İlk mesaja göre yazıyorum , öncelikle eşiniz dısardayken kesinlikle aramayın ,o aradığında nerdesin vs sormak yerine iyi misin? Kaçta evde olursun ona göre sofra kurayım ya da ben yiyeyim diyin.
Evde bir arada geçen sürenin bir kısmını ayrı odalarda geçirin çok dip dibe olmayın , yatağa geldiğinde canınız birlikte olmak istiyorsa onun istemesini saglayin asla sözlü olarak birliktelik istemeyin, giyim kusamla açıkta kalan vücut parçalarıyla yapabilirsiniz, o size seni seviyorum diyene kadar ağzınızdan sevgi sözcüğü çıkmasın aşkından ölseniz bile söylemeyin.
O size şans verdiğini her söylediğinde sizinde ona şans verdiğinizi hatırlatın ( sanki oğlan sadece sizin uyuz oldum oğlan için sans meselesine)
Biraz bencil olun mutlu olmak için canınızın istediğini yapın, haftada 1 aksam dışarı onsuz çıkın cocuga da o baksin ,arkadaşlarınızla bişeyler yapın sinema alışveriş vs. 1 akşamda birlikte çıkın ve ondan bağımsız eğlenin çocukla oyun oynayın vs. O da dahil olmak istesin aranıza.
Düzenli yemek yapın, evde mutlaka ısıtıp yemelik bişeyler olsun. (Esim boğazına düşkündür aksama şu yemek var diyince asla dışarda yemek yemez geç gelmez sizin ki degilse yapmayın)
TV kumandasını ona verin dizileri bilgisayardan izleyin.
Kanepeleri öyle bi düzenleyin ki eğer aynı odadaysaniz aynı kanepeye uzanmak zorunda kalın
bu önemli temas şart.
Benim aklıma gelen bunlar ana tema özgür bırakıp kendi gelmesini sağlamak. Farklı yöntemler varsa ben de bileyim. Bana bunlar yetiyor.