Akıl verir misiniz

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.360
83
Şimdi sizlere söyle bir sorum olacak. Eşimin ailesi her zaman ailede gelin önemli der ama bu sözde olur sadece. Kocamın yanında çok iyilerdir ama erkekler olmazsa laf sokmalar vs başlar. Kv hiç bir özel durumu ailevi olan da dahil bana söylemez. Ama benim evliliğimi sürekli sorarlar. Benden açık bulamadıkları icin kocamı sıkıştırıp öğrenirler bir şekilde. Ben bu durumdan çok şikayetçiyim anlatmaya çalıştım ama eşim çok iyi niyetli onlara asla toz kondurmuyor göremiyor. Kv ve görümce çok iki yüzlüdür defalarca kulagıma geldi arkamdan konuşmaları. Yüzüme asla konuşmazlar. Ben istiyorum ki kocam görsün onların yaptıklarını. Kocamın kardeşi öyle değil o biliyor ailesini ve eşini uzak tutuyor ama benimki hep daha da içlerine sokuyor. Sizce ne yapmam gerekir eşimle aram açılmadan bir hale yola sokmak istiyorum anlatmadığım çok şey var biraz yüzeysel oldu konu çünkü çok uzun. Kv yemin filan eder yalan yere olan birşeyi olmadı der vs. Ben böyle şeyleri hiç seven biri olmadım p yüzden bu yaptıkları zoruma gidiyor nasıl bir yol izlemem gerekir. Eşim en azından hak versin istiyorum

Hicbir erkek, ailesini karsısına alarak karısına hak vermez, hiçbir kadının yapmayacağı gibi. 8 senelik evliyim ve biz eşimle suna karar verdik. Kimin ailesi ne yaparsa yapsın diğeri hiçbir şekilde yorum yapmayacak. Eğer aileler birimize zarar veren bir davranışta bulunursa diğerine yansıtmadan sorunu o kişiyle çözeceğiz.

Mesela ben eşimin halasına mi kırıldım. Onunla o sorunu çözüp eşime yansitmayacağım. Eğer aileler yansitirsa da " beni ilgilendirmiyor kendi aranızda halledin " diyeceğiz.

Kendini boş yere dolduruyorsun bence.
Eşin anlatmasın kimseye ilşkinizi.

Ne geldi kulağına, nerden geldi?
Uzak tutuyor dediğin biladerin başka meselesi var belki.

İstemiyorum gitmek de, olsun bitsin

Eşiniz size hak verse hayatınızda değişen birşey olacak mı? Görüşmek mı istemiyorsunuz mesela? Ya da eşiniz de mi gorusmesin ailesiyle? Eğer istediğiniz bunlar değilse karıştırmayın hiç eşinizi, siz de onlar gibi politik davranmaya çalışın. Umursamayin soylenenleri. Duymamış gibi yapin. Ben öyle yapiyorum. Çünkü eşime anlatsam boş yere geriliyoruz. Ben hakliysam hak veriyor ama ne değişiyor ki.
Bir de hakkınızda neler söyledikleri onemli. Hakaret falan mı?

Sende onlar gibi eşin yokken laf sok eşin varken canlarımmmm moduna gir.
Elbet kv patlar laf sokar eşinin yanında sana.
Ağla zırla ben naptım ki onlara ben bunu haketmedim:KK42: moduna gir.
Kvnin taktik yani.
Bide her yemin ettiğinde "kvcim yanımda Kur'an taşıyorum çıkartayım yeminini tekrar et istersen:KK8:" de:KK45:

Ben eşim ailesine dğsman olsun demiyorum ki sadece ailesinde yapılanı görsün. Kaynım farkında mesela bıkmış durumda kv ve görümcemden. Beni sindirmeye çalışıyorlar. Eşimle aramı bozmak istiyorlar kocam annemden nefret etsin istiyorlar sadece koca ailesi olsun istiyorlar dügünden sonra defalarca kavga ettik öyle kötü göstermişler ki anlatamam

Amaaaaan canim senin arkanın kulağı var mı? Benim arkamın kulağı yok o yüzden hic duymuyorum söylenenleri. Bosversene

Sende onlar gibi eşin yokken laf sok eşin varken canlarımmmm moduna gir.
Elbet kv patlar laf sokar eşinin yanında sana.
Ağla zırla ben naptım ki onlara ben bunu haketmedim:KK42: moduna gir.
Kvnin taktik yani.
Bide her yemin ettiğinde "kvcim yanımda Kur'an taşıyorum çıkartayım yeminini tekrar et istersen:KK8:" de:KK45:
sizde de ne çözümler var valla biraz çakalca ama bazıları bu dilden anlıyor haklısınız

Eşiniz size hak verse hayatınızda değişen birşey olacak mı? Görüşmek mı istemiyorsunuz mesela? Ya da eşiniz de mi gorusmesin ailesiyle? Eğer istediğiniz bunlar değilse karıştırmayın hiç eşinizi, siz de onlar gibi politik davranmaya çalışın. Umursamayin soylenenleri. Duymamış gibi yapin. Ben öyle yapiyorum. Çünkü eşime anlatsam boş yere geriliyoruz. Ben hakliysam hak veriyor ama ne değişiyor ki.
Bir de hakkınızda neler söyledikleri onemli. Hakaret falan mı?

Görümcem hemen hemen herşeyi eleştirmiş dügün zamanı yüzüme gülüp kocama ailesine benim icin kötülemiş durmuş. Ben hayatım boyunca kimsenin yüzüne diyemedigim şeyi arkasından konuşmadım. Öğrendiğimden beri çok sinirliyim. O gerizekalı yüzünden düğün zamanımı hatırlamak istemiyorum embesilin TEK’i işte. Nefret ediyorum ondan hala kocama oynuyor beni aramaz sormaz ki aramasında. Sonra bir çaldırır duymam tabi kocamı arar karın telefona bakmıyor der. İşi gücü bizi kavga ettirmek . Kardeşi beni boşarsa bir yerine kına yakacak herhalde

Eşiniz bunları anlasa ne olacak ki bu sefer de yaşadıklarımı bildiği halde bana yardımcı olmuyoru dert edineceksiniz çünkü erkekler bu tarz konularda bizim gibi düşünmüyorlar o yüzden de önemsemiyorlar genelde.Genede siz bilirsiniz ama bence siz kendi adınıza çözüm üretin hoşlanmadıgınız durumlarda kendiniz tepki verin bu tepkiyi verirkende sizi zor durumda bırakmayacaak sekilde verin ki açıklayabilin rahatlıkla..

şu anlattıklarınızı belki de daha fazlasını hepimiz yaşıyoruz ama çözümlemek için degil
direk onlar gb oynayarak cambazlık yapıyoruz.
eşinizin görmesini istiyorsanız anlatmayın
aramıyor sormuyor derse nasıl olur biz görüşüyoruz daha geçen görüştük diyin mesela
laf mı duydunuz ayy yok benim validem asslaa söylemez çekemiyorsunuz diyin bunu da böylece eşinize anlatın bizi çekemiyorlar baksana yok annecim böyle demiş şöyle demiş diye dedikodu yapıyorlar diyip eşinizin kulagına su kaçırın
erkekler ailesini bizdan daha iyi bilip tanıyorlar
ama degiştiremeyeceklerini mesefa koyamayacaklarını onlar benim aile diyip üstünü örterek kapatıyorlar
sizde onları böyle kabul edin yada çok yıpranmadan evliligi bitirin

Back
X