Akıl verin lütfen artık bunaldım😔😟

Evet herşeye müsade etmediğim için iticiyim evet gözüm kapalıyken yapılanları gozumu açarak öğrendim tepki verdiğim için kıskanç oldum evet kendimi savunmayı öğrendiğini anladıkları için haksızlığa devam etmeleri normal çünkü artık onların ezecegi kadar küçük değilim ve bn kendimce haklıyım benim dogrum herkese yanlış herkesin doğrusunda bana yanlış net
resmen tüylerimi diken diken ediyorsunuz :kusmuk:

Ya gercekten insan artk kardesine ablasına bile gidemicek.
Velevki hoslandı 22 yasında kız,ne yapacak yani bosatıp sizi kendi mi evlenecek?
Buraya konu acacak kadar takip etmeyi bırakın.
Bahsettiğiniz insan kardesiniz yani.
Genctir de gec.
Bunu esinize söylemeyede mi utanmadınız anlamıyorumki🤦🏻‍♀️
15 yasında iki erkeği birbirine düşüren kızlar var hangi çağda yasıyorsunuz bu devirin insanları düşündüğünüz kadar masum değil çalıstığım yerde evli olup genç kızların peşinde olan koca adam müsvetteleri tanıyorum

Yasa işte bunu anlamayan insanlar var kim bilir o kadın ne halde izin verdi gelmesine büyük bı ihatede uğradı inşaallah hayattadır. Ve onlarda mutlumu acaba yuva bozanin yuvası olurmu yazık ya ablası sonuçta nasıl eniştesinin koynuna girebildi yazıklar olsun işte bnm anlatmak istediğim biri ışık yakar değeri bu ışığı görürse kapılır gider arkasından bakakalirsin .bn bu durumu yaşamamak için önlem alıyorum kendimce ama suçlu olduğumu söyleyip duruyrlar.ne demiş atalarımız eşeğini sağlam kazığa bağla ayıda yese kurtta yese sen sıkı bağlandığından eminol
Bizim mahallede yeni evli çift vardı kızın kardeşi sürekli eve girer çıkardı adam en sonunda kadından boşandı kızkardesiyle evlendi kardesini aynı eve getirdi beraber yasıyorlar şimdi

Ablamda bir ay kaldığımda oluyor aman Allahım sizin gibi biri ailemizde yok sukur,eniştem arar bazen bir saati bulur konusmamiz ne kadar ayıp kardesinize yakistirdiginiz şey daha neler ya

Yasa işte bunu anlamayan insanlar var kim bilir o kadın ne halde izin verdi gelmesine büyük bı ihatede uğradı inşaallah hayattadır. Ve onlarda mutlumu acaba yuva bozanin yuvası olurmu yazık ya ablası sonuçta nasıl eniştesinin koynuna girebildi yazıklar olsun işte bnm anlatmak istediğim biri ışık yakar değeri bu ışığı görürse kapılır gider arkasından bakakalirsin .bn bu durumu yaşamamak için önlem alıyorum kendimce ama suçlu olduğumu söyleyip duruyrlar.ne demiş atalarımız eşeğini sağlam kazığa bağla ayıda yese kurtta yese sen sıkı bağlandığından eminol
Öyle ben ne kadar yakın olsamda eniştemle yanında bacak bacak üstüne bile atmam yegenlerimle oynayacaksam alır öbür odada oynarım şeytan sonuçta kimin aklına gireceği belli olmaz

Konu sahibi kocanız size masum görünüyor anladıgım kadarıyla...Kız kardeşinize baya bilenmişsiniz ama kocanızda bu durumdan memnun oldugunu düşünüyorum ben
Kardesınıze bukadar kuruntu yapıp kurcagınıza kocanızı sorgulayın
Eğer memnun olsaydı çoktan bu kadar şey rağmen ona yonelirdi bnm sıkıştırma m yada görüştüm bile buna engel olmazdı kardeşime bilenmiş değilim sadece kızıyorum bunları yaptığı için bnde bilmiyrm kardeş sonuçta ama Düzce'de haklı sayilmazmiyim bu şekilde bı durum normal olamaz bnm için değil yani.

Ya niye utancam o yaptığından utansın bu nasıl bı şey anlamadım bı insana yaptığı ayıbı güzel bı dille uyarınca yapmaz ama bu farklı hala yapıyor .valla gerçekten genç diye küçük diye ahlak kalmamış bnm bildiğim çocuk yada genç bu kadarda özgür olamaz yani saygı nerede terbiye nerede yerlerde . Kim olursa olsun fırsat verirsen yerinize bile gelir yani bu zamanda damadına aşık kayınvalide kaybına aşık gelin ablasinin kocasına göz koyan kardeş küçücük bebeğe tecavüz eden dedesi yaşında adam yiyeginine taciz eden amca herşey varken ben bu rahatlığa göz yumamam
Demekki siz içten içe eşinize guvenmiyorsunuz,tahrik edecek diye kardesinize bileniyorsunuz,eğer içten içe bir rahatsizliguniz varsa esinizedir emin olun

Aşırı kıskanç ve muhafakar bir karakter olduğunuzu düşünüyorum kız kardesinizde sizin tam tersi karakteriniz ise bu davranışları olağan ayrıca diyorsun ki başını bile kaldırmıyor o halde eşiniz sırf siz şüpheye düşmeyin diye hal ve hareketine dikat ediyor bence bunlar kız kardesinizin rahat yetismisliginden kaynakli davranışlar bunca yıl geçmiş kız niye şimdi ilgi alaka duysun bende yegenlerimi anneeem oluşum yavrum diye severim bende mi enisteme ilgi duyuyorum çok saçma boylu boyunca yatması sizi yabancı görmüyordur hazır olda duracak halı yok siz yokken valla bilemedim herşey olağan ama ben bu durumu sizin kuruntunuz olarak goruyorum

15 yasında iki erkeği birbirine düşüren kızlar var hangi çağda yasıyorsunuz bu devirin insanları düşündüğünüz kadar masum değil çalıstığım yerde evli olup genç kızların peşinde olan koca adam müsvetteleri tanıyorum
Cok sükür okadr kirli bi dünyam yok.

Aynen oyle

Kardeş rekabeti bence bu. Kardeşiniz enişteye ilgisi olduğundan değil. Bazı kişiler özellikle bu kadar genç kızlar beğenilmek ve arzulanmak istiyor. Kim istemez ki diyeceksiniz. Doğru o yüzden kazalar olabiliyor. Eşiniz de hiç aklında yokken demeyelim de gördüğü bu ilgi ve baştan çıkarıcı hareketler nedeniyle fantezi düzeyinde kalabilecek baldız baldan tatlıdır olayına gerçekten kayabilir. Cinsel dürtüler çok kuvvetli bence, bir kere uyandı mı ve sürekli de yeni uyaran verirseniz o zaman eşiniz kendini nasıl kontrol edebilir bilemiyorum. Ben olsam ne yapar eder uzak tutardım kardeşimi. Üstelik onun iyiliği için olduğunu düşünün. Kendi akranlarından birisini bulsun. Adam mı yok, sürüyle....

Eşimin yeğeni 18 yaşında ve aşırı derecede açık giyinir şortun kısalığı kalça bitimindedir ve yaz kış göbeği açık gezer eşimle beraber birbirlerine el şakası yaparlar sataşırlar falan ama yegeni Bi şey aldığında dayısına degil bana gösterir yenge bak bunu aldım falan diye yani kendini ön plana çıkarmıyor ilgi odağı olmaya çalısmıyor bizde kaldığında yada biz onlardayken o ince mesafe var ve aralarında da hiç bir kötülük sezmiyorum yani belki kardeşinin sürekli el üstünde tutulup sımartılma istegide olabilir bu düşüncede farklı yönlere gidip hatalar yaptırablr

Tabi fakeyim verecek cevap bulamayan fakedr fakedr diyip duruyor .sorsanız herkese normal ne var yani .saçma sapan şeyleri bu kadar olumlu karşılayan siz asıl siz tedavi olun bence
Yazdığım kısacık cümleden böyle saçma sapan anlamları nasıl çıkardınız bilemedim😂😂 ben tedavi olun da demedim. Ne akla hizmet uydurdunuz bilmiyorum ama bence konunuz gerçek değil. Bunu söyledim. Sizin yazdığınız anlamsız yanıtla da fikrim değişmedi.

Yanlış anlamayın beni ama biz 4 kardeşiz ve içlerinde en sessiz olan bn geri planda kaldım çocukluğumdan beri beni hiç onemsemediler. Acinmak için anlatmiyorum fakat ayrımcı bı ailede yetiştim ve bı çok istediğim olmadı ama kardeşlerim ne isterlerse alındı .bnm babam diğer kız kardeşim yüzünden okumama engel oldu.sobada kitaplarımı yaktı okula gdedim diyemedim babam yaktı dye.ezildim şiddet gördüm onlar kavga ederdiler suçu bnm üstüme atardilar bn savunamazdm korkudan kndmi dayak yerdim hep böyle devam etti. Yani bnm söz hakkım düşünce ozgurlugum yada fikrimi onemsemezlerdi.simdi bnm iyi bı eşim var beni seviyor sayıyor dgr veriyr bişey dememe gerek kalmadan istediğim bişey olduğunda sert tepki vermiyor.bn üzülüp agladigimda bnmle ağlar dertlesr ailemin bna olan davranışlarından dolayı oda şaşkın .bu yüzden böyle yaptığını düşünüyorum
Bu anlattıklarınızın kardeşinizden şüphelenmeyle ne alakası var yahu? Silkelenin kendinize gelin. Yok artık.

Aşırı kıskanç ve muhafakar bir karakter olduğunuzu düşünüyorum kız kardesinizde sizin tam tersi karakteriniz ise bu davranışları olağan ayrıca diyorsun ki başını bile kaldırmıyor o halde eşiniz sırf siz şüpheye düşmeyin diye hal ve hareketine dikat ediyor bence bunlar kız kardesinizin rahat yetismisliginden kaynakli davranışlar bunca yıl geçmiş kız niye şimdi ilgi alaka duysun bende yegenlerimi anneeem oluşum yavrum diye severim bende mi enisteme ilgi duyuyorum çok saçma boylu boyunca yatması sizi yabancı görmüyordur hazır olda duracak halı yok siz yokken valla bilemedim herşey olağan ama ben bu durumu sizin kuruntunuz olarak goruyorum
aynen tam olarak durum boyle ve konu sahibi oldukca kıskanc kardesine karsı bence. Biz de ablamla cok zıttız o baya kapalı ben oldukca acıgım asla aramızda böyle seylerin konusu acılmaz herkesin kendi yapısı. Kaldı ki yegenimi evladım diye seviyorum canım isteyince gidip evden alıyorum geceye kadar bizde bakıyorum enistemde karısmıyor ablamda. Bizim evin en kücük kızı cünkü o.Konu sahibi ve ailesi oldukca pinpirikli ve midesiz bence🤮

arkadaşlarıyla görüşmesine izin vermemeniz bile sorunken kardeşiniz için böyle şeyler düşünmeniz... normalde üstünde olan kıyafeti değiştirmesini beklemeniz.. yeğenlerini sevmesine takılmanız... lütfen tedavi olun. kimse sizin 30 yasındaki muhtemelen çok da bi özelliği olmayan kocanız için ölmüyordur. kardeşinizin yerinde olmak istemezdim. böyle abla olmaz olsun.

tavsiye istiyorsanız da size çok acı bi gerçek söyleyeyim. kardeşinizin aklının ucundan böyle bişey geçtiğini düşünmüyorum, yaptıklarında anormal bişey yok ve daha çocuk neredeyse. bence eşinizin de asla böyle bi düşüncesi yoktu, yoktur. ama sürekli söyleye söyleye maalesef eşinizin kardeşinizi bi kardeş olarak görmesini engellemişsiniz. şu an birinin aklında böyle bi his varsa bile o kesinlikle eşiniz. emin olun. görünürde olmayabilir ama hayallerini kontrol edemezsiniz dimi? ve siz bunun 1. sorumlusunuz.

özgüvensiz ve hastalıklı bi kişiliğiniz var. ayrıca aile kavramından da haberdar değilsiniz. çok sinir bozucu paranoid ve kötü niyetli bi insansınız. kendinizi beğenmiyorsanız, ruhsal sorunlarınız varsa bunu baska yollarla aşın.

Back
X