- Konu Sahibi delibozuk37
-
neden ne şikayeteniz var almayı düşünüyorum da :/
Telefonda 8gb hafıza olmasına rağmen sadece 1gb nı kullanabiliyorsun bazen daha azını,programların çoğunu SD karta taşımıyor.istediklerini yükleyemiyorsun malesef.Facebook tweetter instagram vs gibi uygulamalarda kapanmaya zorla uyarısı verip seni uygulamadan atıyor.teli aldıktan hemen sonra kameranın üstünde çatlak oluşuyor,düşmediği halde! Fotoğraf çekme konusunda güzel evet ama pc ye attığında aynı kalitede olmuyor.telefondan çok çok iyi anlaman lazım ki rootlayabilesin ancak o zaman programları SD karta taşıyabiliyorsun.liste uzar gider böyle :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
xperia z1 den mi bahsediyorsunuz ?
önerilerin çoğu general mobile ama şarj girişin de problem çok oluyor muş bilgisi olan var mı
Samsung Galaxy S4 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederimTelefon almayı düşünüyorum.
Verdiğim paraya değsin istiyorum.
Önerebileceğiniz telefon var mı ?
sarj ne kadar gidiyoErkek arkadaşım ve ben gm discovery kullanıyoruz 5 ay oldu sanırım. Almadan once cok tedirgindim ama gayet memnunum. Oyun oynayan biri degilim mailler sosyal medya internet araştırmaları icin kullanıyorum suan telefondan yazıyorum mesela hicbir problem görmedim cok şükür.
Dipnot:660 tlye almıştım. Fiyatına göre cok cok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?