- 18 Haziran 2015
- 16
- 5
- 6
- 34
- Konu Sahibi burcu sakarya
-
o bana mesaj atar mı ben atmasam ona kırıldığımı anlasın istyrmSeviyorsan barışacaksın
Ortada birşey yok ki tatlı atışmalar
bana göre gördüğü halde onemsemedi yada müsait değildi bilmiyorum ama anlamsız bir sekılde tepki vediğini dusunuyorumGördüğü halde dönmese sinirlenmekte haklısınız.
Ama geç görmüş görünce de dönmüş problem ne?
Abartmışsınız.
o bana mesaj atar mı ben atmasam ona kırıldığımı anlasın istyrm
bu yaptığın adı trip ve erkekler nefret ediyor.aradığında açsaydın tatlım dereye su gelene kadar kurbanın gözü çıkar misali oldum deyip espiriyle karışık bel altı vursan daha makbule geçerdi naçizhane fikrim.bana göre gördüğü halde onemsemedi yada müsait değildi bilmiyorum ama anlamsız bir sekılde tepki vediğini dusunuyorum
bana göre gördüğü halde onemsemedi yada müsait değildi bilmiyorum ama anlamsız bir sekılde tepki vediğini dusunuyorum
sanırım fazlası ile kaybetme korkusu yaşıyorum bu sefer ben aramak istemiyorumBenim anlamadığm neden kavgalarınız da genel olarak barışmaya çabalayan sensin hani yazmışsın ya kavganın ertesi günü defalarca msj atıp gönlünü almaya çalışıyorum diye ondan bahsediyorum
Hmm ama adam alışmış senin kavga sonrasında ki çabalarına senin bu sessiz tepkin ters tepmesin ?sanırım fazlası ile kaybetme korkusu yaşıyorum bu sefer ben aramak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?