- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fake olabilirsiniz, olmayabilirsiniz de...
Ancak bu anlattıklarınız çok imkansız şeyler değil.
Türkiyede çok sık duyulan ve yaşanan şeyler. (Magazin camiasında bile aynı hikaye vardı yıllar önce)
Takipte kalın,umarım yanılıyorsunuzdur
Notmelde kısa giyer fakat enişten geliyo git üstünü değiştir dediğimde nolcak bişey olmaz deyip dgistrmiyor anneme söylüyorum onu uyardım dye bana kimse karışamaz babam bile karışmıyor kimseyi ilgilendirmez diyor
Böyle şeyler gerçekten yaşayanlar var. Duyup şahit oldukMidem bulandı yazdıklarınızdan, belli ki eniştesine özel giyinmiyor ne kadar ayıp ya kocanızın kardeşinize bu gözle bakabileceğini düşünüyorsanız yine söylüyorum evliliğinizi sorgulayın. Ayrıca eşinizin böyle düşünmediğine de kanaat getirdim ben söylediklerinizden, ben onun yerinde olsam sizi boşardım, kocanızı sapkınlıkla suçluyorsunuz çünkü.
Lütfen git tedavi ol!!!
Giyinmeyi özel olmayabilir tek sebep giyinmesi değil çocuğumu annem oğlum diye seviyor evlenmeden önce bnmle konuşmazdı bile şimdi evlendim ne dgstiMidem bulandı yazdıklarınızdan, belli ki eniştesine özel giyinmiyor ne kadar ayıp ya kocanızın kardeşinize bu gözle bakabileceğini düşünüyorsanız yine söylüyorum evliliğinizi sorgulayın. Ayrıca eşinizin böyle düşünmediğine de kanaat getirdim ben söylediklerinizden, ben onun yerinde olsam sizi boşardım, kocanızı sapkınlıkla suçluyorsunuz çünkü.
Lütfen git tedavi ol!!!
Cidden ben buradan ne gibi yardım alabilirim ne yapabilirim diye üye oldum kimseye anlatamıyorum eşim bile artık farkindaolmasina rağmen beni suçluyor kendi içime kapandm artık kimseyle konuşmak istemiyorum sinirlerim bozuldu dışarı dahi cikasim gelmiyor içimden çıkılmaz bi hal aldı illaki kasten bişey varsa ikisinin biseyini yakalamak mı gerekiyor msn kndmi ifade ederken yanlış anlaşılıyorBöyle şeyler gerçekten yaşayanlar var. Duyup şahit olduk
Yeni üyesini midem bulandı gibi Yorumlara sinir oldum. Bi insan belki yaşadığı bişey yazmış inanın haklısınız çünkü var böyle şeyler inanırım. Kardeşinize söyleyin yada bişeyden bilsin yazık yuvanıza.Cidden ben buradan ne gibi yardım alabilirim ne yapabilirim diye üye oldum kimseye anlatamıyorum eşim bile artık farkindaolmasina rağmen beni suçluyor kendi içime kapandm artık kimseyle konuşmak istemiyorum sinirlerim bozuldu dışarı dahi cikasim gelmiyor içimden çıkılmaz bi hal aldı illaki kasten bişey varsa ikisinin biseyini yakalamak mı gerekiyor msn kndmi ifade ederken yanlış anlaşılıyor
Bn yaprak dökümünü hiç izledim ve sevmem öyle dizi ve filmleri ama doğruymuş insan başına gelmedikce bilmezmis yine de hak veriyorum size herkez kendi düşüncesi sonuçta ama ben onun yerinde olsaydım bu şekilde davraninca karşıdaki insanın ne hissedeceğini düşünürdüm ilk başta boşuna uğraşıyorum belli ki ülkemizin geldiği hal belli ve demekki herkez bu tür rahatlığa müsade edecek kadar gözlerini kapatmış neyse yine teşekkür edrimBence büyük bir fanus alın ve ne zaman anneniz gile gitseniz üstüne "bakabilirsin ama dokunamazsın" diye bir yazı yazın.. Sizinkisi kıskançlıktan çok başka boyuta geçmiş. Millet fazla yaprak dökümümü izledi ne.
Zaten bn artik yıkılacak korkusuyla cirpiniyorum yıkılmaması için uzak tutmaya görüşmeye çalışıyorum kirmamaya özen gosteriyorm ama hep aynı tepkiyi alıyorum artık doruk noktasına geldim bazen bırak ne olacaksa olsun sende rahatla herkez rahatladım diyorum ama yine bn kaybedicem bu yüzden korkuyorumYeni üyesini midem bulandı gibi Yorumlara sinir oldum. Bi insan belki yaşadığı bişey yazmış inanın haklısınız çünkü var böyle şeyler inanırım. Kardeşinize söyleyin yada bişeyden bilsin yazık yuvanıza.
Yukarda Allah var bn kişilik olarak bn bu dusunduklerim için cok üzgünüm yakistirmak istemiyecegm tek kişi kardesimdr fakat bn eşime anne babanın ve hatta eşimin ailesinin yanında bile asa saygısızlık yapmam 2 çocuğum var buna rağmen 4 duvar mahremiyete önem veriyorum saygısızlık olmasın diye yanına bile otururken ayiplarlar diye cekinirim ama bu kardeşimin bu kadar rahat davranması dan rahatsızım ve bnmde eniştem var ben ona böyle davransaydim beni nasıl bı tepkiyle kinarlardi diye düşünüyorum aklıma sadece ilgi duyupta yaptığı yanıtı geliyor ve korkuyorum
Tıpkı sizin s
Notmelde kısa giyer fakat enişten geliyo git üstünü değiştir dediğimde nolcak bişey olmaz deyip dgistrmiyor anneme söylüyorum onu uyardım dye bana kimse karışamaz babam bile karışmıyor kimseyi ilgilendirmez diyor
Çocuklarınız olmuş yeğenlerinizi seviyo olabilir mi acaba. Yeğen sevgisi çok başkadırGiyinmeyi özel olmayabilir tek sebep giyinmesi değil çocuğumu annem oğlum diye seviyor evlenmeden önce bnmle konuşmazdı bile şimdi evlendim ne dgsti