Anne ne seviyorsaniz onu yapin yeyin de ne ugrasiyorsunSelam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Selam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
[QUOTE
Yemezse yemesin beğenmiyorsa kendi yapsın yesin ne üzüyorsun ki kendini
Ya n
Ya zoruma gıdıyo yarın gıdıp neler soyleyecek Allah bilir. Onların evın duzensızlıgınde pisliğinde ben yerken onun burda yememesi zoruma gıdıyo. Begenmıyor resmen
Ben geldiklerinde istedikleri bişey var mı diye sorarım genelde sen ne istiyorsan yap derler bazen kendisi gider ne istiyorsa yapar. Siz de çok takılmayın ne yemek istediğini sorun yapabileceğiniz birşeyse yapın yoksa kendisi yapsın çok kafanıza takmayın ben yatıya 2 günü geçeni misafir saymiyorum heleki ailelerimizi zaten saymiyorum benim de esiminde ailesi gelince mutfağa da girerler sağ olsunlar siz kafaya taktikca sorun büyür kendisinin sorunu varsa o konuşurSelam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
çocuklar duymasında meltemin dünürü var, meltem ne yaparsa aynısını yapıyo benimki daha güzel oldu diyo. demek gerçektede var böyle insanlar. insan kendini bile bile bu kadar rezil duruma düşürürmünisanliyiz ailecek iftara cagirdik. abartmiyorum bak iki üç gün sonra o çağırdı salatasina tatlisina cacigina kadar yapmış. kp yerin dibine girdi. ilk o zaman aynisini yapmıştı. bütün yemek boyunca çok güzel olmuş diye diye yedi. herkese de tek tek sordu cok güzel olmus demi diye. anneme de seninki de guzeldi ama bu daha güzel olmuş dedi.
ailecek çekirdeğini al izle kadini komedi resmen.
birakin kendi kendilerine yarissinlar. hic takmayin ben bide bunlari taksam cok daha fazla kavga ederdik. gereksiz huzursuzluk. idare etmeye çalışın.
Ay şaka gbı yaa senınkı de valla ıyımıs bıde hazır menuye kon :) Allah sanada sabır versın canım senınkı daha zormusnisanliyiz ailecek iftara cagirdik. abartmiyorum bak iki üç gün sonra o çağırdı salatasina tatlisina cacigina kadar yapmış. kp yerin dibine girdi. ilk o zaman aynisini yapmıştı. bütün yemek boyunca çok güzel olmuş diye diye yedi. herkese de tek tek sordu cok güzel olmus demi diye. anneme de seninki de guzeldi ama bu daha güzel olmuş dedi.
ailecek çekirdeğini al izle kadini komedi resmen.
birakin kendi kendilerine yarissinlar. hic takmayin ben bide bunlari taksam cok daha fazla kavga ederdik. gereksiz huzursuzluk. idare etmeye çalışın.
Evet zaten anne aksama ne yapalım diyorum o da gelıyo beraber yapıyoruz karışmıyorum ona ama kahvaltı hazırlarken yatıyorlar hazır olunca kalkıyolar bende kendımı kotu hissediyorum o yemeyince. Tabıkı mısafıt degıl gelsın yapsın bende ogrenırım ondanBen geldiklerinde istedikleri bişey var mı diye sorarım genelde sen ne istiyorsan yap derler bazen kendisi gider ne istiyorsa yapar. Siz de çok takılmayın ne yemek istediğini sorun yapabileceğiniz birşeyse yapın yoksa kendisi yapsın çok kafanıza takmayın ben yatıya 2 günü geçeni misafir saymiyorum heleki ailelerimizi zaten saymiyorum benim de esiminde ailesi gelince mutfağa da girerler sağ olsunlar siz kafaya taktikca sorun büyür kendisinin sorunu varsa o konuşur
Yok yardım eder Allah var canım yemeklerde cok yardım eder o usta ben cırak sorun sadece kahvaltımızYememek nedir ya ayıp her şeyden önce kocaman bayan ayıp çocuk gibi davranması
Hem oğlunun eviymiş madem yapsın ne istiyorsa yesin size de yapsın yardım etsin olması gereken bu yardım etmek yapılana burun kıvırmak değil günah ya yazık emeğe nimete
O zaman hiç takmayın ya da akşamdan istediğiniz bişey var mı diye sorun kahvaltı için diye sorun .ben herkes kalkmadan kahvaltı hazirlamiyorum zaten çok uzun süren bişey değil eğer istediğini yapmanıza rağmen yine begenmezse kendi keyfi bilir bu sizin değil onun sorunu olurEvet zaten anne aksama ne yapalım diyorum o da gelıyo beraber yapıyoruz karışmıyorum ona ama kahvaltı hazırlarken yatıyorlar hazır olunca kalkıyolar bende kendımı kotu hissediyorum o yemeyince. Tabıkı mısafıt degıl gelsın yapsın bende ogrenırım ondan
Evımde 15 gun kalacak ben ona her vakit annecim ye annecım ıc dıyemem guleryuzumle soframı kuruyorum buyurun hazır dıyorum elımden geleni yapıyorum ee oda burun kıvırıyor benmı gururlu oluyorum moralim bozuluyor. Ben onlara gıdınce yıyorum ac mı durcam pıs veya temız yıyorum. Yerı gelıyo arıyorum sen bunu nasıl yapıyosun dıye cunku oglunun yemeklerını yapıyorum. He bı patates kızartması bı yumurta haslaması tarıfıde mı ısteyım yanı. Valla ben mısafırım doydu mu ac mı dıkkat ederım sız dıkkat etmeyin o zaman. Evinize gelen bırısı her zaman aynı seyı yaparsa ıster ıstemez goze batıyor kusura bakmayın.yeterince ısrar etmiyorsunuzdur, bazı insan bekler
sizin yaptığınızı beğenmiyor dememiz gerekiyorsa olabilir, lisanslı aşçı mısınız? şef misiniz? neyin gururu bu anlamadım ki.
benim yaptığım köfteye herkes bayılır ama eşim sevmiyor, kayınvalidemin yaptığını seviyor, damak tadı benimle evlenene kadar öyle alışmış. ben de normal karşılıyorum, hatta gittim ögrendim kayınvalidemden nasıl yaptığını, ben de öyle yapmaya başladım.
bir de gerçekten herkesin temizlik anlayışı farklı. siz onu pis buluyorsunuzdur, o sizi.
ben kimsenin yaptığı salatayı yiyemiyorum mesela.
başkası da beni temiz bulmayabilir, banane. bulmayan yemesin.
ne kadar ufak hesaplar bunlar. o yemiyor ben de yemeyeceğim vs. nelere dikkat etmişsiniz.
çocuklar duymasında meltemin dünürü var, meltem ne yaparsa aynısını yapıyo benimki daha güzel oldu diyo. demek gerçektede var böyle insanlar. insan kendini bile bile bu kadar rezil duruma düşürürmü
Ay şaka gbı yaa senınkı de valla ıyımıs bıde hazır menuye kon :) Allah sanada sabır versın canım senınkı daha zormus
Aksama da kendi bıldıgı gbı yapıyoruz yemeklerı o nasıl ısterseKahvaltida getirdiği zeytini peyniri yiyo akşam ne yiyo peki? Boşver yemiyosa sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?