Aklım karıştı

Butterfly450

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
4
2
1
37
Selam arkadaşlar burada yeniyim, dört yıllık evliyim, eşimin ailesiyle hiçbir zaman samimi olamadım, beni ailenin içine almadılar, ama sanki eşimin gözünde bunun sorumlusu benmisim gibi oldu, yüzüme güldüler arkamdan konuştular, eşimin telefonunda benim sorunlu olduğuma dair mesajlarini bile okudum, şimdi sorunum şu eşimin ailesi uzak bir şehirde yaşıyor esimde ziyarete gitmek istiyor ama bensiz, ben orda bana söylenen kötü şeyleri ona söylüyor musum, bunları duymak istemiyormuş , altı gün orda kalacak, beni ne kadar sevmeselerde eşimle birlikte olmak istiyorum , sizce ne yapmalıyım ?

Eşiniz istemiyor, siz de onları sevmiyorsunuz gitmeyin. Siz de kendi ailenize gidin 6 gün

Karşılıklı istemiyorsunuz zaten birbirinizi, niye gitmek istiyorsunuz ki?
Kendi gitsin gelsin işte mis gibi.

Ortada kopacak bi ip mi var? Kopmuş zaten çoktan. İstenmediğiniz yerde ne işiniz var? Eşiniz ziyaretten sonra, bi süre sizin, ailesi hakkında, şöyle yaptılar, böyle dediler tarzı şikayetlerinizi dinlemek istemiyor belli ki. Daha önce yaptıysanız başına gelecekleri biliyor. O da haklı. Siz kendi ailenizin yanında kalın bence.

Ortada kopacak bi ip mi var? Kopmuş zaten çoktan. İstenmediğiniz yerde ne işiniz var? Eşiniz ziyaretten sonra, bi süre sizin, ailesi hakkında, şöyle yaptılar, böyle dediler tarzı şikayetlerinizi dinlemek istemiyor belli ki. Daha önce yaptıysanız başına gelecekleri biliyor. O da haklı. Siz kendi ailenizin yanında kalın bence.
Dedikleriniz doğru , daha önce tek başına gitti aramız çok iyidi birden bana cephe aldı geldiğinde, aramız bozuldu,yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum aslında

Eşinin ailesini eşine şikayet etmenin faydası ne ki ?

Adama seni şikayet etmişler adam seni korunmamış zaten . Sen bu yolda tek başınasın bence .

Esinin seni goturmemesi kotu bir sey degil ki . Adam iki arada kalmaktan kurtuluyor . Sende sevmedigin insanlarla vakit geçirmemiş oluyorsun.

Eşinin ailesini eşine şikayet etmenin faydası ne ki ?

Adama seni şikayet etmişler adam seni korunmamış zaten . Sen bu yolda tek başınasın bence .

Esinin seni goturmemesi kotu bir sey degil ki . Adam iki arada kalmaktan kurtuluyor . Sende sevmedigin insanlarla vakit geçirmemiş oluyorsun.
Sürekli benim arkamdan konuşuyorlar, eğer bende hicbirsey demessem sanki tüm suçlu ben oluyorum

Dedikleriniz doğru , daha önce tek başına gitti aramız çok iyidi birden bana cephe aldı geldiğinde, aramız bozuldu,yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum aslında

bırakın cephe alsın.. elbet düzelir.. eşinizin ailesinin yanına gittiğiniz de 'on kişinin suratını çekeceğinize'.. evde sadece eşinizle uğraşırsınız..
arkanızdan konuşurlar elbet .. ama siz gitmeyin.. bırakın ne konuştuklarını düşünmemeye çalışın.. tabi yaşadıklarınız zor ve dayanılmaz..
giderseniniz tartışma veya ağız dalaşı yaşarsınız gene siz suçlu olursunuz.. moralinizi bozmak için çabalarlar sürekli zıtlaşma olur yarış halini alır.. bırakın gitsin...
eşiniz geldiğinde ne konuştunuz, ne yaptınız gibi sorular sormayın, ''sessiz kalın,'' iki gün üç gün.. kendisi gelip size sarılacaktır...

Back
X