akıl verın

denizbatin

MY İMMORTAL
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
617
6
96
Kocaeli
kızlar ben cok kıskancım esıme karsı bu kıskanclıkta onu havalandırıyor havalara gıryor buna bır turlu engel olamıyorum sızce ne yapsam nasıl davransam bu onun havasını sondurur akıl verın

kızlar ben cok kıskancım esıme karsı bu kıskanclıkta onu havalandırıyor havalara gıryor buna bır turlu engel olamıyorum sızce ne yapsam nasıl davransam bu onun havasını sondurur akıl verın

Bir bayan erkeğini kıskandığını kesinlikle belli etmemeli canım senin de dediğin gibi havalara giriyorlar hemen.alsanaalsanasmile
Tek çare kendini frenlemen eğer bu zaafının farkındaysa ki öyledir, seni kızdırmak, seninle uğraşmak için saçma sapan şeyler yapar kıskan diye.
Evlisiniz zaten neyini kıskanacaksın o kadar birbirinize aitsiniz.
Mesela ne gibi kıskançlıklar oluyor? Diyelim senn yanında biri eşine mi bakıyor kızın gözünün içine baka baka kocana yapış öp hiç de sinirini bozma kocana da belli etme.
Sen de o kıskandır mesela bi yere gittiniz diyelim ay şu adamda ne baktı öyle de (ama adam çok uzaklaşmış olsun o ara sizden katliam çıkar mazallahaklinialirimsmile)
Demem o ki takma bu kadarbırak o seni kıskansın.:hulya:

Canım onu bu kadar çok kıskanmanın sebeplerinden biri özgüven eksikliği olmasın ?
Bence çeneni tut ve kendinde değişiklikler yap o seni kıskansın ;)

haklısınız kızlar hıcbırsey yaptıgı yok ama bu benım karakterımde var en ıyısı ona bunu bellı etmıyım ve takmıyomus gbı yapıyım zaten bunu bılıyorudum ama bırde sızlerden teyıt almak ıstedım cok mersı

çok kıskanan kadın dışardan hiçte hoş görünmüyor açıkçası:olmaz:
biraz kendini frenlemeyi öğren arkadşaın dediği gibi,onlar acayip hoşnut oluyor bu durumdan ve dahası sen kıskanıp sahiplendikçe seni hiiiiç umursamıyorlar...kıskanan değil kıskanılan bir bayan ol bence yerimseniben

Bende de var ama çaktırmamaya çalışıorum ortalığı velveleye vermeden bi laf sokuorum rahatlıorum o da olsun ama

kıskanmayı belli etmek kötü mü ki?
ben kıskandığımda gayet de belli ederim. o da aynı şekilde. Hoşumuza gidiyor ikimizin de....
eğer eşinizin havaya girmesinden şikayetçiyseniz belli etmeyin ;)

yahu bendede bu dürtü yok hiç mi kıskanmaz bi insan hiçççç kıskanmıyorum ben napsam acaba kaydirigubbakcemile3

benim eşimde onu kıskanmadığımdan şikayetçi...

bazen kıskanıyormuşum gibi yapıyorum , ama bana yapmacık ve çirkin geliyor...

nasıl yapacaksın bilmiyorum , ama hiç belli etme

Back
X