Akıllı Hatun Nasıl Olunur

hatalarindan gercekten pismanlik duymadan kendini degistiremezsin.
Hala kulu kölesi olmak istemiyorum diyorsun, hesap yapma, bencil olma...

Valla gordugum kadariyla erkeklerin geneli kedi gibi uysal, sakin, sevimli tipleri seviyor. Konustugun zaman dilinden zehir akmayacak. Dunya guzeli de olsan farketmiyor, karakteri sevdiriyor insani.

Bende bu konuyu takipteyim!
Esimle üç yıldır evliyim kızım var
Boşanmaya çok kere denedim yapamadım cok kırdım çok ağlattım buna resmen bırakmadı beni hala çok seviyor çok sabretti eşim..
Şimdi diyorum ya eskiden böle yapmasaydim şimdikinden daha mutlu olurduk dedim tartışmayı hep ben çıkardım eşim çıkarmadı boş yere tartıştım işte çoğu kadınlar çıkarıyor adamlar bişey demiyor susuyor
Eşim eskisi gibi davranmıştı eskiden daha çok severdi beni simdi de seviyor da azıcık soğudu gibi bunu belli etmiyor
Akıllı olması gereken benim.
Çok sabırlı olmam lazım çok.
Şimdi herşey geçmişte kalsada unutulmuyor ben eşim çok kindardir yaptıklarımı asla unutmuyor tek tek hesabı soruyor susuyorum ben artık!

Diger yorumlari okumadim ama eski konularindan biliyorum. Esin soyledigine gore cok sabirli biriydi ancak son annenin hastane olayiyla hersey patlak vermisti ve esin evi terk etmisti. Sen de ona whatsapptan eve donmesi icin yazmistim ama sanirim adamin totosunu kaldirdin. Simdi koz benim elimde diye dusunuyor. Eger uslu olursan diyor. Sen devisemezsin ki? Kimse degisemez. Sadece kendini torpuleyebilirsin. Adam seni ezebilir ve bu durumda iliskiniz iyilesecegi yerde daha da kotu olabilir. Birbirinize sayginiz kalnayabilir. Sartli surtlu olmaz bu isler. Her ikimiz de elimizden geleni yapalim deseydi tamam ama sen uslu olacaksin demesini ben kabul etmezdim.

Evliligi muhtesem giden bir arkadasim var. Onun yaptiklarini soyleyebilirim size,
-cinsel anlamda hayatlari cok iyi oncelikle. Basim agriyor bilmem ne yapmaz ama kocasi istiyor diye degil yoluna koymus.
-asla ve asla milletin icinde esiyle tartismaz. Ayni is yerindeyim eve girer cikarim ve cok yakinim bir kere esine of dedigini duymadim. Der ki, ben o ani geciririm eglenirim evde yalniz kalinca kizacagimi kizarim. Hem araya zaman girince daha sakin konusabiliyorsun.
-kocasina tatli dillidir. Tatli diliyle de her istedigini yapar. Kocam canimici vs. Bir kere normal ses tonuyla cagirdigini gormedim.
-esini sikbogaz etmez arkadaslariylaysa eglen bitanem der aramaz.
-evde durupdururken sana tatli yapayim mi kocam der yapar, baaak meze yaptim bu da rakin der yanina oturur vs.
-oda boyle yaptigi icin bir yere gittiginde eglen karimm diyen, guleryuzune guler yuzle cevap veren, daha yanimda arkadasima bir kere surat asmayan bir dedigini eksik etmeyen adam var.

Sanirim bu sekli hayatinda aliskanlik yaparsan karsiligini da ayni sekilde aliyorsun.

Kimse icin degisemezsin istesende ama tatli dilli sabirli olursan karsiligini analacagini dusunuyorum.

Yapacagin şey şu.
Eşine kızdığın anda onun öldügünü dusuneceksin.

Sonra sakinlesip alttan alacaksin.

Ben naparim mesela ;
Ona sinirim geçince masum masum bakarım. Niye bakiyon der. Hic derim.

Sonra masum masum dururum. Ki gercekten normal halim böyledir.
Sonra barışinca da cırlarım. Konu kapanır

Ben esinizi hakli buldum. Adami cok eziklemissiniz vaktinde. Cocuk icin deniyorum vs hikaye. O da istiyor demekki. Degistiginizi gormek istiyor. Size kole gibidavranmaz bir evlilikte es nasil saygi gormek isterse onunistiyor. Bu da cok zor olmasa gerek . Is arkadasiniza gereken saygiyi gosteriyorsunuzdur degil mi, hayat arkadasiniz da bunu hakediyordur. Bu sansi bari kaybetmeyin bence. Ciddi soyluyorum ailenin yaninda ezseniz baska bir adami belki bosar sizi. Cok ayip bi seu bu ayrica cok degersiz hissettirici

Guzel taktikmis tam adami delirtmelik kaydettim bunu aklima ilerde uyguliycam evlenirsem

Guzel taktikmis tam adami delirtmelik kaydettim bunu aklima ilerde uyguliycam evlenirsem
Tavsiye ederim. Başta susacaksin dedigiyle kalacak. Sonra vicdan yapacak. Yaklaşacak sende iki nazdan sonra barisinca cirlayip içini dokeceksin.
Mesela ben bundan sonra şöyle edersen saçını cimbizla yolarim seni gebertirim falan derim.

yazik ya adama

Ne yaşıyorsanız çekirdek aileniz içinde yaşayın.
Gemileri yakmaya karar vermediyseniz aileleri işe dahil etmeyin, küçük büyük fark etmez.
Hatta normale dönene kadar mutluluğunuzu bile kendi içinizde yaşayın, anne baba çocuk takılın, bir dönem aile akraba ziyaretlerini es geçin. Yaz aylarının kıymetini bilip ailecek kısa kaçamaklar yapın.
Çıkmadık candan umut kesilmezmiş, hakkınızda hayırlısı. Çocuk için deneyeceksiniz madem, çocuğun dengesini bozmayın, asla aranızda hakem yapmayın.

Tehditler cok fena sacini cimbizla yolarim falan

Sonra da kalkar döverim hafif yollu.
Ama o önce iflahimi söker. Sonra zaten çoktan hak etmiştir.

Benim genel tehditlerim;
Seni gebertirim. Valla üstüne otururum,
Sen devam et ben seni ne zaman meeletecegimi bilirim,
Bebe bak seni oldurum falan filan.

Bu konunuzdan sonra eskilerdende bikacini okudum ayni bizzz ....
bende esimi 10 sene icinde canavara donusturdum
hep kavga cikaran baslatan herseyi uzatan devamli sinir krizleri gecirip hakaretler yagdiran ..o tutmadimi bosanicam vs vs buna blof gibi basliyirum o sakin kaldikca sinirden kudurup hakaretlere ve olmayacak sozlere basvuruyorum ...
Onceleri alttan alip ortami yumusatmak icin odadan yada evden cikar gider sakinles oyle konusalim derdi
Ama is degisti suan benden beter oldu
Seninki kurtarilabilecek durumda ..bunu unutma
Biyerde soylediginde cok haklisin gercekten yasanilan olaylarda hakliyiz ama karsidakinin mantikli sakin olmasi karsisinda sinirlerimize hakim olamayip kotu seyler yapiyoruz
Ama o hale getiren karsimizdaki ..bende millete bunu anlatamiyorum
Olaylarda hakli hep benim ama nasil haksiz duruma dusup bide ustune devamli sorunlu gorulen ben oluyorum cildiriyorum.

Ben bir tartisma esnasinda tamam hayatim sakin ol hayatim..sakinlesince konusalim hayatim diyip baska odaya gittigi an cildiriyorum ...konusulup mevzunun somut bir sonuca ulasmasini istiyorum
Olmuyor olmuyorr
Sinirleniyorum hakliyken devamli haksiz duruma dusuyorum ..
Seneler kendim calip kendim oynamamla gecti...
Seninkinin bir farki daha mantikli ve somut seylerle karsina cikiyor ne istedigini anlatiyor ..

Mesela en ufagi bir ariza oluyor haftalar geciyor diyorsun...
Ayni ..
Ev hanimiyim ama evin butun erkegin yapmasi gereken islerini kendim yapiyirum cunku ona kalacak olursa sinirden cildiririm haftalar gecer gecer....
Ailem arkadaslarim e o yapmiyosa sen yap bunu sorun haline getirip hakaretlere kavgalara donusturen sensin diyorlar
Tamam ben soylemeden yapmasini bekliyorum yok..
Soyleyip yapmasini bekliyorum yok ..
En son kendim girisiyorum ama oyle boyle degil kriz geciriyorum onun burnundan getiriyorum
Aklimca akillansin diye bagirip cagiriyorum ama yok yok..
Evlendik evleneli Agzimda hep bosanma
Onceleri susardi aglardi istemezdi
Benimde hep dilimde
Ama bigun gelipte o soyleyince dank ediyor
Cunku biz kadinlar agzimizda ama erkek soylerse gercek fikri oluyor..
Buseferde ben blof yapiyorim sinirle soyliyorum sen gercekten soyledin diyerek bir kavga cikariyorum..
Hicbirseye sinirlenmiyor alttan aliyor ama beb biliyorumki beni hakli buldugu icin degil sadece gecistirmek yada sakin hayati bozulmasin diye..dusunuyorum..

Babam ailede hersey vakti vaktinde olmasini saglardi hicbir isi diger gune atmazdi mukemmlliyetcilikte var ..
Bende oyle istiyorum ama karsimdaki kilini kipirdatmayinca cildiriyorum
Bu 10 senelik evlilikte artik oda bosanmayi konusur oldu
Dillendirmemek gerek aslinda ..
Onlada olamiyorum onsuzda olamam diyorum tamam cok fevriyim cok hakaret ediyorum
Ama hop deyince olmuyorki ne oluyorda ben ohale geliyorum kimse bunu anlamiyor
Bazen cok iyi cok yapici diyorum
Ben kotuyum psikolojim bozuk diyorum
Ama baska taraftan bakinca ne olursa olsun hakliyim diyorum ..

Ailesi iyi benim ailemde ona karsi cok iyi
Ama ozellikle ailemin yaninda gordugum bir hatayi yapmamasi gereken biseyi yapinca cildiriyorum .kim var bakmadan asagilamaya hakaretlere sen gorursun sana ne yapacagimlara getiriyorum
Ailemde hep yapici hep onu hakli gorup beni sinirlerime hakim olamamakla sucluyorlar
Olaydan cok sonra Aslinda onun yaptiginin hata oldugunu ama benim onu degistiremeyecegimi ..sakin olmam gerektigini soyluyorlar ..
Bazen oyle seyler yasiyorumki artik beni umursamiyor eskiden aglamalar filan ona dokunuyordu simdi hic umrunda olmuyor kendim calip kendim oynuyorum
Sen yapabiliyorsan bu duruma gelmeyi engelle..
Arkadaslarin tavsiyeleri nide okudum umursama baska faliyetler yap ustune dusme rahat birak ...diye devam ediyor
Banada tavsiyeler bu yonde onuda mantiksiz buluyorum ozaman neden evlendim kendi kendime yasardim sacma geliyor..
Baska dertlere bakinca okuyunca..gercekten iyi bir esim var kesinlikle benim yaptigim simariklik diyorum
Bazende illa kotu es olmasi icin asip kesmeli dayak ihanet kumar ickimi olmasi gerekir diyorum
Bazende sorumsuzlukta basli basina buyuk bir sorun diyorum .ben ne istiyorum hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…