- 27 Temmuz 2018
- 40
- 128
- 8
- 29
- Konu Sahibi nazimgibii
-
erkekler bazen, tamam çoğu zaman, bu konularda odun ötesi olabiliyor. madem kavganı çıkardın sözünü söyledin, tamam iş onda artık. 'ay yok, vazgeçtim söylediklerimden de, aman iyi ki tanıştırmadın öyle hastane köşelerinde hasta hasta de. eğer senin için değerliysem beni tanımak için güzel bir ortam hazırlarsınız, ya bir güzel evinizde ağırlarlar ya da yaraşır bir yere davet ederler' de. ve ondan adım bekle
Sevgilin ince, düşünceli ve evliliğe istekli olsaydı o 3 sene içerisinde seni ailesi ile uygun bi ortamda muhakkak tanıştırırdı. Bence trip atılması gereken yer hastane değil :/
Seni oraya kadar goturup tanistirmamasi enteresan.
kesinlikle öyle :) buradan tek çıkarabileceğim sonuç tanıştırmak istemiyor. bence ailesi seni biliyodur ve büyük ihtimalle ilişkinize sıcak bakmıyorlardır. sevgilin de o yüzden sizi karşı karşıya getirmek istememiştir. Sizi karşılaştırsa muhtemelen müstakbel kaynanan surat asacak ya da sonrasında sevgiline bi sürü laf edecek. sevgilin bunları görüp görüştürmemiştir sizi.Ben beni ailesinden sakladığını ya da tanıştırmak istemediğini düşündüm açıkçası. Kendini evliliğe hazır hissettiğini düşünen bir insan annesine bir merhaba dedirtmez mi? Buz gibi oldum. Yoksa kv meraklısı değilim, ne kadar geç tanışırım o kadar iyi hatta :))
Kendimi değersiz hissettim
Bence de erkekler daha kolay söylüyor15 dakika içinde inmedi ise
Keşke arayıp ben gidiyorum deseydiniz
Belki ailesi sizi biliyor ve tanışmak istemiyor olabilir mi?
3 sene çok uzun bir süre
İllaki ailesi duymuştur
Ne bileyim aklıma ilk gelen şey bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?