akıllı kadınlarsınız bana intikam gerek...

aynen demekki anlayabılenler varmış.... yoksa evhamcılığa başlayanlarla konum oylece surup gıdecek çocuklara bışey dıyen yok dememde zaten ama anneler babalar sanki yağma yapmaya gelınmış yer gıbı evı talan ettırıp ızlıyorlar yazıktır yanı ... bunu toplayan sılende ınsan ...

Bir çocuk neşeyle halıma çıkmayan leke yapsın kalbini kıracağıma kafamı kırarım. Bu da insanlık meselesi gayet. Elinden filan da hiçbir çocuğun bir şey almadım, ailecek de almayız. Zorlanmayan çocukların hiçbiri yaramazlık da yapmıyor nedense. Annesi hatalı ama konu sahibinin düşünüşü dar. İstediğimiz yorumu da yaparız dar kalplilik olarak nitelendirildiyse de insanların tercihi.
neyse sızde oyle olmuş demekki ... bu soz hıç hoş deıl zira midenizin bulanması normal...
Doğrusu değil. Deil yazılmaz. Türkçeyi düzgün kullan.

Annesi ve babası müdahale eder dedim zaten konu sahibi elinden almalıdır demedim.. Bebek ne bilsin elindekinin yerlere döküldüğünü? Ona göre her şey oyundur..
Benim oğlum 2 yaşında hala daha yapar öyle şeyler. Ama sınırlarını ben belirlerim.. Benim evimde duvarlarıma kadar leke iken başkasının evinde o lüksü yoktur..

Üstelik geniş geniş "çıkar o ya" ne demek? Nasıl bir saygısızlık? Diyorum ya görgü başka şey herkeste olmuyor..

Benim misafirlerim de beni bilir. Bir tek siz insansınız zaten..

Benim yepyeni televizyonumu çizdi misafir çocuğu Naptım ?0 Bir de üstüne adım kinciye çıktı

Kurana el basarak yeminler etti evlenmeden önce öyle farklı biri gibiydi ki...Doğrusu değil. Deil yazılmaz. Türkçeyi düzgün kullan.
[QUOTE="tamam öretmenim pardon öğretmenin ... önce atasözü deyim şimdi dilbilgisi başka? neyse canım sen bizim gibi cahillerle uğraşma ..."Kurana el basarak yeminler etti evlenmeden önce öyle farklı biri gibiydi ki..." alıntıdır....Kur'an boyle yazılır ona gelen ekte ayrı yazılır bunu ben yazsaydım vay halime ama sen yazmışsın hocam[/QUOTE]

Bu yorumun Konu ile alakası ?

tamam öretmenim pardon öğretmenin ... önce atasözü deyim şimdi dilbilgisi başka? neyse canım sen bizim gibi cahillerle uğraşma ..."Kurana el basarak yeminler etti evlenmeden önce öyle farklı biri gibiydi ki..." alıntıdır....Kur'an boyle yazılır ona gelen ekte ayrı yazılır bunu ben yazsaydım vay halime ama sen yazmışsın hocam[/QUOTE]

aynen oyle tşk ederim..

Bu yorumun Konu ile alakası ? [/QUOTE]
yanlış oldu bu

Bir sonraki karşılaşmanızda “siz gittikten sonra lekeleri çıkartacağım diye canım çıktı. Bir dahakine lütfen daha dikkatli ol. Çünkü bir daha olursa sen sileceksin tatlım haberin olsun” diyip gülümseyin.

İntikam bir işinize yaramaz. Amacınız bir daha onun rahatlığının cezasını sizin çekmemeniz olmalı.

eltilerim geldiği zaman çocuklar evimin içine eder yine de intikamı hiç düşünmedim ben.

tşk ederim amacım sadece ders vermekti bu soz ıyı oldu....

intikam kelimesi ve bu tarz bir hesabi icine girmeyi ben kendime yakistiramam aklimada gelmez acikcasi..konu cok garip geldi,bilhassa diger topiclerdeki GERCEK SORUNLARI görünce bu icerik bir hayli BEN KENDIME DERT ARIYORUMCULUK gibime geldi. Asaleti korumak daha muhim...

Leke çıkmış daha ne intikamı misafir sonuçta diye onu onuda hosgormelisiniz

Bnm cevremde oyle insan cok var. Kendi cocugu doker yagli agzini kanepeye siler yerinden kalkmaz vs. Ben artik cagirmiyorum kolay kolay bindeee bir sende oyle yap. Sen rahat davranirsan o daha rahat davranir senin evinde bu kez ona da laf verirsin. Ama bn oyle insanlarin evinde yerimden kalkmiyorum hic yardim etmiyorum toplasin ugrassin. Balkona cik wc ye gir telf. Konus yap biseyler kac isten. Ugrassin dursun

tşk ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…