akla ihtiyacım var

Bilmiyorum ki sadece normal konuşurken biz tartıştıktan sonra onu devamli aramam dan şikayet etmişti bırak seni özleyim biraz demişti onu uygulamaya çalışıyorum
Hmm o zaman biraz beklemede kal bence de olurda sana bir serzenişi olursa hatırlatırsın onun bu laflarını

Haklısın arar mi bu saatten sonra yada mesaj atar mı onu da bilmiyorum. Normalde ben bu saate kadar onu defalarca arayıp mesaj atmam lazimdi onu geri kazanmak için bir sürü şey yapmam lazımdı ama yapmadım bilmiyorum eksikliğini hisseder mi

Hmm o zaman biraz beklemede kal bence de olurda sana bir serzenişi olursa hatırlatırsın onun bu laflarını
Haklısın arar mi bu saatten sonra yada mesaj atar mı onu da bilmiyorum. Normalde ben bu saate kadar onu defalarca arayıp mesaj atmam lazimdi onu geri kazanmak için bir sürü şey yapmam lazımdı ama yapmadım bilmiyorum eksikliğini hisseder mi

hisseder bence ama neye yorar bu tavrını orası meçhul işte belki bir inatlaşma içine girmiş olabilir onu en iyi sen tanıyosun ama bekle bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…