Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen. Yarın deneyeyim. Olmazsa götüreceğim :-(Pirrinc nemi çeker ama seninki şekerli sütlü kahveymiş.
Ayrıca içindeki parçalar oksitlenebilir bence servise götür en kısa zamanda.
Benimkide çalışacakmis gibi bir his var içimdeyeğenimin laptopuna görüntülü konuşma esnasında 1 sürahi su dökülmüştühemen ters çevirip fön makinası ile kurutmaya çalıştık.2 gün ters beklettik.sonuç;çalıştıııı...
ama kahveyi bilemiycem...
Teşekkür ederimm. Yatirdim yatirdimKuzu pirince yatırsana yabelki iyi gelir telefonlara iyi geliyor ya?
Geçmiş olsun ya :/
Aa öyle klavyede mi varmış? Benim ki de öyle olsa keşke :-(ben de birgün kola dökmüştüm klavyesine.
baktım hiçbişey olmadı. şaşırdım. kullanma klavuzunu okudum. meğerse klavyem sıvı geçirmez klavyeymiş. nasıl sevinmiştim anlatamam![]()
Kontak spreyi ne ola kiErkek arkadasimin bilgisayarina bira dokmustum, calisti ama tuslari bozuldu. Kesinlikle bilgidayari calistirmaya calisma birak iyice kurusun. Kurutma makinasi kullanma iyice bozarsin. Bilgisayarin klavyesini kaldirip kontak spreyi sık kuruyana kadar kapama
kesinlikle servise götürmelisin. Gerçi ne kadar servise giderrse gitsin, kartlarda 1 yıl içinde oksitlenme sorunu yaşayabilirsin.Kizlar bugün bos günüm kutuphaneye gideyim tezime bakayim dedim. Sırt cantamin içine laptop u koydum. Ama akıllı gibi termos bardağın içine kahve koyup onu da sirt cantasina attim. Çantayi acinca ne göreyim. Bardağın yarisi bos. O panikle kafeye gittim ve bilgisayarı deneyeyim diye prize taktim. Ama açılmadı. Cok kizdim kendime ya. Hic yoktan iş açtım başıma. Bilgisayarin calisma ihtimali var mi? Bekleyeyim mi? Servise mi vereyim. Bu arada bilgisayar yatay konumda değildi. Cok mu kahve girmistir acaba içine?
Kontak spreyi ne ola kiHiç duymadım. Su anda pirincle haşır neşir bilgisayarim.
Birçok kişi ayni seyi dedi bende yaptim. Bakalim ne olacak?Arkadaşım ıslanan telefonunu bir kaç gün pirincin içinde beklettiğini sonra çalıştığını söylemişti. Belki bilgisayar için de işe yarar deneyin derim.
Iyi fikirmis aslinda da ben azıcık teknoloji özürlüsuyum. Ben onu yapayim derken daha çok bozmayayim bir de? Sen nerden buldun ki onu? Sanayiden falan mi?Parcalardan biri islakliktan dolayi paslandiysa temizlrr, parcalari yagdan arindirir. Ama klavye sokmek zor tuslari dagitabilirsin oncr youtubedannizle istersen ben izleyip yapmistim
Öyle mi? :-(kesinlikle servise götürmelisin. Gerçi ne kadar servise giderrse gitsin, kartlarda 1 yıl içinde oksitlenme sorunu yaşayabilirsin.
tecrubeyle sabit
Iyi fikirmis aslinda da ben azıcık teknoloji özürlüsuyum. Ben onu yapayim derken daha çok bozmayayim bir de? Sen nerden buldun ki onu? Sanayiden falan mi?
Birde o dert var değil mi? En iyisi yetkili servis yada teknokent. Haklisin. Bilgisayar dik konumdaydi belki bi ihtimal o kadar etkilenmemistir diye umut ediyorum.Bende youtubedan izleyip yaptim. Kendi laptopimida actim gecenlerde ekrani oynuyodu menteseyi sıktım.Kipadan almistim spreyi. Zaten bilgisayari kurtaramazdim daha kotu ne olabilir diye dusundumsimdi yaptirsanda aninda mudahale edemedigin bide prize takip calistirmaya calistigin icin bilgisayarin tuslari buyuk ihtimalle bozulmuştur. Aldigin yere gotur yaptir istersen. Ayrica benden tavsiye sakin esnafa bilgisayar verme, orijinal parcalari sokup aliyolar.ekran kartini daha dandigiyle değiştiriyorlar. O yuzdrn teknoloji marketlerine gotur derim.
Fon makinasini düşündüm ama tuşları eritiyormus. Pirinci herkes söyledi diye yaptim. Yani zararsiz en azindan. Akari kokari yokbende bi kere telimi wc ye düsürmüstüm ekran hemen gitti. fön makinesiyle kurutmustum baya. acildi bi süre sonra.sende dene istersen pirinci hic duymadim zaten icine kadar girmezki nasi olacak?