- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.360
- 83
Şimdi sizlere söyle bir sorum olacak. Eşimin ailesi her zaman ailede gelin önemli der ama bu sözde olur sadece. Kocamın yanında çok iyilerdir ama erkekler olmazsa laf sokmalar vs başlar. Kv hiç bir özel durumu ailevi olan da dahil bana söylemez. Ama benim evliliğimi sürekli sorarlar. Benden açık bulamadıkları icin kocamı sıkıştırıp öğrenirler bir şekilde. Ben bu durumdan çok şikayetçiyim anlatmaya çalıştım ama eşim çok iyi niyetli onlara asla toz kondurmuyor göremiyor. Kv ve görümce çok iki yüzlüdür defalarca kulagıma geldi arkamdan konuşmaları. Yüzüme asla konuşmazlar. Ben istiyorum ki kocam görsün onların yaptıklarını. Kocamın kardeşi öyle değil o biliyor ailesini ve eşini uzak tutuyor ama benimki hep daha da içlerine sokuyor. Sizce ne yapmam gerekir eşimle aram açılmadan bir hale yola sokmak istiyorum anlatmadığım çok şey var biraz yüzeysel oldu konu çünkü çok uzun. Kv yemin filan eder yalan yere olan birşeyi olmadı der vs. Ben böyle şeyleri hiç seven biri olmadım p yüzden bu yaptıkları zoruma gidiyor nasıl bir yol izlemem gerekir. Eşim en azından hak versin istiyorum