Aklım almıyor. Kaynana sorunsalı

cok kasma keyfine bak,

benim annem de kendi usulunde pisilmemis hic bir sey yemez, bir de ustune vegan, ben kendim kac yillik anneme ne yapacagim diye dusunmekten gunun sonunu getiriyorum, sizin zorlanmaniz cok dogal.
Biraz esinizi dahil edin, o karar versin menuye.

Aman yemezse yemesin bacım kendini niye strese sokuyosunki beğenmeyen restorana gitsin eğer senin yemeklerin hakkında arkandan konuşursada hiç aldırma seni bilenler biliyo yetmiyomu günahını alır sende ona göre arana mesafeni koyarsın

Ben olsam müthiş bir şey hazırlar ımmmh diye yerdim. yenezse yemesin

Vallaaa hiic uğraşmam. Ozel bir ugrasada girmezdim. Normal hazirlarim soframi, yiyen yer yemeyen kendi bilir. Kafaya dahi takmamm. Karnimi doyurur kalkarim.

Uyanır uyanmaz hazırlanmış kahvaltı sofrası bulsam dünyalar benim olur yumurtanın sekline yeşilliğine bakmam hic .mesele senin yaptıklarını yememek değil gelin bana laf söyledi demek için malzeme arayışı içinde olması bosveeeerr sen ona gidince hic istifini bozma fesat davranışa ayni şekilde karşılık vermek beni yorar çok agir bir saldırı olmadıkça görmezden gelir keyfime bakarım

Yemezse yemesin keyfine bak.eli ayagi tutuosa kendi yapsn ne yiyecekse

Önüne getirdigi zeytini peyniri koyun yesin. Sizde kendinize güzel bi tabak hazırlayın. Sorarsa anne sen hazırlıyorum yemiyosun ziyan oluyo döküyorum. Dersin

En sevmediğim insan tipi
Benim de eltim yemez
Boşver sen yap yap ye beğenmiyorsa kendi yapar zaten

Yarın sabah sıgara boregı yapıcam onun getirdiği peynirle bakalım nolcak :)

Önüne getirdigi zeytini peyniri koyun yesin. Sizde kendinize güzel bi tabak hazırlayın. Sorarsa anne sen hazırlıyorum yemiyosun ziyan oluyo döküyorum. Dersin
Onları zaten cıkarıyorum onları yıyor bıde reçeli var kendı yaptıgı :)

Aksama gelıyo canım sunu soyle yap dıye dıye tarıf edıyo beraber yapıyoruz

Evet yaa o hazırlasa da ben yesem keske hıc yok demem :)) bıde dıyokı yazın gelıp koyde de hazırlasan burda alıstık hazır sofraya gelmeye

Yanı aslında cay olana kadar ben hazırlıyorum onlarda odadan cıkmak ıcın benım hazırlamam beklıyor. Mesela gecen ben odanın onunden gecerken uyanmıs tı koltukta oturuyordu gordum yandan. Ben mutfaga gıttım cay koydum geri döndüm bide baktım kapı aralıgı azalmıs yataga yatmıs koltuktan kalkmıs.. Ben uyandığını gormeyım dıye

Maşallah herseyı yerler yemek konusunda yok demezler bogazlarına duskun ler ama ona goree bı tek o guzel yapıyor gerısı yok

Yani takmamakda fayda var az kaldı gıdecekler zaten.. Allahtan esımle damak tatları mız aynıda sorun yasamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…