uyuyamadım kafam allak bullak bir arkadaşımda eşinin bilmeye hakkı var kadına yazık git söyle diyor ozamanda yuva yıkmış olmaz mıyım ?
Canım benim , sakın eşine falan söyleyeyim deme, arkadaşlar da yazmış , hanımı bu meseleyi kabullenmeyip, seni suçlamaya kadar götürebilir bu işi, Allah korusun.... Neticede , senin; onun evli ve çocuklu olduğunu bildiğini bildiği halde, böyle birşeye yelteniyorsa , hanımının kendisine toz kondurmayacağını bildiği içindir bence....
Yerinde olsam; annem,babam,Abi'm kim varsa biraz zaman yanımda kalmaları için çağırırdım, hatta aile fertlerinin iş ya da okulları yoksa ailecek hep birlikte kalın bi süre, sen de o dönem tetikte ol, ailene de aç meseleyi, yine bir yanlısını gördüğün an polise şikayet edersiniz... Lütfen bu meseleyi kendin halletmeye kalkışma !..
adam , seni bir iki kere görme ile böyle yüz bulup , sana böyle aleni bir mesaj atabiliyorsa , gözünü karartmış demektir, yanlış anlama korkutmak değil amacım ancak neler neler duyup okuyoruz , tedbirini elden bırakma canım, bir daha da böyle esnafla işin olduğunda aile büyüklerinden yardım iste,
Üniversitedeyken yurtta kalıyordum ben, devlet yurdu, orada dadanmıştı bana birisi, abimi çağırdım, bir konuştu .. O salak da kesti sesini...
Böyle orta yaşlarda bazı Beylerde bir azgınlık hasıl oluyor nedense , Allah Hidayet versin ....
Ailen gelemeyecek gibiyse, kendisine evde anneanne Dede'nin olduğunu , bu olaydan haberleri olduğunu ve bir daha sana herhangi bir kanaldan ulaşmaya çalıştığını gördüklerinde anında polise şikayete gideceğinizi, mesajların elinde delil olarak bulunduğunu söyle o ş....z e...
Insaallah bir daha musallat olmaz , ama sen yine de boş verme canım , Allah yardımcın olsun , kötülüklerden ve kötülerden korusun insallah seni ve tüm savunmasızları