Aklım başımda değil, acil yardım!!!

Bir boğa olarak hem pastam dursun hem karnım doysun diyen insanlara hiç tahammül edemiyorum

Bu tavırlarda davranan görüştüğüm biri vardı ne bir ileri adım atardı nede geri. Başka biri girince hayatıma aklımı karıştırırdı bana göre ne senle ne sensiz. Seninle olmıcak ama senin başka biriyle olmanıda istemiyor. ne tesadüf ki o da yyengeç burcuydu bende yengeç burcuyum ama böyle dengesizliklerim yok yengeçlerin erkeklerine yönelik bu özellikler herhalde...

Bende boğayım ama hiçbir ilişkimde ''acaba''larım olmadı

Bir ilişki beyinde ve yürekte bitmeden diğerine başlamak da hiçbir zaman mantıklı gelmedi :26:

Sanırım benim yükselenim farklı

Aynen istemesemde aklım karişiyor, belkide oda bunu yapmak istiyordur bilemiyorum...

kırmızılı yerler zaten hem senin duygularını hem de vermis gibi gozuktugun kararı gosteriyor.
ve sorularım ne yazık ki hala gecerli.
ayrıca nisanlından ayrıldıktan sonra sana ilgisi oldugunu dusundugun bu yengece dönebilirdin.
bunu yapmak yerine gidip tekrar nisanlanmıssın ve evlilik kararı almıssın ama gözlerin bi rahat durmuyor masallah.
madem yine yengecin ilgisi oldugunu "görüyorsun" ve heycanlanıyorsun, bu nisanlından ayrıl yengecle olur mu olmaz mı dene.
yıllaaar öncesinden kalmıs yarım bir iliskiyi bir de 25inde dene, belki güzel bir sey olur.
olmazsa da üstüne soguk bir su icer sonra 3.kez nisanırsan o adamdan baskasına bakmadan mutlu bir hayat gecirirsin.
ayrıca eski, eskide kalmıstır. böyle sana her bakana bakarsan... daha coook kafan karısır.

Her Hoşlandıklarımıza Nişan Yapmamız mı Gerekiyor Konu Sahibi?:44:

Herkezin gorusune saygim var ama ne alaka burclarla falan kiyaslamalar sacma bence ayrica sen ne istedigini bilmiyosun arkadasim bence otur sakin kafayla bi iyice dusun yarin evlendigindede bu yuzden cok mutsuz olursun bi alisverise cikarsin yada ya bi dugun nisan herneyse bisey olur yok yengec bana bakti ben ikizleri seviyodum baliktan hoslaniyodum ama bogadanda vazgecemem olurmu canim boyle sey aaa nerde mantik nerde akil fikir ???

Bir aslan olarak bu nişanlından da ayrılıp o yengeçle nişanlanmanı, sonra tekrar eski 2 nişanlını düşünmeni ve burda nişanlılarınla ilgili yeni bir konu açmanı uygun buldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…