani neden senin onun yanında gitmeni istedi dye kızdım.o da bn ne bileyim dedi .bikere kalmasına izin verdim diye bu sefer sürükli kalmaya geleyim demeye başladı haftada bir kere geliyordu .bn rahatsız oldum anneme söyledim yani kayinvalideme. Oda koyma fazlankizim dedi nolur nolmaz dedi.kocaman kadin görmüş geçirmiş anne sen benden büyüksün bn daha ne gördüm ki dedim haklısın dedim.kayinvalidemde çok uyardı beni göbeği açık geliyordu bine böyle dedi enişten var senin ayıp bişey öte olurmu doğru düzgün bişey giyer insan dedi.esimin annesi yani sonuçta benim yuvam bozudun istermi.torunlari var ben geliniyim onun oğlunun karisiyim Allah korusun ayrılsak oğlunun yuvasında yikilcak.

Giyinmeyi özel olmayabilir tek sebep giyinmesi değil çocuğumu annem oğlum diye seviyor evlenmeden önce bnmle konuşmazdı bile şimdi evlendim ne dgsti
Hiç yaşanmayan şeyler değil ama sanki siz abartiyosunuz..
Evlendiginizde kardesiniz 13-14 yaşlarında ergenmis. O dönemde aileyi begenmeyebilirler ablayla konusmayabilirler daha sonra bu donem geçer de aile bağları güçlenir gayet doğal yani..
Benim de iki yegenim var ikisini de annem balbebegim diye severim. Aklımın ucuna bile gelmez böyle bi yakıştırma kaldı ki ablamlarin aklına gelse omur boyu konuşmam onlarla. Teyze olmak candır bırakın içinden geldiği gibi sevsin yegenlerini. Fesatlık yapmayın.

Kinasinlar önemi yok insan başına geldiğinde anlar zaten.bn burda iftira atmaya yada illa bn haklıyım diye savunmaya çalışmıyorum ki neden yapıyor acaba ilgisi varmı diye korkuyorum .normalde ben kardeşim saat 11 12 diye korkmadan tek başına evinden dışarı çıkıp gezmeye gidiyr annemi babamı umursamiyor arkadaşımın yanına gidiyor diyor ve gidiyr. babam bu saatte gidemezsn dese bile annem üstüne gitme dyr. Bize geldi bigün saat akşam 5e doğru eşim 6,30da işten geliyr 6,30 oldu eşim geldi oturdu yemek yedik felan sevgilisiyle tartışmış onu eşime annllatti ağladi eşime .bende 2ci çocuğuma hamileydm o zmn ,daha sonrasında para cekecegini ama korktuğunu söyledi eniştem beklese beni bankamatiklerin orda bnde çeksem dedi .bnde gonderdim eşime sigara almış hediye olarak . O gün bizde kaldı bnde uyumadım sabaha kadar gözüm açık bekledim .sonrasında eşime her zmn heryere korkmadan gidiyr buraya gelince mı korkuyr yani neden senin onun yanında gitmeni istedi dye kızdım.o da bn ne bileyim dedi .bikere kalmasına izin verdim diye bu sefer sürükli kalmaya geleyim demeye başladı haftada bir kere geliyordu .bn rahatsız oldum anneme söyledim yani kayinvalideme. Oda koyma fazlankizim dedi nolur nolmaz dedi.kocaman kadin görmüş geçirmiş anne sen benden büyüksün bn daha ne gördüm ki dedim haklısın dedim.kayinvalidemde çok uyardı beni göbeği açık geliyordu bine böyle dedi enişten var senin ayıp bişey öte olurmu doğru düzgün bişey giyer insan dedi.esimin annesi yani sonuçta benim yuvam bozudun istermi.torunlari var ben geliniyim onun oğlunun karisiyim Allah korusun ayrılsak oğlunun yuvasında yikilcak.
2 tane eniştem 4 tane yeğenim var yeri gelir annem aşkım diye severim yeri gelir teyzem derim yeri gelir kızarım. Nasıl olur da aile içinde şüphelendiğiniz hemde kardeşiniz ile alakalı olan konuyu kv ye anlattınız şok oldum. Gece para çekeceği için kocanızı yanında istemiştir doğal. Duyguları olsa sevgilisiyle olan problemi anlatır mı? Ayrıca şuan kapalı olmayan çoğu kişi şort göbeği açık şeyler vb giyor ne var bunda!? Enişteleirmin yanında uzanırım uyurum. Evlerinde kalırım evlendim hala gider arada kalırım şakalaşırız. Hatta aynı çadırda bile yattık aklımdan dahi geçmedi. Eniştem yahu abim yani abim. Çok şüpheciyseniz açın ses kaydını çıkın evden bakalım ne yapacak. Tuhaf geldiniz hele kv ye anlatarak büyük yanlış yapmışsınız böyle bir şey yoksa yarın öbürgün yüzünüze vururlar.

Şu yazdığınıza bir bakın bence, sanki kardeşiniz değilde dışarıda herhangi bir kızdan bahsediyorsunuz, kardeşinizin bir hareketinin hesabını eşinizden neden soruyorsunuz anlamadım? Kardeşine konuşsana yahu, kardeşsiniz siz, birde kv ne anlatmışsın yarın öbür gün başka birşeyden bile ayrılsanız zaten kocana sahip çıkamadın kardeşin bile almaya kalktı derse ne cevap vereceksin

ayrıca bende yegenimi kızımm diye seviyorum ve erkek arkadasımda kendin doğursan anca bu kadar sevebilirdin ne güzel diyor. Eniştemde ablamda kızım dememi garipsemiyor hatta yegenim anneannesinede kendi istegiyle anne diyor.Babamada en büyük babam diyor.. Bence siz ailece fazla süphecisiniz tuhaf geldi bana

Bize de kuyruk sallıyorlar ama biz koşmuyoruz.. edebî önce kendi esin de arayacaksın.. benim kocam edepli diyorsan zaten şüphelenmeye gerek yok..
Biraz saygılı olsaydınız iyiydi
Koca delisi diye erkeksiz bı gün bile duramayan denir .benim kendi kocamdan başkasına ihtiyacım yok şükür . Millet edepsiz adapsiz davransin bn koca delisi olmakla yargilanaym.kusura bakmayın da insan yuvası için herşeye göğüs gerer ve karsinasina alır bn çocuklarımın hayatını tehlikeye atmamak icin yuvami korumak için ne gerekiyorsa yaparm.insan bir kere evlenir ve ayakta tutar.sonuna kadar gitsin dye. Üç beş kişi mutluluğunu kıskanır dye bn evliliğini bozamam .öyle yaptı böyle yaptı olsun bişey olmaz diye susarsam o zmn herşey olur. Bn adimimi sağlam atayimda herkez ne hali varsa görsün.

Bize de kuyruk sallıyorlar ama biz koşmuyoruz.. edebî önce kendi esin de arayacaksın.. benim kocam edepli diyorsan zaten şüphelenmeye gerek yok..
Bn kocamdan suphelenmiyrm zaten kurul sallayinin amacı başlayana niye bn veya eşim sucluymus gbi zan altında kalmaya mecbur birakilalim ki eğer benim esimde suç olduğunu görseydim zaten bu kadar üstüne dusmezdim ve biterdi bizlik bı sıkıntı yok yani anlatabiliyor muyum. Bütün herşeyi yapsın bı de biz suçlu yerine koyulalim oh ne güzel valla .herşeye eyvallah deseydik bunun sorun olacağını bile dusunmezdik. Ama kime ne anlatayım herkez kendi doğrultusunda haklı sayılıyor. Ee annen baban sana haksızlık yapiyosa baskalarindan da bunu duymak normal yani ama yukarda Allah var ,ben bunları göre göre bu kanıya vardım bnm bilmedigimide gormedigimide Allah görüyor ve biliyor bn ona havale ettim Allah katinda herkez yaptığından sorumludur. Bn daha bişey diyemiyorum.

Şu yazdığınıza bir bakın bence, sanki kardeşiniz değilde dışarıda herhangi bir kızdan bahsediyorsunuz, kardeşinizin bir hareketinin hesabını eşinizden neden soruyorsunuz anlamadım? Kardeşine konuşsana yahu, kardeşsiniz siz, birde kv ne anlatmışsın yarın öbür gün başka birşeyden bile ayrılsanız zaten kocana sahip çıkamadın kardeşin bile almaya kalktı derse ne cevap vereceksin
Kendi anneme söylüyorum kimse karışamaz diyor kayinvalideme söylüyorum yaptığı ayıp diyor .eşime söylüyorum yapmaması lazım diyor ,kardeşimi uyarıyorum bu seni ilgilendirmez diyor babama söylüyorum sen evlendin gittin burası onun evi diyor.ee ben kimle ne konuscam kendi kendime soruyorum bı cvp bulamıyorum kimden akıl alcam neye göre davrancam şaşırdım kaldım kim suçlu kim haklı kimin yaptığı doğru kimin söylediği yanlış .kendimi yerine koydum düşündüm bn yapmazdım bu şekilde davranmazdm. Bide defalarca uyarılma rağmen yine aynı şekilde devam edermiydim diye düşündüm .ama sonuç ne bn eşimi sapkinlikla suçluyor oldum yok aşırı kıskanç oldum yanlış dusunuyor oldum , psikolojik sorunum var oldum . Anlam veremiyorum artık

Kendi anneme söylüyorum kimse karışamaz diyor kayinvalideme söylüyorum yaptığı ayıp diyor .eşime söylüyorum yapmaması lazım diyor ,kardeşimi uyarıyorum bu seni ilgilendirmez diyor babama söylüyorum sen evlendin gittin burası onun evi diyor.ee ben kimle ne konuscam kendi kendime soruyorum bı cvp bulamıyorum kimden akıl alcam neye göre davrancam şaşırdım kaldım kim suçlu kim haklı kimin yaptığı doğru kimin söylediği yanlış .kendimi yerine koydum düşündüm bn yapmazdım bu şekilde davranmazdm. Bide defalarca uyarılma rağmen yine aynı şekilde devam edermiydim diye düşündüm .ama sonuç ne bn eşimi sapkinlikla suçluyor oldum yok aşırı kıskanç oldum yanlış dusunuyor oldum , psikolojik sorunum var oldum . Anlam veremiyorum artık

2 tane eniştem 4 tane yeğenim var yeri gelir annem aşkım diye severim yeri gelir teyzem derim yeri gelir kızarım. Nasıl olur da aile içinde şüphelendiğiniz hemde kardeşiniz ile alakalı olan konuyu kv ye anlattınız şok oldum. Gece para çekeceği için kocanızı yanında istemiştir doğal. Duyguları olsa sevgilisiyle olan problemi anlatır mı? Ayrıca şuan kapalı olmayan çoğu kişi şort göbeği açık şeyler vb giyor ne var bunda!? Enişteleirmin yanında uzanırım uyurum. Evlerinde kalırım evlendim hala gider arada kalırım şakalaşırız. Hatta aynı çadırda bile yattık aklımdan dahi geçmedi. Eniştem yahu abim yani abim. Çok şüpheciyseniz açın ses kaydını çıkın evden bakalım ne yapacak. Tuhaf geldiniz hele kv ye anlatarak büyük yanlış yapmışsınız böyle bir şey yoksa yarın öbürgün yüzünüze vururlar.
Yanlış anlamayın beni ama biz 4 kardeşiz ve içlerinde en sessiz olan bn geri planda kaldım çocukluğumdan beri beni hiç onemsemediler. Acinmak için anlatmiyorum fakat ayrımcı bı ailede yetiştim ve bı çok istediğim olmadı ama kardeşlerim ne isterlerse alındı .bnm babam diğer kız kardeşim yüzünden okumama engel oldu.sobada kitaplarımı yaktı okula gdedim diyemedim babam yaktı dye.ezildim şiddet gördüm onlar kavga ederdiler suçu bnm üstüme atardilar bn savunamazdm korkudan kndmi dayak yerdim hep böyle devam etti. Yani bnm söz hakkım düşünce ozgurlugum yada fikrimi onemsemezlerdi.simdi bnm iyi bı eşim var beni seviyor sayıyor dgr veriyr bişey dememe gerek kalmadan istediğim bişey olduğunda sert tepki vermiyor.bn üzülüp agladigimda bnmle ağlar dertlesr ailemin bna olan davranışlarından dolayı oda şaşkın .bu yüzden böyle yaptığını düşünüyorum

Yanlış anlamayın beni ama biz 4 kardeşiz ve içlerinde en sessiz olan bn geri planda kaldım çocukluğumdan beri beni hiç onemsemediler. Acinmak için anlatmiyorum fakat ayrımcı bı ailede yetiştim ve bı çok istediğim olmadı ama kardeşlerim ne isterlerse alındı .bnm babam diğer kız kardeşim yüzünden okumama engel oldu.sobada kitaplarımı yaktı okula gdedim diyemedim babam yaktı dye.ezildim şiddet gördüm onlar kavga ederdiler suçu bnm üstüme atardilar bn savunamazdm korkudan kndmi dayak yerdim hep böyle devam etti. Yani bnm söz hakkım düşünce ozgurlugum yada fikrimi onemsemezlerdi.simdi bnm iyi bı eşim var beni seviyor sayıyor dgr veriyr bişey dememe gerek kalmadan istediğim bişey olduğunda sert tepki vermiyor.bn üzülüp agladigimda bnmle ağlar dertlesr ailemin bna olan davranışlarından dolayı oda şaşkın .bu yüzden böyle yaptığını düşünüyorum
bence siz aşırı tehlikeli ve evlerden ırak bir insan tipisinizz! Ayıp yaa ayıpp!

Ya gercekten insan artk kardesine ablasına bile gidemicek.
Velevki hoslandı 22 yasında kız,ne yapacak yani bosatıp sizi kendi mi evlenecek?
Buraya konu acacak kadar takip etmeyi bırakın.
Bahsettiğiniz insan kardesiniz yani.
Genctir de gec.
Bunu esinize söylemeyede mi utanmadınız anlamıyorumki🤦🏻‍♀️

bence siz aşırı tehlikeli ve evlerden ırak bir insan tipisinizz! Ayıp yaa ayıpp!
Evet herşeye müsade etmediğim için iticiyim evet gözüm kapalıyken yapılanları gozumu açarak öğrendim tepki verdiğim için kıskanç oldum evet kendimi savunmayı öğrendiğini anladıkları için haksızlığa devam etmeleri normal çünkü artık onların ezecegi kadar küçük değilim ve bn kendimce haklıyım benim dogrum herkese yanlış herkesin doğrusunda bana yanlış net

Etrafta bı ton bekar insan var ozeniyosa seçsin birini evlensin. Ama insanda ablasının kocasina heveslenmez. Bende farkındayım evlilik çağı gelmiş olabilir ama bunu benim kocamın üstünden hayal kurarak yapamaz . Kendini benim yerime nasıl koyabilir. Bu düşünce olarakta yanlış öyle bı his duygu yaşaması yanlış. Bu bizim evliligimize zarar verir.
Bu sizin kardeainizle aranızdaki ilişkiye baglı. Bu aranızda sorunlar var demektir.

Ya niye utancam o yaptığından utansın bu nasıl bı şey anlamadım bı insana yaptığı ayıbı güzel bı dille uyarınca yapmaz ama bu farklı hala yapıyor .valla gerçekten genç diye küçük diye ahlak kalmamış bnm bildiğim çocuk yada genç bu kadarda özgür olamaz yani saygı nerede terbiye nerede yerlerde . Kim olursa olsun fırsat verirsen yerinize bile gelir yani bu zamanda damadına aşık kayınvalide kaybına aşık gelin ablasinin kocasına göz koyan kardeş küçücük bebeğe tecavüz eden dedesi yaşında adam yiyeginine taciz eden amca herşey varken ben bu rahatlığa göz yumamam
Ya gercekten insan artk kardesine ablasına bile gidemicek.
Velevki hoslandı 22 yasında kız,ne yapacak yani bosatıp sizi kendi mi evlenecek?
Buraya konu acacak kadar takip etmeyi bırakın.
Bahsettiğiniz insan kardesiniz yani.
Genctir de gec.
Bunu esinize söylemeyede mi utanmadınız anlamıyorumki🤦🏻‍♀️

Bizim mahallede yeni evli çift vardı kızın kardeşi sürekli eve girer çıkardı adam en sonunda kadından boşandı kızkardesiyle evlendi kardesini aynı eve getirdi beraber yasıyorlar şimdi

Tabi fakeyim verecek cevap bulamayan fakedr fakedr diyip duruyor .sorsanız herkese normal ne var yani .saçma sapan şeyleri bu kadar olumlu karşılayan siz asıl siz tedavi olun bence
Fake bir konu bence. Net...

Konu sahibi kocanız size masum görünüyor anladıgım kadarıyla...Kız kardeşinize baya bilenmişsiniz ama kocanızda bu durumdan memnun oldugunu düşünüyorum ben
Kardesınıze bukadar kuruntu yapıp kurcagınıza kocanızı sorgulayın

Back
X