Arkadaşlar sizi Kreşle ilgili yaşadıgım bir sıkıntıyı anlatacagım .
Gerçi bu sıkıntılıları ben öngörüyordum hem kreşte hem rehabilitasyon kurumlarında .
Egitim çıkışında yada kreş çıkışında kreş sahibi hep çocugunuz çok iyidi , oyunlara katılım sagladı gibi hep aynı şeyleri söylüyorlar . Yahuu tamamda bu çocuk normal bir çocuk olsa bile bu kadar uyumlu olamaz aylardır hiçmi birini itmedi vurmadı , ısırmadı yada bazı oyunlara katılım saglamadı . Biz defa defa dedikki kreş sahibinede varsa bı sıkıntı söyleyin biz o yönde çocugu geliştirelim yani digerlerinin yaptıgı benim çocugumun yapamadıgı bişey mesela ama yok arkadaş sizin çocugunuz çok iyi herşeyi yapıyor . Ama ben biliyorum yapamadıgı bazı şeyler var . Velhasıl bizim aramızın iyi oldugu ögretmen oradan ayrılma kararı almış ve bize mesaj yoluyla ulaştı ve bize anlattıkları biraz migde bulandırdı . Kreş sahibi tüm ögretmenlere talimat vermiş velilere herşey çok iyi herşey yolunda , çocuk bugun çok iyidi diyeceksiniz içerdeki sıkıntıları kesinlikle dışarı yansıtmayacaksınız diye ve sadece ayrılmak istediklerinde çocugu kötüleyin demiş . Walla bende inanmak istemedim ama tüm kurumlarda ticari menfaat var ama sizlere tavsiyem çocugunuzun seviyesini siz biliyorsunuz artılarını eksilerini ögretmen , egitimen yada oyun ablaları sizi yönlendirmesin .