Aklım almıyor. Kaynana sorunsalı

Anne ne seviyorsaniz onu yapin yeyin de ne ugrasiyorsun

Aman yemesin bırak ısrar etme
Sen kple kendine kadar yap onada sor ama istemezse üstüne gitme
Bilerek burun kıvırıyor belli bi yumurta ne kadar kötü olabilirki

Ya n

Ya zoruma gıdıyo yarın gıdıp neler soyleyecek Allah bilir. Onların evın duzensızlıgınde pisliğinde ben yerken onun burda yememesi zoruma gıdıyo. Begenmıyor resmen

sende köye gidince aynısını yap
bırak yemezse yemesin

Ben geldiklerinde istedikleri bişey var mı diye sorarım genelde sen ne istiyorsan yap derler bazen kendisi gider ne istiyorsa yapar. Siz de çok takılmayın ne yemek istediğini sorun yapabileceğiniz birşeyse yapın yoksa kendisi yapsın çok kafanıza takmayın ben yatıya 2 günü geçeni misafir saymiyorum heleki ailelerimizi zaten saymiyorum benim de esiminde ailesi gelince mutfağa da girerler sağ olsunlar siz kafaya taktikca sorun büyür kendisinin sorunu varsa o konuşur

çocuklar duymasında meltemin dünürü var, meltem ne yaparsa aynısını yapıyo benimki daha güzel oldu diyo. demek gerçektede var böyle insanlar. insan kendini bile bile bu kadar rezil duruma düşürürmü

Ay şaka gbı yaa senınkı de valla ıyımıs bıde hazır menuye kon :) Allah sanada sabır versın canım senınkı daha zormus

Evet zaten anne aksama ne yapalım diyorum o da gelıyo beraber yapıyoruz karışmıyorum ona ama kahvaltı hazırlarken yatıyorlar hazır olunca kalkıyolar bende kendımı kotu hissediyorum o yemeyince. Tabıkı mısafıt degıl gelsın yapsın bende ogrenırım ondan

Yok yardım eder Allah var canım yemeklerde cok yardım eder o usta ben cırak sorun sadece kahvaltımız

Amaan dert mi bu da boşver yemesin.
Eşin görüyordur yaptıklarını zaten, yarın kv olmadık bir şey söylerse(kaldı ki genelde söyleyecek olumsuz şey hep bulurlar) eşin var şahidin.

O zaman hiç takmayın ya da akşamdan istediğiniz bişey var mı diye sorun kahvaltı için diye sorun .ben herkes kalkmadan kahvaltı hazirlamiyorum zaten çok uzun süren bişey değil eğer istediğini yapmanıza rağmen yine begenmezse kendi keyfi bilir bu sizin değil onun sorunu olur

Evımde 15 gun kalacak ben ona her vakit annecim ye annecım ıc dıyemem guleryuzumle soframı kuruyorum buyurun hazır dıyorum elımden geleni yapıyorum ee oda burun kıvırıyor benmı gururlu oluyorum moralim bozuluyor. Ben onlara gıdınce yıyorum ac mı durcam pıs veya temız yıyorum. Yerı gelıyo arıyorum sen bunu nasıl yapıyosun dıye cunku oglunun yemeklerını yapıyorum. He bı patates kızartması bı yumurta haslaması tarıfıde mı ısteyım yanı. Valla ben mısafırım doydu mu ac mı dıkkat ederım sız dıkkat etmeyin o zaman. Evinize gelen bırısı her zaman aynı seyı yaparsa ıster ıstemez goze batıyor kusura bakmayın.

Herkes yiyip o yemiyorsa siz bildiğinizi yapmaya devam edin. 2 haftalığına geldiler, gönlü hış olsun diyorsanız, ne istersin diye sorun, Onun istediği gibi yapın Ama her seferinde değil, sonra şımarır :))))
Fesat olduğumu düşünenler olabilir ama Bence sizi kıskanıyor olabilir.

Mesela yumurtayı yeşillik olunca yerim demişya öyle yaptınız mı? Belki gercekten öyle seviyodur.
Ama bi yemeğe oturunca illaki yiycek bişeyde bulunur. Her gittiğin yerde de tam istediğin olmasada yenir anlamıyorumki

Yaşlılar farklı besleniyorli, kayınbabamda ne pişirsem yemez götürdüğüm yemeği tekrar alıp eve getiririm
Bizim beslenme izle onların beslenmesi çok farklı yaşlı insana bakmakta öyle kolay mesele değil bunu herkes bilmeli

çocuklar duymasında meltemin dünürü var, meltem ne yaparsa aynısını yapıyo benimki daha güzel oldu diyo. demek gerçektede var böyle insanlar. insan kendini bile bile bu kadar rezil duruma düşürürmü

vallahi basima gelmese izlerken gorsem inanamazdim ne kadar abartmislar derdim

Ay şaka gbı yaa senınkı de valla ıyımıs bıde hazır menuye kon :) Allah sanada sabır versın canım senınkı daha zormus

yok ben sorun yapmıyorum bu huylarini zaten hic. o kadar çok yalan söyleyip iftira atti ortalık karıştırdı ki oğlu da soğudu sonunda. bosu bosuna kendilerine ediyolar. cidden takma yani naparsa yapsin görmezlikten gel. yani iftira olur yalan olur eziyet olur o zaman asla susma tabi. ana böyle seylerle de üzme canını salla gitsin

Yani yanlıs anlasılıyo Rum tabıkı yaşlılar damak tatları farklı olabılır amenna buna bıse demıyorum ama onlara gıdınce gozlemlıyorum ne yıyolar dıye ona gore yapıyorum. Orda yıyolar burda yemem dıyor. Yanı yumurtaya yesillık katıp getırmedıler kı bendr aa boyle yiyolar oyle yapayım dıyım

Kahvaltida getirdiği zeytini peyniri yiyo akşam ne yiyo peki? Boşver yemiyosa sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…