bende birşeyi anlamadım..sevgili değilsiniz ama sürekli konuşuyosunuz, senden hoşlanıyorum diyor filan falan..Peki nesiniz siz? Sevgili değil arkadaş mı? hiç normal arkadaş senden hoşlanıyorum der mi? demez, geleck planı yaparmı yapmaz? yapıyorsanız da sevgili olursunuz iyide bunun ortası olmazki ..şekerim sen kendini kaptırmışsın bence, senin düşündüğün gibi düşünse 4günü bırak 4saat beklemezdi sesini duymak için..kızmada kendi kendine gelin güvey olmuşsun.. Boşşşvvveeerrr aramazsa aramasın, düşünme bile...gerçek aşkını bulmak için sabret..
inanın bunu çok düşündüm acaba kendi kendime mi gelin güvey oluyorum dedim..ama yok , akıl var göz var izan var hiçbir erkek heleki onun gibi ağır efendi bir erkek normal bir kız arkadaşına asla böyle şeyler söylemez
belkide o manada söylemedi ben yanlış anladım ama bu benim suçum değildir dimi..ben hiçbir erkek arkadaşımla normal yani böyle şeyler konuşmam
ve hiçbir normal arkadaşımda bana böyle şeyler söylemedi
ben kendimi sadece onun söylediklerine konuşmalarına kaptırdım yoksa olmazsa olmaz diyip geçiyorsam o kadar da kaptırmış ve bağlanmış sayılmam
ilk zamanlar çok üzülüyordum ama sanırım alıştım
yine de arasın