Aklım almıyor 🤮

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
13
Arkadaşlar evli demeye dilim varmıyor nişanlı yada sevgilisi olan diyim 🙆🏻‍♀️ Bir türlü anlam veremiyorum ama böyle adamlar hep beni buluyor neredeyse her yazan her ilgi gösterenler böyle çıkıyor 😓 sorun bende mi 😒 ne yani bunun sebebi 100 kişi yazıyorsa 97 si evli , nişanlı , sevgilisi var 😫😭 ne yapıyorumda böyle oluyor 😥

Arkadaşlar evli demeye dilim varmıyor nişanlı yada sevgilisi olan diyim 🙆🏻‍♀️ Bir türlü anlam veremiyorum ama böyle adamlar hep beni buluyor neredeyse her yazan her ilgi gösterenler böyle çıkıyor 😓 sorun bende mi 😒 ne yani bunun sebebi 100 kişi yazıyorsa 97 si evli , nişanlı , sevgilisi var 😫😭 ne yapıyorumda böyle oluyor 😥
Sorun sizde degil de sanirim yaziyor dediklerinize gore sosyal medyada.

Nerden yazıyorlar?
Sosyal medyada bana kimler mesaj atabilir diye birşey var onu sadece arkadaşlar diye değiştir herkes yazamasın mesela
Bide karşına 2 3 kişi çıksa neyse de 100 diyince sen, pek normal gelmedi
Nerelerde takılıyorsun ki böyle

Sosyal medya bu konuda tam bir çöplük. Önceden insanlar insanlara bu kadar kolaya ulaşamazdı, şimdi herşeyin açık olmasıyla millet yapacağını sosyal medyadan yapmaya başladı. Ben sırf bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum, acayip rahatsızlık duyuyorum.
Engelleyin gitsin yapacak çok birşey yok.

Ben de bekarken iş yerinde birinden hoşlanmıştım sosyal medya falan da değildi. Onun da benden hoşlandığını direkt anlamıştım sonra kendisi geldi bir öğle yemeği birlikte yemek istedi hem sohbet etmiş oluruz diye. Çok heyecanlanmıştım. Her şey mükemmeldi.
Sonra nişanlı olduğunu başkaları bana söyledi.
Bir daha selam dahi vermedim.
Anlayacağınız sadece sosyal medya değil erkeklerin açgözlülüğü de baya bi etkiliyor.

Bu kadar çok insanın sizinle ilgilendiğinden bahsettiğiniz için söylüyorum, sorunun sizde olması için, herkese mavi boncuk dağıtan tipte birisi olmanız lazımdı, öyle biri olsanız zaten bunu sorun etmezsiniz, konu açmazsınız. aksine hoşunuza gider herkesin size böyle yükselmesi. Demekki sorun sizde değil, çevrenizde bulunan veya sosyal medya hesaplarınızda sizi takip eden kişilerde diye düşünüyorum.

Yani hiç başıma gelmedi,sosyal medyadan ise normal.Hesabı gizliye alır gelen mesajları silerseniz sorun kalmaz.Sanal bir şeyi engellemek bu denli basit?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X