Yaptıgı ne kadar ayıp ya siz hiç sıkmayın canınızıAksama da kendi bıldıgı gbı yapıyoruz yemeklerı o nasıl ısterse
Yemezse yemesin keyfine bak.eli ayagi tutuosa kendi yapsn ne yiyecekseSelam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Valla sesli güldüm ahahah :)Ben olsam müthiş bir şey hazırlar ımmmh diye yerdim.yenezse yemesin
Degıl mii ben hazırlıyorum zaten ısrarla :)En sevmediğim insan tipi
Benim de eltim yemez
Boşver sen yap yap ye beğenmiyorsa kendi yapar zaten
Onları zaten cıkarıyorum onları yıyor bıde reçeli var kendı yaptıgı :)Önüne getirdigi zeytini peyniri koyun yesin. Sizde kendinize güzel bi tabak hazırlayın. Sorarsa anne sen hazırlıyorum yemiyosun ziyan oluyo döküyorum. Dersin
Aksama gelıyo canım sunu soyle yap dıye dıye tarıf edıyo beraber yapıyoruzSadece kahvaltıya mı bu nazı?
Akşam ne yapıyor?
Ben olsam bir iki ısrardan sonra bir daha "ye" demeyi bırakırım.
Zıkkımın kökünü yesin yani belli bilerek yapıyor, baklava da açsanız yemicek.
Zerrece umursamayın.
Evet yaa o hazırlasa da ben yesem keske hıc yok demem :)) bıde dıyokı yazın gelıp koyde de hazırlasan burda alıstık hazır sofraya gelmeyeUyanır uyanmaz hazırlanmış kahvaltı sofrası bulsam dünyalar benim olur yumurtanın sekline yeşilliğine bakmam hic .mesele senin yaptıklarını yememek değil gelin bana laf söyledi demek için malzeme arayışı içinde olması bosveeeerr sen ona gidince hic istifini bozma fesat davranışa ayni şekilde karşılık vermek beni yorar çok agir bir saldırı olmadıkça görmezden gelir keyfime bakarım
Yanı aslında cay olana kadar ben hazırlıyorum onlarda odadan cıkmak ıcın benım hazırlamam beklıyor. Mesela gecen ben odanın onunden gecerken uyanmıs tı koltukta oturuyordu gordum yandan. Ben mutfaga gıttım cay koydum geri döndüm bide baktım kapı aralıgı azalmıs yataga yatmıs koltuktan kalkmıs.. Ben uyandığını gormeyım dıyeO zaman hiç takmayın ya da akşamdan istediğiniz bişey var mı diye sorun kahvaltı için diye sorun .ben herkes kalkmadan kahvaltı hazirlamiyorum zaten çok uzun süren bişey değil eğer istediğini yapmanıza rağmen yine begenmezse kendi keyfi bilir bu sizin değil onun sorunu olur
Maşallah herseyı yerler yemek konusunda yok demezler bogazlarına duskun ler ama ona goree bı tek o guzel yapıyor gerısı yokYaşlılar farklı besleniyorli, kayınbabamda ne pişirsem yemez götürdüğüm yemeği tekrar alıp eve getiririm
Bizim beslenme izle onların beslenmesi çok farklı yaşlı insana bakmakta öyle kolay mesele değil bunu herkes bilmeli
Yani takmamakda fayda var az kaldı gıdecekler zaten.. Allahtan esımle damak tatları mız aynıda sorun yasamiyoruzvallahi basima gelmese izlerken gorsem inanamazdim ne kadar abartmislar derdim
yok ben sorun yapmıyorum bu huylarini zaten hic. o kadar çok yalan söyleyip iftira atti ortalık karıştırdı ki oğlu da soğudu sonunda. bosu bosuna kendilerine ediyolar. cidden takma yani naparsa yapsin görmezlikten gel. yani iftira olur yalan olur eziyet olur o zaman asla susma tabi. ana böyle seylerle de üzme canını salla gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?