Aklım almıyo ne yapmalıyım .

coffee_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
159
0
0
Diğer
Uzun süreli bir ilişkim var geçen günlerde olan bi olayı hazmedemiyorum hala sinirliyim . erkek arkadaşım telefonla konuşmayı pek sevmez aramamak için sürekli bahane üretiyo .
her gün bi yere gidiyo her gün inanın bi gün evde değil ( ama ben bi yere gitmeye kalksam kızıyo ,laf söylüyo) bende deli oluyorum .
geçen gün yine bi yere gitti kaç saat mesaj atmadı bende bi baktım ki ben mesaj beklerken o arkadaşlarının paylaştığı şeylere yorum yazmış sinirden deliye döndüm bir sürü laf saydım sonra da eve gelip atamadım sadece oraya yorum yazıp çıktım dedi yarın ararım dedi bende aramazsın biliyorum boşuna kandırma oraya yazana kadar bana mesaj atmalıydın kaç saattir bekliyorum dedim atamadım işte falan deyip bağırmaya başladı . bende çok kızdım o da yeter artık bıktım gibi şeyler söyledi . :2:
alttan alıyorum diye söylediği laflara bakın çok üzüldüm bende hiç bişey demiycem artık sana dedim görüceksin gününü dedim . sinirden öldüm ama umrunda mı bugün olsun yine bi yere gider biliyorum artık aramasını da söylemiycem . hiç beni anlamıyo kendi bi yere gidince hiç sorun yok beni hep bekletiyo ne yapmalıyım hatasını anlamasını pişman olmasını istiyorum , nasıl yapmlaıyım ?

Uzun süreli bir ilişki... İlişkinin başında iki insanın birbirini anlaması, huylarını bilmesi ve alttan alması belki zordur ama uzun süreli bir ilişkide hala senin nasıl hissettiğini anlayamamış. Bir mesaj atmak nedir ki? Üstelik bencilce bir de senden bekliyor. Bence sevgilin hala bu ilişkiye dair sorumluluk hissetmiyor. Sen de hep alttan aldığından 'Aman telefonda konuşmayı sevmiyor ondan' deyip kendini avuttuğundan o da alışmış.

Telefonla konuşma konusunda tanıdğım ilk günden beri sevmiyo kimseyle telefonda konuşmuyo. ama mesaj konusuna çok kızdım o kadar bekliyorum oonun yaptığına bak benim alttan alacağımı anlayış gösterecğmi biliyo diye öyle yapıyo dimi bende dedim ama artık alttan almak yok sen pişman olana kadar benden bişey bekleme dedim

Sana değer vermiyo bence. Bekletilmek istemiyosan da beklet

hımm bilmiyorum ki nasıl bekleticem ama . pişman olsun anlasın bu yaptığının hoş bişey olmadığını beni üzdüğünü . hemen üste çıkıyo kendi bi yere gidince sorun yok ben bi yere gitsem bile hiç öyle kaç saat haber vermemezlik mesaj atmamazlık yapmam zaten en çok ben beklerken o sırada arkadaşlarına yorumlar yazmasına çok bozuldum şaşırdım :99:

Son düzenleme:
Sen de ona onun sana davrandigi sekilde davranicaksin. O nasil bunu yaparken seni uzmekten incitmekten korkmuyorsa sen de korkma. Ayrica sakin o istiyor diye eve kapanma cik gez arkadaslarinla, ailenle.

Sen de ona onun sana davrandigi sekilde davranicaksin. O nasil bunu yaparken seni uzmekten incitmekten korkmuyorsa sen de korkma. Ayrica sakin o istiyor diye eve kapanma cik gez arkadaslarinla, ailenle.

yok eve kapanmıyorum da ne zaman bir yere gitsem moralim bozuluyo ağız tadıyla gittiğim yerden de bişey anlamıyorum çoğu zaman . evet bende onun gibi davranıcam artık söyledim de ona zaten farkediyodur da yavaş yavaş bende umursamıyorm bu zamana kadar kafama taktım da ne oldu onun hiç bi şeyden geri kaldığı üzüldüğü yok

Erkek arkadaşın seni arkadaşları kadar bile önemsemiyor, üzgünüm ama gerçekler acıdır canım...
Önemsiyor olsa seni en önde tutar, bekletmez ve bağırmadan uygun bir dille anlatmaya çalışır.
Yaşınızı bilmiyorum ama bana biraz da olgunlaşmamış, çocuk beyinli bir erkekcik gibi geldi sevgilin...

bende ona bunu söyledim nasıl böyle düşünürsün tabiki önemsiyorum diyo . ilk zamanlar öyleydi zaten sonra nasıl olsa anllayış gösteriyo alttan alıyo diiye arkadaşlarına daha mı çok önem veriyo anlamıyorum rahat yani çok hemde 23 yaşındayız

Son düzenleme:
İlişkinizin uzunluğundan çok birbirinizin kararlarına saygı duymak ,özgürlüğüne karışmamanız lazım. Yani sevgilinin senin ne yapacağına karışmamalı, ister evde durursun ister çıkar gezersin. Bir diğeri de tlf' la konuşmayı sevmeyebilir, bende çok sevmem ama kız arkadaşısın, msj atmama gibi, unutma gibi bir lüksü yok, ki değer veren, önemseyen insan unutmaz zaten msj atmayı benim tahminim seni fazla önemsemiyor. Yoksa face' de yorumdan önce aklına senin gelmiş olman gerekiyordu.

Erkek arkadaşının bu halleri bana çok tanıdık geliyor haydi hayırlısı
Benden tavsiye uyanık ol arkadaşım aç gözlerini :26:

Karışıyo işte ama o çıkınca bişey dedirtmiyo illa hep onun dediği olucak öyle olursa benden iyisi yok :2: unutmadım atamadım diyo bende oraya yazmayı biliyodun ama dedim ben çok tepki gösterip kızınca da üste çıkıyo bağırıp mesaj atmıyo sonra . evet nasıl olsa ben bekliyorum ya o yüzden rahat davranıyo ama artık beklemiycem sinirden öldüm sorsam öenmsiyorm diyo ama bunun dışında başka bi sorunumuz da yok zaten

sevmez aramamak için sürekli bahane üretiyo ._her gün bi yere gidiyo her gün inanın bi gün evde değil_o da yeter artık bıktım gibi şeyler söyledi .

sen zaten herşeyi yazmışsın,görünen köy klavuz istemez,neyin hesabını verecek.bence kendi kendine don kişotluk yaparsın...

bırak adammı yok dışarda,evlide değilsin...

nasıl yani ne demek istedin arkadaşım nasıl ders vermeliyim pişman olsun istiyrum :95:

şimdiye kadar davranışlarına bakarsak yapabileceğini sanmıyorum çünkü çok bağlısın ona
ama haketmiyor seni
böyle devam ederseniz çoook üzülürsün
sana değer vermiyor, senin davranışlarında bunun değişeceğini sanmam
tek yol arama sorma cevap verme
dışarıda görüşmek isteyince gelemem işim var de
arkadaşlarımla buluşcam de
annemle alışveriş yapcam de
babam kzııyo de uydur işte
1 ay filan görüşmezsen belki anlar ama huyu değişir mi bilmem
bence insanların huyu değişmiyor

en güzel ders kaale almamaktır...aradığını bulursun bide dikkatini farklı şeylere yönelt,şımartma allahaşkına.boşver.

Off doğru evet ama zaten bi zaman sonra pişman olucak sonra yine bişey olsa yine aynı şeyi yapacak arkdaşları varsa yoksa . buluşmayınca da çook özlüyo buluşmak istiyo arama konusu açılınca ben seni görmeyi yüzünü görmeyi falan özlüyorum diyo sesimi özlemiyo demek ki çok sinir oldum arkdaşlar beni sevdiğine eminim evet ama çok fazla öenm vermiyo demek ki rahatlığı öldürücek beni şımartmıyorum bende artık hep alttan aldık anlayış gösterdik diye böyle oldu zaten :105:

​Onun dediği olacak diye birşey yok, kabul etme karıştırma kendine.
Ayrıca önemsemiyorsa sende önemsemeyeceksin.

​Onun dediği olacak diye birşey yok, kabul etme karıştırma kendine.
Ayrıca önemsemiyorsa sende önemsemeyeceksin.

İşte diyorum ya kabul etmeyince sesimi çıkartınca bağırıyo mesaj atmıyo . kaç gündür arasın diye bekliyorum o gidiyo oraya buraya sonra da eve gelince geç oldu aramiycam falan . ben artık ara demem zaten bitmiştir arama konusu . bende umursamıycam bakalım nasıl oluyomuş zaten görüceksin gününü dedim üzüntü içindeyim ne bu böyle anca ailesi arkdşları olsun onlarla gezsin eğlensin bende eve gelsin de konuşalım mesajlaşalım diye sıra mı bekliyim gibi oluyo sankii burama kadar geldi arkadaşlar :88:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…