AKILLI TELEFON : Az para olan kullanışlı telefon var mı?

sarj ne kadar gidiyo
Kullanmana bağlı hic durmadan wirelles ile surekli internette dolaştığımda 3 saatte bitiriyordum sarjını sadece aramalar arada bir feyse foruma girip çıkma msjlasma falan 1 gün gidiyor...telefonu arada bir elime aldığımda 2 gün gittigini de bilirim. Kullanımına bağlı yani 1300 mA bataryası zaten.(yanlış hatırlamıyorsam)

bende telefon araştırıyorum.iki telefon arasında kaldım biri lg g3 diğeri gm discovery elite. elite daha ucuz arada 900 tl fark var fiyatı uygun ama gönlum g3te

Kardeşime 600e moto g aldım.
Her isini görüyor. Ekranı, akıcılığı, su geçirmez olmasıyla, şarzıyla, malzemesiyle.. GM discovryden daha iyi.
Bi bak istersen

discoveryin şarj yeri bozuluo kızlar benm eşiminde var zor şarj oluo malesef kaç kez yaptırdı olmuo zor oluo artı çabuk bitio şarjı bende tlf alcam da lg g2 casper via v 8 ve samsung s4 düşünüyorum hangisi olursa artık

bende telefon araştırıyorum.iki telefon arasında kaldım biri lg g3 diğeri gm discovery elite. elite daha ucuz arada 900 tl fark var fiyatı uygun ama gönlum g3te
benim görümce g3 aldı gerçekten çok güzel tlf çok hızlı ve süper tlf kamerası süper gece çekimi bile muhteşem aynı anda kaynımda sony experia z 2 aldı ikisinide denedim z2 den g3 begendm ben z2 zor tlfon artı dokunmatıgini çok begenmedm kamerasınıda

general mobil 700 tl ye aldım çokta kullanışlı çok güzel tavsiye ederim

samsung marka telefon tavsiye etmem hemen bozuluyor samsung telefonlar

Samsung galaxy win .. kesiblikle tavsiye ederim hem fiyat hem görünüş hem de kullanış olarak

fiyat olarak nasıl

Ben mart ayında 700tl ye almıştım. Telefon çift sim hatlı ancak ben tek hat kullandığım için olması gerektiğinden daha da hızlı yani hiç bi sorub yaşamadım şimdiye kadar kesinlikle tavsiye ederim fiyatına göre çok çok iyi

kızlar bende gm discovery elite almayı düşünüyordum gm discovery in bir üst modeli 1500 civarı fiyatı var ama bu şarj olayı kafamı karıştırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…