• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım almıyo ne yapmalıyım .

sen mesaj atmayınca o da atmicak. sürünsün. nasıl olsa pişman olup gelecek dicek. bakacak sende tık yok aklı başına gelecek. hep böyle olmuştur. biz dayanamadığımız için iyide olsa kötüde olsa mesaj atıyoruz anlıyolarki cepteyiz kavgada çıkarsak onlarlayız. ama yok olup mesaj falan atmayınca. ne oldu lan buna ciddi galiba bu sefer diyip. başlıyolar uğraşmaya bence dene. sen bilirsin. yoksa hep böyle devam edecek bence

sen mesaj atmayınca o da atmicak. sürünsün. nasıl olsa pişman olup gelecek dicek. bakacak sende tık yok aklı başına gelecek. hep böyle olmuştur. biz dayanamadığımız için iyide olsa kötüde olsa mesaj atıyoruz anlıyolarki cepteyiz kavgada çıkarsak onlarlayız. ama yok olup mesaj falan atmayınca. ne oldu lan buna ciddi galiba bu sefer diyip. başlıyolar uğraşmaya bence dene. sen bilirsin. yoksa hep böyle devam edecek bence

atmadım bayadır o da yemeğe çıktığında atmış o kadar moralim bozuk ki durup dururken neden böyle kırıyo anlamıyorum ettiği lafalr beni çok üzdü hiç mesaj atmıycam :14::43:

şimdi de işim azaldı atabilirim mesaj diyo sinirden ölücem dayanamıyorum laf söylemem lazımm dengesizlik değil mi buuu :99::14:

insan sevdiği insanla da mı telefonda konuşmayı sevmez:44:

sevmiyo işte sevmek zorunda mıyım diyo benim için biraz feragat edebilirsin diyorum o zaman herkesle telefonda konuşurum arkadaşlarımla da diyo . ne alaka yani hep böyle şimdi de söylediğim kelimeler için üzgün değilim pişman değilim böyle yapacaksan konuşmayalım diyoo :47::14::14:

Ne kadar rahat sinir oluyorum arkadaşlar öyle lafları et sonra da pişman değilim de ne demek yani kimse de bişey demiyoo kiii kendimi yedimmm :22::5::5:

Son düzenleme:
Bırak bu çocuğu, terk et gitsin. Kimsenin, hele içinde duyduğun sevginin seni aşağılamasına izin verme. Beni sev dedin diye kimse seni sevmez. Sevgi vardır ya da yoktur. Beni ara dedin diye kimse seni aramaz. Aramak isterse arar. Bunları talep etmeye başlıyorsa ilişkisinde insan çok yalnız demektir. Israrcı olmanın anlamı yok.Senin yokluğunu hissetmiyorsa, aramıyor sormuyorsa, sorguladığında ben böyleyim, işine gelirse diyorsa, Allah aşkına seni kaybetmekten korkmayan birini nasıl pişman edeceğini sanıyorsun? Bu ilişkiyi kişisel tarihine göm. Seni mutlu eden, değerli hissettiren birini bul.Bundan sonra bu çocuğu düşünerek bir tek dakika bile harcama. Yazıktır.

Back
X