Başınız sağolsun Rabbim rahmetiyle muamele eylesin, cenazeye gitmemeniz iyi olmuş çocuğunuz herşeyden önemli,eşinizede söyleyin orada kimseye yaklasmasin.Mrb şu an o kadar kötüyümki biz babannemin yanında büyüdük hep ben Antalya’da yaşıyorum onlar istanbulda sabah ölüm haberi geldi 2 aylık bebegim var eşim arabayla ben gidicem cenazeye bebegim var 2 aylık sen gelebilcekmisin senin babannen sonuçta dedi sen bilirsin virüs var oraya gitsem çocuk var kalabalık gidemedim eşim tek gitti gitsemyidim keşke kendimi çok kötü hissediyorum
Bende sonradan düşününce siz gibi oldum ama bilmiyorum gitti işte eşimde gitmememden yanaydıEvet virüs var ama Eşinizin gidip sizin gitmemeniz garip olmuş sizin babaanneniz sonuçta tuhaf geldi bana .
Yani ben bu tarz konularda duygusal düşünüyorum bebek olduğu için mantıklı düşünmek gerekiyor aslında ama ben giderdim sonuçta son görev.Bende sonradan düşününce siz gibi oldum ama bilmiyorum gitti işte eşimde gitmememden yanaydı
Kusura bakmayin gayette gidebilirdiniz..sahsi arabanizla gidin ..insanlardan uzak durun..maske takin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?