sosmivida Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Eylül 2010 4.901 5.092 358 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sosmivida #1 Merhaba kizim bu sene 1.sinifa basliyor ve servis ile gidecek bu yüzden akilli saat almak istiyorum, kullanipta memnun kalanların tavsiyelerine ihtiyacım var
Merhaba kizim bu sene 1.sinifa basliyor ve servis ile gidecek bu yüzden akilli saat almak istiyorum, kullanipta memnun kalanların tavsiyelerine ihtiyacım var
Ysmdfn Guru Kayıtlı Üye 9 Mart 2015 7.404 10.652 448 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sosmivida #2 Wiky watch a bakabilirsiniz. Özellikleri akıllı saat için gayet yeterli.
M m1y1v Guru Kayıtlı Üye 23 Aralık 2009 1.587 1.426 333 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sosmivida #3 Wiky saat çok şikayet almış, evet bu soruyu bnde merak ediyorum bize de lazım.
sosmivida Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Eylül 2010 4.901 5.092 358 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sosmivida #4 Ysmdfn .!.: Wiky watch a bakabilirsiniz. Özellikleri akıllı saat için gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Wiki baktim ama parasi yuksek ve şikayet var, hem o kadar para verip hemde sorunlu çıkması insani sinir eder m1y1v .!.: Wiky saat çok şikayet almış, evet bu soruyu bnde merak ediyorum bize de lazım. Genişletmek için tıkla... Evt, en sonunda uygun bisey alicam herhlde
Ysmdfn .!.: Wiky watch a bakabilirsiniz. Özellikleri akıllı saat için gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Wiki baktim ama parasi yuksek ve şikayet var, hem o kadar para verip hemde sorunlu çıkması insani sinir eder m1y1v .!.: Wiky saat çok şikayet almış, evet bu soruyu bnde merak ediyorum bize de lazım. Genişletmek için tıkla... Evt, en sonunda uygun bisey alicam herhlde
Ysmdfn Guru Kayıtlı Üye 9 Mart 2015 7.404 10.652 448 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sosmivida #5 sosmivida .!.: Wiki baktim ama parasi yuksek ve şikayet var, hem o kadar para verip hemde sorunlu çıkması insani sinir eder Evt, en sonunda uygun bisey alicam herhlde Genişletmek için tıkla... Elektronik cihaz şans işi ama merak ettim şikayet konularını,bakayım. Biz sorun yaşamadık bu arada.
sosmivida .!.: Wiki baktim ama parasi yuksek ve şikayet var, hem o kadar para verip hemde sorunlu çıkması insani sinir eder Evt, en sonunda uygun bisey alicam herhlde Genişletmek için tıkla... Elektronik cihaz şans işi ama merak ettim şikayet konularını,bakayım. Biz sorun yaşamadık bu arada.
sosmivida Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Eylül 2010 4.901 5.092 358 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sosmivida #6 Ysmdfn .!.: Elektronik cihaz şans işi ama merak ettim şikayet konularını,bakayım. Biz sorun yaşamadık bu arada. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, teşekkürler
Ysmdfn .!.: Elektronik cihaz şans işi ama merak ettim şikayet konularını,bakayım. Biz sorun yaşamadık bu arada. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, teşekkürler