AKILLI TELEFON : Az para olan kullanışlı telefon var mı?

sirf samsung diye gidip s' siz modellerden almayın cok pisman olursunuz. israrla discovery diyorum baska da bi sey demiyorum. marka takintisina gittim s3 aldim anneme de discovery. benden hızlı nete giriyor sarji benden cok gidiyor. daha kendi telefonumun ona gore artida oldugunu gormedim. baska telefon dusunmeyin bile.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

General mobile tek gecerim. 3 yildir iPhone kullaniyordum,sürekli Ariza cikatmasi sebebiyle kendisinden Vazgeçtim ve general mobile aldim. Samsung ve i phone dan daha kullanisli bence tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle Generel Mobile Discovery arkadaşıma doğum günü hediyesi almıştım çok beğendi, nesini beğendi bu kadar acaba diyerek kurcaladım bende beğendim :)

olsaydı bu kadar insan almazdı heralde :) teknoloji şans işi biraz. bende lumia kullanıyorum çok memnunum. özellikle son çıkan modelleri 630 vs çok iyi
net performansı sorunsuz çok hızlı...

neden ne şikayeteniz var almayı düşünüyorum da :/

Telefonda 8gb hafıza olmasına rağmen sadece 1gb nı kullanabiliyorsun bazen daha azını,programların çoğunu SD karta taşımıyor.istediklerini yükleyemiyorsun malesef.Facebook tweetter instagram vs gibi uygulamalarda kapanmaya zorla uyarısı verip seni uygulamadan atıyor.teli aldıktan hemen sonra kameranın üstünde çatlak oluşuyor,düşmediği halde! Fotoğraf çekme konusunda güzel evet ama pc ye attığında aynı kalitede olmuyor.telefondan çok çok iyi anlaman lazım ki rootlayabilesin ancak o zaman programları SD karta taşıyabiliyorsun.liste uzar gider böyle :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

xperia z1 den mi bahsediyorsunuz ?

Ben de general mobile discovery kullanıyorum 8 ay oldu alali.ama şuan şarj girişiyle ilgili olan sorunu yasıyorum.10 gündür telefoncuya gidip geliyorum garantiye gitti geldi ama yine ayni.şarj olmuyor ya da olurken kesiliyor.sanirim degistirecegiz çünkü kime gotursek bu telefonlarda şarj giriş yeri sıkıntısi cıkıyor dedi.yoksa telefonda başka sıkıntı yok çok da kullanisli çok severek kullaniyordum amabu sorun cikcikana dek

Merhaba,

Nokia Lumia serisi hem her özellik mevcut hem uygun fiyatlı.tavsiye ederim.

LG E216 akıllı bir telefonda olabilecek bütün özellikler mevcut. Hızlı kullanışlı. Fiyat 500 TL.. heralde akıllı telefonlar içindeki en ucuz fiyat da budur.

çoğunluk gmobile demiş. bahsedilen discovery tek model değil mi ben de onu alıcam sanırım burda güzel şeyler yazılmış..
alıcam diyenler aldı mı acaba?

Son olarak Asus Zenfone 6 aldım inceleyin derim, amaç az para çok işse cihaz hakkını veriyor.

Erkek arkadaşım ve ben gm discovery kullanıyoruz 5 ay oldu sanırım. Almadan once cok tedirgindim ama gayet memnunum. Oyun oynayan biri degilim mailler sosyal medya internet araştırmaları icin kullanıyorum suan telefondan yazıyorum mesela hicbir problem görmedim cok şükür.
Dipnot:660 tlye almıştım. Fiyatına göre cok cok iyi.

sarj ne kadar gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…