- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Halbuki ben senin yüzünde oluşacak bir gülümseme için kk'yi yakardım. O kadar değerli ki hakkımdaki kanaatin. O kadar kastım hiç mi gülmedinDudağının kenarı bile titremedi mi?
Tamam zorlamayayım madem ben
Standupina gulunmeyen adamin kk versiyonu
Ahuah onu boş ver de çok merak ediyorum bu modellerin zihin süreçlerini. Diyelim ki ben komiklikler yapmak için tüm hücrelerimle savaşıyorum. Nihayetinde başaramıyor ve çabalamaya devam ediyorum. Deliyim ya ben amacım bu. Peki sizin amacınız nedir? Bir konuda yorum yazan bir zatın alelade bir yorumu hakkında sosyolojik bir tespit yapmışcasına gerinip komut vermek nasıl bir kafanın ürünüdür? Zekanızı mı kanıtlıyor, tespit ve muhakeme yeteneğinizi mi? Uykunuz mu kaçtı, şuurunuz mu ayaklandı? Ciddi ciddi merak ettim ben.
Biraz daha sert bir yorum yapacak olursam, size ne? Daha da sertleştirecek olursam, hakkımdaki fikrinizden bana ne? Kime ne? Konu ile bağlantısı ne? Konuyu daha da uzatacak olursam, şahsımla ve dahi yorumlarımla ilgili fikrinizi önemseyip kendime çeki düzen vereceğimi düşündüren öz güveni nereden temin ettiniz :)
Konu ile alakasız ve kişiye karşı yaptığım ikinci ve son yorumdur bu. Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Bunu başaramazsanız da beni önemsemeyin :)
yanı hakkaten anlamıyorum bız bıtanesıne hasret mıllet 3er 5 er götürüyo hey allahım ya
Kisi uzerinden sosyolojik degil psikolojik tespit yapilir.. Size dair tek tespitim mizahin size henuz uzak oldugu, fazlasi degil
Siz de her birey gibi onemlisiniz, kendinizi onemsiz gormeyin.
Konu sahibi de onemli. Derdini tiye almayin. Hayirli forumlar
Nişanlanmak ne kadar kolaymış sizin hayatınızda öyle
Siz baktığınız için, onun ve annesinin de size baktığını düşünmüş olabilir misiniz? Açılma yok bişey yok bana biraz öyle geldi. Nişanlı'larınıza üzüldüm, hep haksızlığa maruz kalmışlar.
Hobiniz çok güzelmiş özendimBenim hiç nişanlanma hobim olmadı. En fazla kaligrafi falan yaptım. Bir ara havlu kenarı örmüştüm. İnanılmaz ezik hissettim şu an kendimi. Oğlak olduğumdan mıdır nedir hiç nişanlım olmadı da zaten.
Belki de bir yengeç bulmalıydım. Şu fani ömrümde bir yengece sahip olamadım. Ağlıyorum biliyor musun?
Sorununuza değinecek olursam... Nişanı atın. Yengece gidip "Senin kıskaçlarını yolarım. Açıl bana bebeğim" deyin. Açılırsa ne ala, açılmazsa başkasıyla mantıklı bir şekilde yeniden nişanlanın.
Astrolojiye basil bağladınız olayi?
Bu yengecin de sizin de yükseleniniz kesin ikizler, kesin.
hooop ne varmış ikizlerde be ya
valla bu burçlara takılı yaşayn insanlara çok şaşırarak bakıyorum.sen yengeci seviyorsan unutamadıysan oğlakla balıkla niye nişanlanıyosun dimi onların günahı ne :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?