• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım almıyo ne yapmalıyım .

hiç bişey yokmuş gibi gayet normal mesajlar atıyo bende soğuk cevaplar veriyorm anlasın diye niye böyle yapıyo ki bugün yine bi yere gider kesin :5:

Arkadaşlar bişey söyleyin çok pişman olmasını istiyorum ne yapmalıyım değerimi anlaması pişman olması için , çook rahat davranıyo yine nasıl olsa ben arayı düzeltecem diye düşünüyo tabii :15:

hımm bilmiyorum ki nasıl bekleticem ama . pişman olsun anlasın bu yaptığının hoş bişey olmadığını beni üzdüğünü . hemen üste çıkıyo kendi bi yere gidince sorun yok ben bi yere gitsem bile hiç öyle kaç saat haber vermemezlik mesaj atmamazlık yapmam zaten en çok ben beklerken o sırada arkadaşlarına yorumlar yazmasına çok bozuldum şaşırdım :99:

onun yaptıklarını yap

onun yaptıklarını yap

yapınca daha beter oluyodu mesela bişey deyince onun gibi hemen üste çıkıyo bağırıyo eski konuları açıyo üste çıkmak için hep istiyo ki hep o istediği herşeyi yapsın etsin bende hiç bişey demeden beklemeye devam edeyim beni önemsemiyosun deyince sen kendin uyduruyosun bunları diyo :59:

Bir süre seni arayıp sormadığında, mesaj atmadığında hiç şikayet etme.
Mesaj atınca kısa ve öz cevaplar ver. Bakalım nolacak...
Seni merak etmeyen bir mesajı esirgeyen adamın sevgisine de değerine de inanma. Bu bir gerçek ...

Bir süre seni arayıp sormadığında, mesaj atmadığında hiç şikayet etme.
Mesaj atınca kısa ve öz cevaplar ver. Bakalım nolacak...
Seni merak etmeyen bir mesajı esirgeyen adamın sevgisine de değerine de inanma. Bu bir gerçek ...

evet bende öyle karar aldım bişey demiycem artık zaten çok soğuk kısa cevaplar veriyorum o da öyle çünkü yine benden bekliyo . hiç mesaj atmamazlık yapmaz işte bi tek bi yere gidince başka şeylerle ilgilenince atmıyo mesaj çok fazla... bende artık ara demiycem bi yere gitse bişey demiycem bakalım ne olucak . bilmiyorumm :5:

ben simdiki iliskileri anlamiyorum.bekarligima dönüp bakiyorum o zamanlardada böyle yapmiyordum,cok endekslemissiniz kendinizi sevgilinize.sanki onsuz birseyler yapamiyormussunuz gibi.yanlis birsey bu bence.siz birbirinizden ayri 2 bagimsiz insansiniz.neden öyle davranmiyorsunuz.12 yildir evliyim esime ne evlilikte ne nisanliyken mesaj yazdigimi hatirlamam :9: yani ne bileyim kocaman insanim, kocaman insan bir insan neden rapor versin ki birine.birbirimize ayirdigimiz zamanlarda kaliteli zaman gecirir, ayrildigimizda kendi hayatlarimiza dönerdik.hem erkek hem kadin icinde ayni seyi söylücem.bir sevgiliyi hayatinin merkez noktasi yapmak cok yanlis.bu yüzden ortalikta birbirinden bu kadar cok bikmis cift var.her yaptiklarini mesajla rapor vermeye kalkinca, bi süre sonra öggggk geliyor olsa gerek.

ben simdiki iliskileri anlamiyorum.bekarligima dönüp bakiyorum o zamanlardada böyle yapmiyordum,cok endekslemissiniz kendinizi sevgilinize.sanki onsuz birseyler yapamiyormussunuz gibi.yanlis birsey bu bence.siz birbirinizden ayri 2 bagimsiz insansiniz.neden öyle davranmiyorsunuz.12 yildir evliyim esime ne evlilikte ne nisanliyken mesaj yazdigimi hatirlamam :9: yani ne bileyim kocaman insanim, kocaman insan bir insan neden rapor versin ki birine.birbirimize ayirdigimiz zamanlarda kaliteli zaman gecirir, ayrildigimizda kendi hayatlarimiza dönerdik.hem erkek hem kadin icinde ayni seyi söylücem.bir sevgiliyi hayatinin merkez noktasi yapmak cok yanlis.bu yüzden ortalikta birbirinden bu kadar cok bikmis cift var.her yaptiklarini mesajla rapor vermeye kalkinca, bi süre sonra öggggk geliyor olsa gerek.

:26: raporla alakası yok ki canım ben . beni bekletmesine arıycam deyip günlerce bekletmesine . her gün bi yere gidip benimle konuşmamasına .
bana mesaj atacağı yerde başka bi şeyle megul olduğunu görmeme kızıyorum . ben onun sevgilisiysem herhangi bir arkadaşı gibi aklına gelince yada eve gelince beni hatırlayamaz öyle olmasa bile bana öyle hissettiremez her insan sevdiğiinin ilgisini önemini bekler ben gereken önemi veriyosam o da vermeli rahat kendi başına takılamaz öyle sürekli.
nereye gittiğini ne yaptığını bilmem gerekir rapor anlamında değil paylaşmak anlatmak anlamında . ben nasıl ona özen gösterip rahat davranmıyosam o da öyle olmalı bunu söylüyorum sevgilime de bunu söylüyorum öyle zaten falan diyor . insan sevdiğini sadece birlikteyken yanyanayken hatırlamamalı :50:

Son düzenleme:
nasıl yani ne demek istedin arkadaşım nasıl ders vermeliyim pişman olsun istiyrum :95:

Valla canım şunu demek istedim ilişkiniz ya senin tahmin ettiğin kadar ciddi değil ya da erkek arkadaşın bu ciddiyete hazır değil kabullenmede sorun yaşıyor
Ders veremezsin ancak dersini kendisi alır ya seni kaybederek yada seni üzerek şimdi seni doldurmak üzmek yada yanlış yönlendirmek istemediğim için açık açık yazamıyorum ama sadece çok taviz verme gözlerin kulakların açık olsun çünkü sen bana karışamazsın bu benim hayatım istediğimi yaparım yada yazamadım edemedim konuşamadım bunlar sebepsiz olacak şeyler değil bu cümleler çok tanıdık benim erkek arkadaşımda söylemişti zamanında bunları çıktı kokusu sonradan :26:

Valla canım şunu demek istedim ilişkiniz ya senin tahmin ettiğin kadar ciddi değil ya da erkek arkadaşın bu ciddiyete hazır değil kabullenmede sorun yaşıyor
Ders veremezsin ancak dersini kendisi alır ya seni kaybederek yada seni üzerek şimdi seni doldurmak üzmek yada yanlış yönlendirmek istemediğim için açık açık yazamıyorum ama sadece çok taviz verme gözlerin kulakların açık olsun çünkü sen bana karışamazsın bu benim hayatım istediğimi yaparım yada yazamadım edemedim konuşamadım bunlar sebepsiz olacak şeyler değil bu cümleler çok tanıdık benim erkek arkadaşımda söylemişti zamanında bunları çıktı kokusu sonradan :26:

ne demek istediğini anladım . benim sevgilim ben nasıl olsa kızmam dicle nasıl olsa alttan alır anlayış gösterir biraz kızsa da iki söz söylerim yumuşar diye düşündüğü ve malesef hep öyle yaptığım için ama artık tavrımı koyucam üzülen hep ben oluyorum o eğlenmesine devam ediyo . hiç böyle sorunlarımız da yok ama gayet ciddi ilişkimiz ama ilk zmanlar ki gibi değil tabi onun davranışları falan . o gün nerde olduğunu kimle olduğunu biliyodum gerçi ama arkadaşına yazacağına bana atması gerekirdi :2:

Son düzenleme:
off off hala ne yaptım ki boş konular bunlar falan diyoo diyorum ilk defa bunu yaptın çok kırıldım ben çalışıyorum çok yoğunum yapacak bişey yok diyo sanki ben çalışmıyorum ayırca konuyla ne alak allah aşkına arkadaşlar ne alakası var şimdi yoğunlukla falan ben ne diyorum o ne diyo kendine yaparsın böyle davranırsan diyo off :58::47:

Son düzenleme:
sanki ne alaka konuyu değiştirmek için mi öyle diyo anlamadım yapacak bişey yok ne demek arkadaşlar alttan almazsan alma ne yapayım ne demkk :41:

Uzun süreli bir ilişkim var geçen günlerde olan bi olayı hazmedemiyorum hala sinirliyim:47: . erkek arkadaşım telefonla konuşmayı pek sevmez aramamak için sürekli bahane üretiyo .
her gün bi yere gidiyo her gün inanın bi gün evde değil ( ama ben bi yere gitmeye kalksam kızıyo ,laf söylüyo) bende deli oluyorum .
geçen gün yine bi yere gitti kaç saat mesaj atmadı bende bi baktım ki ben mesaj beklerken o arkadaşlarının paylaştığı şeylere yorum yazmış sinirden deliye döndüm bir sürü laf saydım sonra da eve gelip atamadım sadece oraya yorum yazıp çıktım dedi yarın ararım dedi bende aramazsın biliyorum boşuna kandırma oraya yazana kadar bana mesaj atmalıydın kaç saattir bekliyorum dedim atamadım işte falan deyip bağırmaya başladı . bende çok kızdım o da yeter artık bıktım gibi şeyler söyledi . :2:
alttan alıyorum diye söylediği laflara bakın çok üzüldüm bende hiç bişey demiycem artık sana dedim görüceksin gününü dedim . sinirden öldüm ama umrunda mı bugün olsun yine bi yere gider biliyorum artık aramasını da söylemiycem . hiç beni anlamıyo kendi bi yere gidince hiç sorun yok beni hep bekletiyo ne yapmalıyım hatasını anlamasını pişman olmasını istiyorum , nasıl yapmlaıyım ? :31:
fazla önemsiosun gibi sanki biraz az önemse sabah evlenirsin evde sen beklersin gece 3 e kadar gezer o ağacı yaşken eğeceksin...

fazla önemsiosun gibi sanki biraz az önemse sabah evlenirsin evde sen beklersin gece 3 e kadar gezer o ağacı yaşken eğeceksin...

evet az önemsiycem bende artık ama yapack bişey yok ne demek ne kadar rahat ilk zamanlar aklı çıkıyodu beni üzer kırar diye şimdii niye böyle :58:

çok kafama takıyorum yaa neden böyleyim işten çıkınca bi yerlere mi gitsem bende onun gibiii o kadar moralim bozuk ki hep kendini düşünüyo arkadaşlar hepp :57::57::57:

çok moralim bozuk arkadaşlar dün evdeydi konuştuk ettik anlattı niye öyle yaptığını falan tavrımı hala koruyorum ama bu sabah gayet normaldi bişey söyledim terslemeye başladı bugün çok yoğunum bilmem ne falan bende ne işin var bugün dedim ne yapıcaksın gibisinden gayet sakince yani .kırıcı bi kaç söz söyledi durup dururken böyle yapması üzdü beni senin ne yaptığın belli mi ki sanki Salak gibi şeyler söyledi şok oldum :53:
ortada bişey yokken niye böyle yaptı diye. bende çalışıyorum sana böyle şeyler hiç dedim mi falan bir sürü laf söyledim bende sana hiç kırılacağın bişey söylüüyo muyum durup dururken yine üzdün beni kırdın dedim .söyle o zaman kır sende falan dedi çok işim var uğraşamıycam senle dedi .daha da atmadı bende kızdım baya atmadım bende sonra.:14:

ama şaşırıyorum arkadaşlar lafa bakın yani bi tek kendi çalışıyomuş bi tek kendi yoğun kendi yoruluyo gibi davranıyo ben sanki oyun mu oynuyorum bide en ufak şeyde o tarz kırıcı kelimeler hakaretler kullanıyo off üzüldüm yine :43:

Son düzenleme:
bence mesajlarına cevap verme ararsada açma. biliyorum çok zor böyle yapmak senin için. yazdıklarından öyle anladım ama çok kötü olsanız bile böyle yap. ilk başlarda umursamicak sonra bakacak ciddisin tutuşacak. hep böyle olmuştur.

bence mesajlarına cevap verme ararsada açma. biliyorum çok zor böyle yapmak senin için. yazdıklarından öyle anladım ama çok kötü olsanız bile böyle yap. ilk başlarda umursamicak sonra bakacak ciddisin tutuşacak. hep böyle olmuştur.

ben cevap vermezsem o hiç atmaz ki mesela bak kaç saattir atmıyorum o da atmıyo benden adım bekliyo bu zamana kadar hep öyle oldu diye . bide ben atmazsam yine beni suçlu çıkartır eminim sevmediğimi istemediğimi düşünür bu sefer de çok değişik bi huyu var anlamıyorum :43::14:

Back
X