Aklım karışık ???

bende birşeyi anlamadım..sevgili değilsiniz ama sürekli konuşuyosunuz, senden hoşlanıyorum diyor filan falan..Peki nesiniz siz? Sevgili değil arkadaş mı? hiç normal arkadaş senden hoşlanıyorum der mi? demez, geleck planı yaparmı yapmaz? yapıyorsanız da sevgili olursunuz iyide bunun ortası olmazki ..şekerim sen kendini kaptırmışsın bence, senin düşündüğün gibi düşünse 4günü bırak 4saat beklemezdi sesini duymak için..kızmada kendi kendine gelin güvey olmuşsun.. Boşşşvvveeerrr aramazsa aramasın, düşünme bile...gerçek aşkını bulmak için sabret..

inanın bunu çok düşündüm acaba kendi kendime mi gelin güvey oluyorum dedim..ama yok , akıl var göz var izan var hiçbir erkek heleki onun gibi ağır efendi bir erkek normal bir kız arkadaşına asla böyle şeyler söylemez
belkide o manada söylemedi ben yanlış anladım ama bu benim suçum değildir dimi..ben hiçbir erkek arkadaşımla normal yani böyle şeyler konuşmam
ve hiçbir normal arkadaşımda bana böyle şeyler söylemedi
ben kendimi sadece onun söylediklerine konuşmalarına kaptırdım yoksa olmazsa olmaz diyip geçiyorsam o kadar da kaptırmış ve bağlanmış sayılmam
ilk zamanlar çok üzülüyordum ama sanırım alıştım
yine de arasın :43::43:

inanın bunu çok düşündüm acaba kendi kendime mi gelin güvey oluyorum dedim..ama yok , akıl var göz var izan var hiçbir erkek heleki onun gibi ağır efendi bir erkek normal bir kız arkadaşına asla böyle şeyler söylemez
belkide o manada söylemedi ben yanlış anladım ama bu benim suçum değildir dimi..ben hiçbir erkek arkadaşımla normal yani böyle şeyler konuşmam
ben kendimi sadece onun söylediklerine konuşmalarına kaptırdım yoksa olmazsa olmaz diyip geçiyorsam o kadar da kaptırmış ve bağlanmış sayılmam
yine de arasın :43::43:[

kendimi yıpratmadan o arayana kadar bekleyebilirim aramazsa da yoluma bakarım diyosan sorun yok , ama aklın hep onda kalıyosa bu durum seni çok yıpratıyosa bence ara ve konuş belirsizlik daha kötü hep aklında sorular falan bitti mi bitmedi mi seviyo mu sevmiyo mu diye düşünüp yıpranana kadar adını koyarsın bu durumun ya sevgiliyiz ya da değiliz dersin ona göre yolunu çizersin..

yine de arasın :43::43:[

kendimi yıpratmadan o arayana kadar bekleyebilirim aramazsa da yoluma bakarım diyosan sorun yok , ama aklın hep onda kalıyosa bu durum seni çok yıpratıyosa bence ara ve konuş belirsizlik daha kötü hep aklında sorular falan bitti mi bitmedi mi seviyo mu sevmiyo mu diye düşünüp yıpranana kadar adını koyarsın bu durumun ya sevgiliyiz ya da değiliz dersin ona göre yolunu çizersin..

aslında sordum geçen hafta ne oluyor neden böylesin arayıp sormuyorsun dedim,bişey yok işte senlik bişey yok takma kafana dedi
bende var dedim ama çok üzerine gitmedim
haklısınız biraz daha bekleyip yine ve son bir konuşma yapmak en iyisi olacak sanırım

bu konuyu açıp açmamak arasında çok gidip geldim ama bana objektif davranabilecek birilerinin yorumuna ihtiyacım var
22 yaşındayım 1 yıla yakın bir süredir görüştüğüm birisi vardı aynı yaştayız onun işi gücü yerinde bende üni. 3. sınıftayım
ciddi bir arkadaşlığımız vardı yani birbirimizden hoşlanıyorduk ama sevgili değildik
birbirimizi kıskanıyorduk ama kısıtlamalar yapmıyorduk
gelecekten konuşuyorduk ama sözler vermiyorduk birbirimize
belki bu durumda olanlar vardır ne demek istediğimi nasıl bir arkadaşlığın içinde olduğumu bilirler
ben ciddi düşündüğüm için onunda öyle düşündüğüne inandığım için ilerisine gitmek için,sabırsızlık etmedim hiç,beklemeyi bildim yani
hoşlanıyoruz ama daha ciddi birşeyler için zamana gerek var dedi bana
niyetimiz sevgili olup ayrlmak değil niyetimiz evlilik için adım adım yürümekti

çok yoğun çalışan birisi ama boş olduğu her an mesaj atardı arardı faceden yaardı
yaklaşık 2 ay oluyor ben birgün fark ettimki mesajları ilk atan hep benim arayan hep benim
bir gün mesaj atmasam acaba atarmı dedim ve atmadı,aradan 4 gün geçti ve ben alışkın olmadığım için sordum bir sorunmu var diye yok dedi ve içim rahat etti iyi düşündüm çalışıyordur dedim ilk kez olduğu için sonra yine aynı şey oldu ve ben aramadım bu sefer bekledim bu arada babam ameliat oldu ve arkadaşlarımızdan duyup !! bana öyle yazmış geçmiş olsun diye
çok güvenmiştim yıllardır tanışıyorduk ailecek birbirimizi biliyorduk diyordum ya ciddi niyetli bişeydi bu yüzdnde çok güvendim

sonra yine mesaj atmadı aramadı sormadı arada bir baban nasıl diye atıyordu bundan ötesi yok ama
önceleri saatlerce görüşen konuşan biz artık 2 çift laf edemez olduk
hiçbir tartışma bile olmadan bana böyle sırt çevirmesini anlamadım

bana yorum yapın lütfen kafam ok karışık
benden hoşlandığını defalarca söyledi ve birden hiçbişey yokken hiçbişey olmamış gibi arayıp sormamaya başladı
ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyım ?
bu arada artık arayıp sormuyorum neden böylesin dediğimde senlik bişey yok bu aralar böyleyim dedi ????

zamanla evliliğe yakınlaşma korkusu olabilir , senin istekli heycanlı göründüğün için belkide. . bence sende arayıp sorma oluruna bırak bir süre bekle dönerse birşeyleri konusursunz zaten ama uzun bir süre sonra gelirse zaten hiç gelmesin. hoşlanıyorsa merak edip araması lazım bir insanın

gerçekten mi geri kendi yazdı yani öylemi ??
ilk kez böyle yaptığında neden aramıyorsun dedim bana sende aramıyosun dedi tamam o zaman bir sorun yoktur dedim
ardından yine aynısını yapınca artık üstüne düşmeyim eğer istiyorsa zaten arayacaktır
istemiyorsa da benim yapacağım bişey yok zorla güzellik olmaz:50:

aynen öyle canım zaten gerçekten istiyorsa bişeyleri senin söylemenle değil içinden gelerek yapması gerekir.böyle zoraki bişeyler yaptırmak hem iyi olmaz hemde olsada uzun sürmez.biraz zamana bırak tatlım.

erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşır .. daha şimdiden evlenmeyi düşündüğünü sanmıyorum .. senle ilgisi yok .sonuçta henüz 22 yaşında bekar bir erkek .. aynı olgunluğu ondan göstermesini beklemek hayal kırıklığı olur .
22 yaşında bir erkekle 22 yaşındaki bir kadın aynı olmaz .
aranızda biraz yaş farkı olması iyidir ..

Back
X