Kendinin de boğa olduğunu yazmışsın, niye? Bi uyum arıyorsun demek ki...
Herkesin başına gelecek bir konu değil, kimle nişanlansan aklın hep yengeçte.. Normal değil bu durum...
işler karıştıysa at nişanı neyı beklıyosun kı hala?
Aslında tam olarakda herkesin başına gelebilecek bir durum, ilk nişanlımda onu düşündüğümü hiç söylemedim, daha çok o benimle ilgiliydi.
Benim asıl problemim ne yapıcağım bundan sonra ve beni yargılamanızı değil, yardımınızı istiyorum. Böyle bişeyin olucağını düşünseydim o yüzüğü zaten takmazdım
Nişanlımı üzmekten korkuyorum, biliyorum üzülücek
O seninle ilgilendiğinde, terslediğini falan okumadım, hem de nişanlı bir bayan olarak...
Anası bakıyordu, kendi bakıyordu deyip durmuşsun, sen bakmadan onların sana baktığını görmen mümkün mü?
Nişanlın aklında yengeç burçlu eski sevgilinin olduğunu öğrenirse mi yıkılır, yoksa sen nişanı bozarsan mı daha çok yıkılır?...
madem yengeçe aşıksınız nıye zırt pırt nişanlanıp başkalarının duygularıyla oynuyosunuz aynı davranış sıze yapılsa ne düşünürsünüz?ya aklınızı ya kalbınızı dınleyın ıkısını bırden yürütmek nişanlınıza buyuk haksızlık
Astrolojiye basil bağladınız olayi?
Bu yengecin de sizin de yükseleniniz kesin ikizler, kesin.
Cok kasmissin ama bir kere bile gulumsemedim. Sende mizah hamuru yok. ZorlamaHobiniz çok güzelmiş özendimBenim hiç nişanlanma hobim olmadı. En fazla kaligrafi falan yaptım. Bir ara havlu kenarı örmüştüm. İnanılmaz ezik hissettim şu an kendimi. Oğlak olduğumdan mıdır nedir hiç nişanlım olmadı da zaten.
Belki de bir yengeç bulmalıydım. Şu fani ömrümde bir yengece sahip olamadım. Ağlıyorum biliyor musun?
Sorununuza değinecek olursam... Nişanı atın. Yengece gidip "Senin kıskaçlarını yolarım. Açıl bana bebeğim" deyin. Açılırsa ne ala, açılmazsa başkasıyla mantıklı bir şekilde yeniden nişanlanın.
Cok kasmissin ama bir kere bile gulumsemedim. Sende mizah hamuru yok. Zorlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?