Aslında hep perinatolog takibindeydim 12.haftada 2 li testim kötü geldiği için gitmistim nift testi yaptırdım güzel geldi sonuçlar herşey iyi derken 18.haftamda bebeği besleyen damarlar da kan akışında direnç gözüktü kan sulandırıcı ilaç kullandırma ya başladı ama bir faydası olmadı . Bidahikinde doktorumun biri hamileliğin başında başlayacağız dedi bir taneside 12.haftada diyor. Bu sitede hep okuyorum bu durumu ilk yaşayanlar var ama tekrar yaşayıp yaşamadıkları yazmamışlar yada tekrar siteye girmemisler. İnşallah görüp cevap veren olurMerhabalar. Konuya dair çok bir bilgim yok ama süre geçtikten sonra perinatolog takibinde olarak devam edersiniz sonuçta riskli gebelik diye geçtiği için onla süreç sağlıklı ve daha güzel ilerler diye düşünüyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerinizi alalım inşallahAslında hep perinatolog takibindeydim 12.haftada 2 li testim kötü geldiği için gitmistim nift testi yaptırdım güzel geldi sonuçlar herşey iyi derken 18.haftamda bebeği besleyen damarlar da kan akışında direnç gözüktü kan sulandırıcı ilaç kullandırma ya başladı ama bir faydası olmadı . Bidahikinde doktorumun biri hamileliğin başında başlayacağız dedi bir taneside 12.haftada diyor. Bu sitede hep okuyorum bu durumu ilk yaşayanlar var ama tekrar yaşayıp yaşamadıkları yazmamışlar yada tekrar siteye girmemisler. İnşallah görüp cevap veren olur
Ben varim ilk gebeligimde sorunsuz gecti derken son ayda gebelik zehirlenmesi yasadim ikinci gebelikte onlem amacli 14 haftadan sonra kan sulandirici baslattilar ama ikili testte direnc gozuktu hamileligimin son ayinda karnimda vefat etti sebebi budur diyemeyiz dediler. Tekrar hamileyim oksapar ve coraspirin kullaniyorum yine bebegi besleyen damarda direnc var tedirginimAslında hep perinatolog takibindeydim 12.haftada 2 li testim kötü geldiği için gitmistim nift testi yaptırdım güzel geldi sonuçlar herşey iyi derken 18.haftamda bebeği besleyen damarlar da kan akışında direnç gözüktü kan sulandırıcı ilaç kullandırma ya başladı ama bir faydası olmadı . Bidahikinde doktorumun biri hamileliğin başında başlayacağız dedi bir taneside 12.haftada diyor. Bu sitede hep okuyorum bu durumu ilk yaşayanlar var ama tekrar yaşayıp yaşamadıkları yazmamışlar yada tekrar siteye girmemisler. İnşallah görüp cevap veren olur
Plesentan incelemeye alındı mı ?Ben varim ilk gebeligimde sorunsuz gecti derken son ayda gebelik zehirlenmesi yasadim ikinci gebelikte onlem amacli 14 haftadan sonra kan sulandirici baslattilar ama ikili testte direnc gozuktu hamileligimin son ayinda karnimda vefat etti sebebi budur diyemeyiz dediler. Tekrar hamileyim oksapar ve coraspirin kullaniyorum yine bebegi besleyen damarda direnc var tedirginimDilerim Rabbimden sağlıcakla kucağıma alirim
Spnuç ne tekrar hamile kaldınız mı merak ediyorumAslında hep perinatolog takibindeydim 12.haftada 2 li testim kötü geldiği için gitmistim nift testi yaptırdım güzel geldi sonuçlar herşey iyi derken 18.haftamda bebeği besleyen damarlar da kan akışında direnç gözüktü kan sulandırıcı ilaç kullandırma ya başladı ama bir faydası olmadı . Bidahikinde doktorumun biri hamileliğin başında başlayacağız dedi bir taneside 12.haftada diyor. Bu sitede hep okuyorum bu durumu ilk yaşayanlar var ama tekrar yaşayıp yaşamadıkları yazmamışlar yada tekrar siteye girmemisler. İnşallah görüp cevap veren olur
Evet plesanta incelendi sebep odur diyemeyiz dediler ani kalp durmasiPlesentan incelemeye alındı mı ?
Peki napacaz bunun tedavisi yok mu ya delirecemEvet plesanta incelendi sebep odur diyemeyiz dediler ani kalp durmasi
Tuzu azaltip tansiyonun cikmamasi lazim. genellikle okuduklarim bunlardan kaynakli olduguPeki napacaz bunun tedavisi yok mu ya delirecem
Kan sulandırıcı için ne düşünüyorsunTuzu azaltip tansiyonun cikmamasi lazim. genellikle okuduklarım bunlardan kaynaklı oldugu
Hem hap hem igne kullaniyorum suandaKan sulandırıcı için ne düşünüyorsun
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kaç haftalıksınız şuan daHem hap hem igne kullaniyorum suanda
Şuan da son durumunuz ne merak ettimHem hap hem igne kullaniyorum suanda
Daha oncede yazmiştim suandaki gebeligimde de bebegi besleyen damarda direnc var kan sulandirici hap ve oksapar igne kullaniyorum bebegimi bana bagislamasi icin Rabbime siginiyorumŞuan da son durumunuz ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?