AKILLI TELEFON : Az para olan kullanışlı telefon var mı?

Merhaba lg g2 pro lite kullaniyorum.1000 liraya aldim.Buyukluk olarak samsung not 2 kadar,kalemide var,
Cok memnunum.ozellikle buyuk ekran seviyorsaniz tavsiye ederim.oyun oynarken sarzi hemen bitmiyor,telefon isinmiyor,buyuk olunca agir olur demistim ama degil cokta hafif,ses olarakta iki hoparlore sahip,baya iyi ses sistemi var,goruntu kaliteside cok iyi..ben cok memnunum

LG P-710 gayet iyi bir telefon.Kullanıyorum ve 600 liraya düşmüş.Bataryasından çok memnunum özellikle şarjı hemen bitmiyor.

General Mobile Discovery tavsiye ederim
telefona para vermek bana mantıklı gelmediginden bu telefonu tercih ettim.
baslarda alırken tereddüt ettim ama yaklasık 6 aydır kullanıyorum ve kesinlikle cok memnunum.
aynı özelliklere sahip telefonlar ben aldıgım zaman 2000 tl iken 650 ye aldım telefonumu.

gm in discovery sinde ölü piksel yada şarj girişi bozulma şikayetleri çok fazla ama bu sorunlar olmasa çok iyi bir telefon.

Samsungun bu fiyata alabileceğin çok iyi telefonları var ama samsung un dış kısmı çok dandik.

Lg nin g2 sunu herkes çok övüyor.

sony telefonlardan güzel olanları var.

htc tavsiye ederim.

Ama bizzat eşimden tecrübe ettim nokia lumia 820 yada 920 alın. 1 senedir çok mutlu ve yeni güncelleme geldi, harika özellikler eklendi. Şarjı da benim telimden uzun gider ki benim telim henüz 2 aylık

Tavsiyem böyle.

Telefon almayı düşünüyorum.

Verdiğim paraya değsin istiyorum.

Önerebileceğiniz telefon var mı ?

samsung trend plus. ben kullanıyorum az para çok işlev.
edit:sen az para demişsin ama maşallah 1100 tl diyosun canım :) discovery de alabilirsin. ben kullanımı rahat olsun diye samsung almıştım. 1100 diyosan samnsung s4 min tabiki

Son düzenleme:
general mobile discovery kesinlikle diğer adını galaxy s3 killer koymuşlar hatta kafa kafaya s3le ve çok da ucuz kardeşim 1 senedir kullanıyor takır takır çalışıyor valla marka takıntınız yoksa muhakkak deneyin

Discovery kardeşim kullandı problemli çok ısınıyordu. Ben s4 kullanıyorum çok memnunum.... Eğer uygun birşey istyorsan Samsung Galaxy Trend S7650

Samsung Trend plus yada general mobile onerebilirim, bende degil ama bir cok yakinim kullaniyorlar ve gayet memnunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…