Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım ne kadar yapabilecek...
Ya bu görümceler neden böyle kural mı
merak ediyorum bu konuyu yengem açsaydı kocam 2 de geliyor ben 7.30 da hiç bişey yapmıyor deseydi gene de bu yorumlar mı gelirdi.yazık gerçekten bu öfke kin niye sadece anlamaya dertleşmeye çalışmıştım tanıdık kimseyle konuşamadığımdan bu önyargı görümceyim diye mi
Tabiki hiçbirisini yapmayacak, başına gelmeyene dışarıdan beklentiyle konuşmak çok kolay çünkü, annesi ağlıyormuş üzülüyormuş, gelin olunca aramak ,samimi olmak, anam diye bağrımıza basmak zorundayız sanki, anlayamıyorum koca almıyoruz da, ana baba yanında birde kardeş alıyoruz..
Ön yargı değil. Yorumlardan bir çıkarım yapamamışsınız. Herkes ne diyor, karı koca arasındakiler sizi ilgilendirmez diyor. Başkasının birkaç aylık evliliği sizi bu kadar daraltmamalı. Önyargı değil, yorumlar siz görümcesiniz diye değil, haksızsınız diye.merak ediyorum bu konuyu yengem açsaydı kocam 2 de geliyor ben 7.30 da hiç bişey yapmıyor deseydi gene de bu yorumlar mı gelirdi.yazık gerçekten bu öfke kin niye sadece anlamaya dertleşmeye çalışmıştım tanıdık kimseyle konuşamadığımdan bu önyargı görümceyim diye mi
Ama o kocalar da demek karısına canım cicim deyip yardım ediyor sonra da ailesine çekiştiriyor.Niye böyle evde iş bölümü yapan, surat astığımızda kızmayan kocalar bizi bulmuyor... Allahım dağına göre kış mı veriyorsun cidden...
Bahsettiginiz mevzular sizi degil abinizi ve karisini ilgilendirir.
Mutfaga birlikte girmeler vs vs.
Onlar aralarinda hallederler.
Siz niye bu kadar dert ettiniz?
Sizi ilgilendiren bir konu yok ki ortada
Ama o kocalar da demek karısına canım cicim deyip yardım ediyor sonra da ailesine çekiştiriyor.
Annesi niye ağlıyormuş ki ben öyle vahim bi durum göremedim...2 günde 1 insan kendi ailesiyle bile yeri geliyor konusamıyor calışan insan olunca..
Öfkesi kini olan sizsiniz farkında mısınız bilmiyorum herkes aynı görüşte ister aynı saatte gelsin ister farklı sonuçta ikiside çalışıyor bu ev çayla yemekle dönmüyor temizliği var çamaşırı ütüsü var şu an çalışmıyorum evde oturuyorum eşim neredeyse sabah eve geliyor ve çok ağır bir işi var ama ben çoğu zaman yemek yapmam tek yemeyi sevmiyorum atıştırıp yatıyorum adam eve geliyor kendi yemeğini yapıp yiyor yatıyor ne şimdi vah vah mi diyelim? Olması gereken bu abiniz yemek yapsın çay koysun diye evlenmedi herhalde evde bu tür işler ortak yapılmalı ne olursa olsun size ters geliyorsa diğer arkadaşların dediği gibi siz evlenince her şeyi kendiniz yapın ayrıca normalde eşimle birbirimize kimsenin kaldıramayacağı şakaları yaparız ama aile yanında küçük de olsa yapmayız yaparsa surat asarım ciddi bir şey diyorum ortam belli bana espri yapmasın bir zahmet aynı şeyi bende yapmam yapılırsa surat asarımmerak ediyorum bu konuyu yengem açsaydı kocam 2 de geliyor ben 7.30 da hiç bişey yapmıyor deseydi gene de bu yorumlar mı gelirdi.yazık gerçekten bu öfke kin niye sadece anlamaya dertleşmeye çalışmıştım tanıdık kimseyle konuşamadığımdan bu önyargı görümceyim diye mi
Valla canım yazık kadın abin gibi boşboğaz bir adama düşmüş. Evli misin bilmiyorum ama evde olan evde kalır. Abin maşallah karısı gaz çıkartsa size anlatıyor. Ayrıca ikisi de çalışıyorsa tabii ikisi de iş yapacak. Gelin hanım gayet normal. Anormal olan sizsiniz.Kendi hayal kırıklığımamı abime mi üzüleyimya da zamanla düzelirmi içim daralıyor..Abim evlendi bikaç ay oldu.Yengem evlenmeden önce de farklı değildi belki ama abim yuva kurmayı baba olmayı çok istiyordu bazen dertleştiğimiz zamanlarda ufak şeyler bunlar aşarız diyordu.İkisi de çalışıyor abimin mesai saati ev iş arası yolu daha uzun yorgun eve geliyor tabii yengemde çalışıyor ama mutfağa girmek için hep abimi bekliyor beraber yapıcaz diyormuş.Bulaşığı çayı bile iş bölümüyle yapıyorlar nerdeyse.Evde misafir mi var ya da onlar mı bi yerdeler hiç takmıyor bişeye alındımı kaşını çatıp oturuyor ya da çekinmeden kavga ediyor kızıp azarlıyor.O kadar alıngan ki bi tane anltayım.Ufak bi masa alınacakmış evlerine yani oturuyorduk alalım dediler planlı değildi bi anda konuşuldu yengem internette baka baka bezdirdi abim de dedi ki tek ayağı kırık babamların masası vardı depoda onu getieyim çeyizlik bi dantel örteriz miss dedi güldü sonrada alırız yarın hadi boşver dedi bütün akşam yengem daha konuşmadı bizden sonra gece kavga etmişler sen benimle nasıl dalga geçersin diye abimede kızıyorum neden bu kadar susuyor diye.
Bize karşı evlenmeden önce de soğuktu ama şimdi buz gibi hadi ben alınmıyorum annem bize geldiğinde terliğini ayağına götürüyor hiç bulaşığa dokundurtmaz ne bileyim valla hiç bi beklentisi yok ama kız buzdolabı gibi annem arada ağlıyor dayanamıyorum ne söz ne nişan düğün hiç bi tatsızlığımız olmadı takıyı ne bileyim eşyayı falan o istemedn severek isteyerek gelinim kızım anne kız olacağız diyerek yaptı annem.Babam göremedik ailesi çok iyiydi onlara benzer dedim diyor.Hepimiz üzgünüz.
Onlar başka şehirdeler ya insan onlar da anne baba der arada arar 20 günde arar annemi babamı abim onun ailesini günaşırı arıyor ben onların evladıyım kendime yakışanı yapıyorum bana bu konudan bişey demeyin olduğu gibi kabullenin napayım diyor.
gerçekten çok şaşkınım nasıl olacak bizi sevmese bile abimi sevse ya da sevmiyordu neden evlendi ya da seviyor ama huyu bu offfffff![]()
Onyargi yok kimerak ediyorum bu konuyu yengem açsaydı kocam 2 de geliyor ben 7.30 da hiç bişey yapmıyor deseydi gene de bu yorumlar mı gelirdi.yazık gerçekten bu öfke kin niye sadece anlamaya dertleşmeye çalışmıştım tanıdık kimseyle konuşamadığımdan bu önyargı görümceyim diye mi