• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllanmayan Görümce (bu Görümceyi Ne Yapmalı)

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534
248
merhaba arkadaşlar uzun zamandır dertsiz tasasız yaşayıp gidiyorduk
aslında vardı ama yoktu artık patlat vermeye başladı
boşanan bi görümce var ama başımıza resmen bela oldu
aşırı derecede sorumsuz
çocuguyla bile ilgilenmiyor çocuk sürekli kv yanında
çocugu kv bırakır gezer yatar kv bakar kv yedirir uyutur
üstüne kv görümceye yaranamıyor
bu arada parttime işe gidiyor aldıgı para nereye gidiyor bilen yok
bunun hesabı bana düşmez biliyorum ama ben kp açısından söylüyorum
maaşını kendi yiyor ve yetmiyor diye kp para alıyormuş
çocugun masraflarını kp ve biz karşılıyoruz babası nafakada veriyor çocuk idare ediyor bi şekilde
evde bide bekar görümcemiz var onunla sürekli iddaa ve kavga halinde
kız kendine alsa buda ister yaygara çıkarır hatta dövüyor:47:
evdekiler bitince laf bana geliyomuş durduk yere evdekilere(annesine ve bekar görümceye)siz iyilikmelegini tutuyorsunuz diye
saldırıya geçiyormuş benle ne derdi var anlamadım:27:
dahada uzatmayacam hemen asıl mevzuya geleyim
dün bekar görümce geldi akşam savaştan çıkmış gibiydi bu hal ne dedim ablam yaptı dedi
kolları kanıyor morarmış yüzünde ve boynundada vardı morluklar dövmüş kızı
kıza bu evden birimiz gidecek oda sensin diyomuş
annesinin üstünede yürümüş bu olaylar olurken kp işte hemde ek işte adam 6 işten çıkıyor
bizimkiler rahat etsin diye ek işe gidiyor ama anlayan nerde
o ara eşim aradı napıyosun diye bende kardeşin geldi oturuyorum dedim oda ne işi var dedi
bende ablası dövmüş dedim hatta annenin üstüne yürümüş dedim eşim tamam ben bakarım dedi
ve oraya gitti
görümceyi hırpalamış biraz
(neden hırpalamış söyleyim hemen eşimin annesine zavafı vardır küçügü dövdügü için degil annesinin üstüne yürüdügü için ve abisi sus demiş susmamış onun yanında abime sen söyledin sen çagırdın diye bagırınca eşim hırpalıyor
kapıdan çıkarken görümce abisine senin gibi abim yok diyor
bu arada kv bayılıyor o ara eşim hırpalamayı bırakmış)
kız konuşmaktan anlamıyor kv ve kp defalarca konuştu
aynı şekilde eşim aklını başına al şu bu vs çok konuşuldu ama halen aynı
ha bide aşırıcı derecede yalan söylüyor
napıcaz biz görümceylle arkadaş ya kv pek hoşlanmam ama kadına acımaya başladım
uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar

bizikilerinde bazı sorunları var. bende aynı şekilde sonuç olarak kv ye üzümeye başladım. ama iyilikten maraz doğdu. er ne olursa olsun olayların içine asla girme. tarafın varsa bile bellietme derim ben.

Son düzenleme:
bizikilerinde bazı sorunları var. bende aynı şekilde sonuç olarak kv ye üzümeye başladım. ama iyilikten maraz doğdu. er ne olursa olsun olayların içine asla girme. tarafın varsa bile bellietme derim ben.

girmiyorum ama hanım bana takıntılı:1:
işi gücü ben yatıyo ben kalkıyo ben
tarafımda belli ne yalan söyleyim onu sevmedigimi bilmeyen yok heralde:ssz:

Sen ne yapabilirsinki? Kendi aile ici sorunlari. Hic karisma. Görümcenide dinle dinle gönder, yorum bile yapma fazla. Düzelirsiniz, oda kötü günler geciriyor falan de. Yarin bir gün barisacaklar ondan sonra yok gelin söyle demisti, böyle demisti diye basliyacaklar. Hatta sen doldurmus olursun, firsat bilip aileyi ona karsi örgütlemis olursun ;)
Esine karsi istedigin gibi davran, ama kv, kp ve kücük görümce yaninda cit´in cikmasin, illede yorum isterlerse yapici konus bence iki üc cümle. Aman ha aman.

Benden ne istiyor anlamıyorum demişsin; ki çok açık kendi yaşanmışlığını yüzüne vuruyorsun, çünkü hala devam eden bir evliliğin var.Bunun için gözünün senin parmağındaki alyansa takılması bile yeter, sen ne kadar iyi olursan ol.Şaka gibi ama bunu anca hayatına yeni biri girer, evlenir vs. ile atlatır.Aslında onu da anlamak lazım, boşanmış, elde bir çocuk, ana/baba yanında kimbilir kafasında neler var.Doktordan destek alsa belki biraz düzelir.Bence siz fazla irtibat kurmayın, karşılaşmayın bile onunla, çünkü her an olaylar sizin yuvanıza dönebilir.Üzgünüm bunu söylediğim için ama onlar bir aile, araları düzelir, her şey affedilir, siz kalırsınız ortada.Hiç karışmayın olaylara.Çocuğa yardım etmek konusunda siz zaten yenge/dayı sıfatıyla vicdanınızla yapıyorsunuz eminim, Allah katında büyük sevap, o konuda tavır almazsınız zaten.Esas sıkıntıyı diğer aile fertleri çekiyor sanırım,Allah kolaylık versin...

Karışma..
Onlar iyi olur eninde sonunda, canı kızı, canı ablası..
Bunalımdaydım der özür dilerim der, hallolur konu..
Sen söylediklerinle, tarafınla ortada kalırsın.. Hani laf vardır ya, eli yaş, .... kuru diye. Aynen o hesap..

Senle de en fazla uğraşır, o da 3-5 sağlam söze bakar..
Bırak onlar yesinler birbirlerini..

valla ister istemez kadının kocasını düşündüm, bosanmadan once ona neler yasattı kımbılır, sonra cocugunu dusundum, bırlıkte yasadıgı kv ve kp ını dusundum.. uzuldum uzuldum durdum o ınsanlara, yanı senden cok onları dusundum aslında, bıraz da sanslısın en azından gorusmuyorsun onunla sık sık.. bır de dusun aynı evde yasadıgınızı? sen uzak duracaksın mumkun oldugunca, o ınsanlar da zavallıcıklar, evlat dıye cekecekler ıste onu omurlerı boyunca... cok acı

görümceysen yandın..özellikle boşanmış dulsan ayrı yandın...bunun gibi kaç konu açıldı bilmem gelinler tarafından..
dul görümce ...sorunlu görümce...
hep devam eden evlilikleri kıskanan kişiler olarak lanse edildi.
tamam sizin konunuzda olanlar hoş değil saygısızlıklar var.
ama bir şeyler var ki kız bu durumda evlenmiş ayrılmış sorunları olabilir dışlamak her an eşine hor gördürmeye çalışmak
açık aramak yerine biraz kendi haline bırakın ya da yardımsa tam yardım edin uzman desteği almasını sağlayın
hiç bir şey yapamıyorsanız uzak durun.
cidden zor dul görümce sıfatında olmak ...Allah kimsenin yuvasını bozmasın kimse de şimdi haline güvenmesin ..

Bence karışmayın ve kimse hakkında yorum yapmayın. Küsler barışır kötü siz olursunuz. Ayrıca görümceniz bunalımda da olabilir. Bir psikologla görüşmesi için yönlendirin.

Sen ne yapabilirsinki? Kendi aile ici sorunlari. Hic karisma. Görümcenide dinle dinle gönder, yorum bile yapma fazla. Düzelirsiniz, oda kötü günler geciriyor falan de. Yarin bir gün barisacaklar ondan sonra yok gelin söyle demisti, böyle demisti diye basliyacaklar. Hatta sen doldurmus olursun, firsat bilip aileyi ona karsi örgütlemis olursun ;)
Esine karsi istedigin gibi davran, ama kv, kp ve kücük görümce yaninda cit´in cikmasin, illede yorum isterlerse yapici konus bence iki üc cümle. Aman ha aman.

ben mümkün oldugunca uzak duruyorum
eşim gelir anlatır bende iyi napıyım der geçiştirmeye çalışırım
ama bazen ben bile dinlerken çileden çıkıyorum:27:

Benden ne istiyor anlamıyorum demişsin; ki çok açık kendi yaşanmışlığını yüzüne vuruyorsun, çünkü hala devam eden bir evliliğin var.Bunun için gözünün senin parmağındaki alyansa takılması bile yeter, sen ne kadar iyi olursan ol.Şaka gibi ama bunu anca hayatına yeni biri girer, evlenir vs. ile atlatır.Aslında onu da anlamak lazım, boşanmış, elde bir çocuk, ana/baba yanında kimbilir kafasında neler var.Doktordan destek alsa belki biraz düzelir.Bence siz fazla irtibat kurmayın, karşılaşmayın bile onunla, çünkü her an olaylar sizin yuvanıza dönebilir.Üzgünüm bunu söylediğim için ama onlar bir aile, araları düzelir, her şey affedilir, siz kalırsınız ortada.Hiç karışmayın olaylara.Çocuğa yardım etmek konusunda siz zaten yenge/dayı sıfatıyla vicdanınızla yapıyorsunuz eminim, Allah katında büyük sevap, o konuda tavır almazsınız zaten.Esas sıkıntıyı diğer aile fertleri çekiyor sanırım,Allah kolaylık versin...

hem kv çekiyor hemde arada bizede yansıyor
bu durumda eşimde oraya gitmek istemiyor
kv aglayıp duruyor sizde gelmiyosunuz diye
ben zaten yorumsuz kalıyorum eşim işim var falan fistan sallıyor
bende izlemeye devam

Karışma..
Onlar iyi olur eninde sonunda, canı kızı, canı ablası..
Bunalımdaydım der özür dilerim der, hallolur konu..
Sen söylediklerinle, tarafınla ortada kalırsın.. Hani laf vardır ya, eli yaş, .... kuru diye. Aynen o hesap..

Senle de en fazla uğraşır, o da 3-5 sağlam söze bakar..
Bırak onlar yesinler birbirlerini..

ben ona yorum bile yapmıyorum
gerekmedikçe konuşmam bile:ssz:
karışmamda zaten
anca eşim derse karımı karıştırma diye o kadar

valla ister istemez kadının kocasını düşündüm, bosanmadan once ona neler yasattı kımbılır, sonra cocugunu dusundum, bırlıkte yasadıgı kv ve kp ını dusundum.. uzuldum uzuldum durdum o ınsanlara, yanı senden cok onları dusundum aslında, bıraz da sanslısın en azından gorusmuyorsun onunla sık sık.. bır de dusun aynı evde yasadıgınızı? sen uzak duracaksın mumkun oldugunca, o ınsanlar da zavallıcıklar, evlat dıye cekecekler ıste onu omurlerı boyunca... cok acı

bence büyük şans aynı evde yaşamamak
kesin elimde kalırdı o zaman:1:
ben halime şükrediyorum zaten
çocuguna bende acıyorum hiç ilgilenmiyor
evde olsada bakmaz sanki başkasının çocugu gibi davranıyor:47:

görümceysen yandın..özellikle boşanmış dulsan ayrı yandın...bunun gibi kaç konu açıldı bilmem gelinler tarafından..
dul görümce ...sorunlu görümce...
hep devam eden evlilikleri kıskanan kişiler olarak lanse edildi.
tamam sizin konunuzda olanlar hoş değil saygısızlıklar var.
ama bir şeyler var ki kız bu durumda evlenmiş ayrılmış sorunları olabilir dışlamak her an eşine hor gördürmeye çalışmak
açık aramak yerine biraz kendi haline bırakın ya da yardımsa tam yardım edin uzman desteği almasını sağlayın
hiç bir şey yapamıyorsanız uzak durun.
cidden zor dul görümce sıfatında olmak ...Allah kimsenin yuvasını bozmasın kimse de şimdi haline güvenmesin ..

yaşadıkları zor olabilir ama saga sola saldırmasının bi anlamı yok ki
biz ona boşan demedik
boşandı niye boşandın demedik
kendisi iyiki boşanmışım diyor
uzak duruyoruz ondan ama kv ile yaşadıgı için mecbur görüyoruz
uzman destegi al diye ben diyemem
sonra gelin bana deli dedi diye ortalıgı ayaga kaldırır:ssz:

Bence karışmayın ve kimse hakkında yorum yapmayın. Küsler barışır kötü siz olursunuz. Ayrıca görümceniz bunalımda da olabilir. Bir psikologla görüşmesi için yönlendirin.

evlenmedn öncede aynıymıştı
yani boşanmakla alakalı bi durum degil diyor annesi
psikolog konusunda ben bişey diyemem
o kendi ve annesi babasını ilgilendirir

Back
X