• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım bana yetmez oldu

Allah askina pembecanta senin sevgilinden başka ugrasacagin bir konun yok mu?
Beni yanlis anlama ama bu kadar sevgilinle ugrasacagina ordinaryüs olurdun be arkadaşım :KK12:
Aşk olsun bilgoş ya sizden başka kimim var kime anlatayım başka :( :KK61:

Face yi adam akıllı kullanmak bu kadar zor mu? Yanlış bi şeyler gormeseydin sevgilin de dondurmazdi diye düşünüyorum. Yanlış mıyım?

Birbirine yasak koymak bana saçma geliyor.Gizli bi face açıp istediğini yapar farketmezsin bile.Ama onun da yalan söylemesi bi de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışması saçma olmuş.Ha bi de millet neler neler yapıyormuş lafa bak kız arkadaş istiyorsa ona göre davranacak aklı elalemde kalacaksa free takılsın.

Aşk olsun bilgoş ya sizden başka kimim var kime anlatayım başka :KK43: :KK61:

Anlat anlat tabi ama bu kadar da kafana takma. Sana da yazık. Benim babam 2 yıl askerlik yapmis. Telefon yok bir sey yok. Ölmüş mü kalmış mi annemin haberi yok
Bazen haber alamamak daha iyi sanki. Bosver.
kavga etmek için ugrasmayin. Zaten her şey olacagina varir..

Cok daraltici bir iliski ins duzelir nasil olacaksa yada Allah kurtarsin dicek baska sey yok

Birbirine yasak koymak bana saçma geliyor.Gizli bi face açıp istediğini yapar farketmezsin bile.Ama onun da yalan söylemesi bi de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışması saçma olmuş.Ha bi de millet neler neler yapıyormuş lafa bak kız arkadaş istiyorsa ona göre davranacak aklı elalemde kalacaksa free takılsın.
Tatlım kısıtlamiyorum yani diger indanlar kadar abartmiyorum ! Bende oyle diyorum madem sikayetcisin tutmuyorum seni git

Tabi kendinizce sebepleriniz vardır ama sevgililer birbirine sosyal agları kısıtlamamalılar.. kullanmak isteyeni gizli saklıya meylettiriyorsunuz.
Hayırlısı o
lsun. ama birbirinizin sevgilisisiniz kölesi emiri değil.

Tabi kendinizce sebepleriniz vardır ama sevgililer birbirine sosyal agları kısıtlamamalılar.. kullanmak isteyeni gizli saklıya meylettiriyorsunuz.
Hayırlısı o
lsun. ama birbirinizin sevgilisisiniz kölesi emiri değil.
Ee peki ben napcam boyle

Ee peki ben napcam boyle

Iliskinizi gözden geçirin kendiniz. Artilarini eksilerini düşünün. Doğru davranış nasıl olmalı diye düşünün istişare edin ve öyle davranin. Zincirleme hatalar yapılıyor bazen iliskilerde.. Hepimizin gerek sevgilimiz, esimiz, dostumuz gerek ailemizde böyle hatalar yapabiliyoruz.

Anlamiyorum neden sevgililerinizi bukadar kisitliyosunuz?
Kisitlarken adamda yalan soyleyrcek ist3 boyle, birak ne yapiyorsa yapsin, sana yanlis yapan facebook a gerek duymaz.

Disardada yapar ..

Benim esimin facebooku var ve ben asla daha lafini bile etmedim ne sevgiliyken ne nisanliyken nede suan..

Hatta ben bir sure eklememistim onu , okadar dikkatimi cekmez onun face ..

SIKMAYIN su adamlari birakin , sonrada neden niye boyle oldu diyorsunuz ..

Anlamiyorum neden sevgililerinizi bukadar kisitliyosunuz?
Kisitlarken adamda yalan soyleyrcek ist3 boyle, birak ne yapiyorsa yapsin, sana yanlis yapan facebook a gerek duymaz.

Disardada yapar ..

Benim esimin facebooku var ve ben asla daha lafini bile etmedim ne sevgiliyken ne nisanliyken nede suan..

Hatta ben bir sure eklememistim onu , okadar dikkatimi cekmez onun face ..

SIKMAYIN su adamlari birakin , sonrada neden niye boyle oldu diyorsunuz ..
kuzum sıkmıyorum ki :(
ne desem ona batar oldu tabi onun hareketleride bana aynı şekilde seviyorum vazgeçemiyorum işte of

Back
X