AKILLI TELEFON : Az para olan kullanışlı telefon var mı?

Az paradan kastiniz nedir? Ben lg g2 kullaniyorum. Cok kullanisli, cok rahat. Magazalarin internet sitelerinde cok daha ucuz oluyor. 1200 tl.

az paradan kastınızın ne olduğu önemli burda,
ortalama bir akıllı telefon 1000 liradan başlıyor.
siz daha az bir bütçe istiyorsanız bence General Mobile düşünebilirsiniz.
özellikleri s3 ile aynı deniyor. etrafımda kullanan çok kişi var ve hepsi de memnun.
600 lira civarı fiyatı.
ben samsung kullanıyorum, internete benim telefonumdan daha hızlı bağlanıyor gördüğüm kadarıyla.

General mobile discovery. s3u bosuna almisim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

General mobile discovery.
Tereddüt ederek aldim ama çok memnunum telefon çok hizli ve donanimi çok iyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 sene olucak samsung s3 mini kullanıyorum çok memnunum 750 ye almıştım ama şimdi daha düşüktür fiyati. .eşim avea in touch 3 aldı donuyor fln netede hızlı girmiyor. .ikimizde avea kullanicilariyiz..

arkadaşlar gm discovery tavsiye etmişler özellik olarak güzel bir telefon Galaxy Win ile aynı nerdeyse özellikleri ama samsung markası ve kalitesini alacaksınız. Galaxy win i tercih ederseniz.

Kesinlikle general mobile discivery. Fiyatı diğer akilli telefonlara oranla daha az ama onlar kadar kaliteli. Kullanıyorum uzun suredir ve gayette memnunum.
Diger secenekleri degerlendirirken ram kapasitesine bakin mutlaka. En az 1 gb olsun. Yoksa cok kasar telefon akıllı olmasının bir anlamı kalmaz yarim saat bekletir bir rehberde bile. Sistemi zaten surekli guncellersin o cok sikinti olmaz. Ama ram onemli !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…