• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım başımdan gitti !

Kapinizin onune mi geldi? Size sesini duyurmak icin mi telde konusuyor? Iyisiniz degil mi? Rahatsiz etmeye devam ediyorsa lutfen bir buyugunuze haber verin hemen.

.

Tövbe tövbe :53:
Yüzsüz herife bak hele sen.
Bence çık bir güzel payla, evde bir büyüğün yok mu?

canım benim o evden taşın hemen, numaranı değiştir, ailene haber ver bişey yap..
Allah korusun neler okuyoruz akşam falan hiç tekin olmayabilir sakın yalnız çıkma..sapık adi herif :47:

çok teşekkür ederim endişelendiğiniz için , mesaj attım bir güzel ağzının payını verdim beni rahatsız etmeyeceğini söyledi bir beklentiside yokmuş . Sanırım sesini duyurmak için geldi . Malesef ev arkadaşımla yaşıyorum 2 kişiyiz . Numaramı değiştiricem . bu evime taşınalı 3 hafta oldu :( :(

2 çocuğu var diye eşine söylemeyi hiç düşünmedim ama o rahatsız etmeye devam ederse bende eşine söylemeye çekinmicem bu mesajı atıp pencere önüne gelebiliyorsa birşeyleri kaybetmeyide göze almış demektir .

Bana da öğrenciyken ev sahibim bir yeşillenmeye çalıştı adamı bağıra çağıra bir hakladım bir daha yanıma bile yaklaşamadı. Susma.. Susmaya devam edersen bu tiplere ümt vermiş olursun canım. Mesela bazı adam vardır yüz vermezsen, sert durursan çeker kendini he bazısı böyle y***k çıkar.

Umarım kitaplığa çok para vermemişsindir senin yerinde olsam o kitaplığı adamın dükkanı atar sonra utanmıyorsun evli barklı adam bana asılmaya derdim. Daha devam edersen tüm mesajlar kayıtlı karına gösteririm bunları dersin. Erkek arkaşın yok mu ona da anlat. Erkek arkadaş böyle durumlarda işe yarıyor baya. Bneim erkek arkadaşım da bir görünmüştü ev sahibine adam benigördkten sonra kafasını çevirmeye başlamıştı. Yada annen ailen sık sık bir gelmeye başlasın. Numaranı değiştir, imkanın varsa o evden taşın, fazla yanlız gezme...

Ve son olarak bir daha fazla tanımadığın adamlara abi diye seslenme. Nazik olma, hele gülmek mi aman. Bu 40 yaşındaki evli antropozlu herifler çok tehlikelidir. Senin gibi tek başına çıtırları ağlarına düşürmek için hazırda beklerler. Sert ciddi ol derim her zaman canım...Geçmiş olsun

Son düzenleme:
2 çocuğu var diye eşine söylemeyi hiç düşünmedim ama o rahatsız etmeye devam ederse bende eşine söylemeye çekinmicem bu mesajı atıp pencere önüne gelebiliyorsa birşeyleri kaybetmeyide göze almış demektir .

Ramazan ayında oruç oruç Hay Yarabbim...
gerçi sapık ve aklı kaymış adam ramazanaamı bakar günah bilmez..yazık evli olduğu kadına..
siz kendinizi suçlamayın..böyle bi durumda bi erkekler muhatap olurken takındığınız tavır elbetteki önemli..ama adam beş para etmiyorsa Dünyanın en ağır terbiyeli insanı ol fayda etmez..
Hadi kalbin kaydı bi an günaha düştün..Hiçmi utanmazsın be adam !!

Siz lütfen kapı kilitlerinize,pencerelere çok çok dikkat edin..yalnız iki kişi kaldığınızı bilmesi iyi değil.
dikkatli olmalısın..

Son düzenleme:
senin onun eşiyle ne işin var, polise gideceksin öyle mesaj attım rahatsız etmeyecekle bitecek bi işmi bu, Allah korusun, önceden önemini al

çok teşekkür ederim endişelendiğiniz için , mesaj attım bir güzel ağzının payını verdim beni rahatsız etmeyeceğini söyledi bir beklentiside yokmuş . Sanırım sesini duyurmak için geldi . Malesef ev arkadaşımla yaşıyorum 2 kişiyiz . Numaramı değiştiricem . bu evime taşınalı 3 hafta oldu :( :(

Canim, bir abin kuzenin falan yok mu? Telini ver adamin bir guzel azarlasin. Senden baska bilen birileri daha oldugu icin bir daha rahatsiz etmeye cesaret edemez insallah. Dolapti falan sakin kapisina gidip muhatap olma!
Keske evide degistirebilsen. Biseye kalkisacagini sanmam da, sen hep tedirgin olacaksin. :(

.

Mesajlarınızın ekran görüntüsünü de alın telefonunuzun o özelliği varsa. Mailinize yollayın. Yedek bulunsun. Yanlışlıkla silinir filan. Allahım önce sizi sonra bizleri böylelerinden korusun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Terbiyesis utanmaz adam ulan evindeki esin de seni namusunlan calisiyor diye biliyor, nerden bilsin ki adam elin kizlarina asiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sakın iş yerine yalnız gitmeyin. Bir tanıdığınız yok mu, konuşsun ya da direk polisi arayın. Benim de böyle sapığım vardı tek başına kalıyordum, böyle taciz ede ede en sonunda kapıma dayandı ve polisle kurtuldum. Bence önlemini erken al.

Ben olsam gel konuşalım diye çağrırım sen aşağıda bekle geliyorum derdim sonra da başından aşağı kaynar su..
Az bile azgın herife.:ssz:

Savclığa uç duyurusunda bulanacağım de korkut adamı.Ve suç duyurusunda da bulun.Acıma bu konuda..Sana ne hakla bunu yapabilir. yalnız başınasın diye.Kendi kızları yokmu...

Valla cnm benim arkadasimada is yerinde patronu asiliodu kiza msj atiodu bide sanki kiz ona karsilik veriomus bi esimden bosanmam yalniz yazmis ben hep git sikayet et dedim bide arkadasima kimseye soleme diodu benim haberim oldg icin adami gorunce kizgin ve dik bakmidim hemen arkdsima soyledin mi yazmis en sonda cocuklar evde yok hadi gel yazmis teli elinden aldim isini tam soylemiim bagli oldgumuz kuruma sikayet ederim msj delil olarak sakladim yazdim cvp cok komik AYIP EDIOSUN AMA

uyuyamadım kafam allak bullak bir arkadaşımda eşinin bilmeye hakkı var kadına yazık git söyle diyor ozamanda yuva yıkmış olmaz mıyım ?

uyuyamadım kafam allak bullak bir arkadaşımda eşinin bilmeye hakkı var kadına yazık git söyle diyor ozamanda yuva yıkmış olmaz mıyım ?

Aman sakın böyle bir işe bulaşma . Bu herif ilk defa yapmıyordur belki böyle bir şeyi adı falan çıkmıştır belki eşinin bile duyduğu şeyler vardır.
Sonra olay bir şekilde başına kalır hatta eşine söyledin diye iyice musallat olur falan .
Çok felaket tellalı gibi oldu ama sakın bulaşma .
Bir daha rahatsız ederse de polise git direk .

ben boşanacaklarını sanmam, durduk yere ortalık karıştıran pozisyonuna düşersiniz hatta adam iyice kafayı takıp musallat olabilir. bence bulaşmayın. ben olsam mesaj bile atmazdım cevaben. kitaplığını verir bir daha beni hiç bir şekilde rahatsız etmemesini söylerdim. rahatsız ederse polise gidin bence kendi başınıza yüz göz olmayın elin sapığıyla.

bu işler ince işler karısıyla adam bir olur tüm mahalleyi galeyana getirir de suçlu siz çıkarsınız bir de alimallah

Aman sakın böyle bir işe bulaşma . Bu herif ilk defa yapmıyordur belki böyle bir şeyi adı falan çıkmıştır belki eşinin bile duyduğu şeyler vardır.
Sonra olay bir şekilde başına kalır hatta eşine söyledin diye iyice musallat olur falan .
Çok felaket tellalı gibi oldu ama sakın bulaşma .
Bir daha rahatsız ederse de polise git direk .

okumadan yazdım aynı şeyleri düşünmüşüz

kesinlikle daha fazla muhatap olmaya gerek yok. uzatırsa polis devreye sokulmalı

okumadan yazdım aynı şeyleri düşünmüşüz

kesinlikle daha fazla muhatap olmaya gerek yok. uzatırsa polis devreye sokulmalı

Daha önce bu konularda farklı düşünürdüm ama artık herkes kendini düşünmeli . Eşi içinde kötü bir durum ama konu sahibi ilk etapta kendini düşünmeli ve korumalı .

Canım benim , sakın eşine falan söyleyeyim deme, arkadaşlar da yazmış , hanımı bu meseleyi kabullenmeyip, seni suçlamaya kadar götürebilir bu işi, Allah korusun.... Neticede , senin; onun evli ve çocuklu olduğunu bildiğini bildiği halde, böyle birşeye yelteniyorsa , hanımının kendisine toz kondurmayacağını bildiği içindir bence....

Yerinde olsam; annem,babam,Abi'm kim varsa biraz zaman yanımda kalmaları için çağırırdım, hatta aile fertlerinin iş ya da okulları yoksa ailecek hep birlikte kalın bi süre, sen de o dönem tetikte ol, ailene de aç meseleyi, yine bir yanlısını gördüğün an polise şikayet edersiniz... Lütfen bu meseleyi kendin halletmeye kalkışma !..

adam , seni bir iki kere görme ile böyle yüz bulup , sana böyle aleni bir mesaj atabiliyorsa , gözünü karartmış demektir, yanlış anlama korkutmak değil amacım ancak neler neler duyup okuyoruz , tedbirini elden bırakma canım, bir daha da böyle esnafla işin olduğunda aile büyüklerinden yardım iste,

Üniversitedeyken yurtta kalıyordum ben, devlet yurdu, orada dadanmıştı bana birisi, abimi çağırdım, bir konuştu .. O salak da kesti sesini...

Böyle orta yaşlarda bazı Beylerde bir azgınlık hasıl oluyor nedense , Allah Hidayet versin ....

Ailen gelemeyecek gibiyse, kendisine evde anneanne Dede'nin olduğunu , bu olaydan haberleri olduğunu ve bir daha sana herhangi bir kanaldan ulaşmaya çalıştığını gördüklerinde anında polise şikayete gideceğinizi, mesajların elinde delil olarak bulunduğunu söyle o ş....z e...

Insaallah bir daha musallat olmaz , ama sen yine de boş verme canım , Allah yardımcın olsun , kötülüklerden ve kötülerden korusun insallah seni ve tüm savunmasızları

Daha önce bu konularda farklı düşünürdüm ama artık herkes kendini düşünmeli . Eşi içinde kötü bir durum ama konu sahibi ilk etapta kendini düşünmeli ve korumalı .

eşinin habersiz olduğunu bilemeyiz ki? bu kızcağızı sadece bir kaç kez görmüş yine de geri durmamış yapacağını yapmış etrafındaki daha sık görüştüğü kadınlara yapmadığı eşinin bunları bilmediği ne malum, ben eşinin hiç bir şeyden habersiz olduğunu sanmıyorum açıkçası.

ayrıca toplumda ailesinden ayrı okuyan bayanlara karşı saçma sapan bir önyargı var zaten. iş döner dolaşır kızın başına kalır gibi geliyor olaylar daha fazla büyürse.

De ki terbiyeni takinmazsan bu mesajını direk Karina yollarım. Beni rahat bırak terbiyesiz adam. Saygimdan sessiz davrandim sen ne sanıyorsun edepsiz de. Eğer bi daha mesaj atarsan polise haber veririm de....

Sakın cevap vermemezlik yapma ve kimseden de saklama ki haddini bilsin utanmaz rezil herif

Şuan yapman gereken en mantıklı hareket bu olur.

Back
X