Aklım karıştı :(

Ayferkaplan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
2
1
1
40
Merhaba kızlar. Ben 2 çocuk annesi 10 yıllık evli bir bayanın. Eşimden önce bir erkek arkadaşım olmuştu. Kendisi benim ilk aşkım da diyebiliriz. Ailem onunla evlenmeme onay vermediği için ayrılmıştık. Yani aile yapımız uyuşmuyor. Bir iş yerinde çalışıyor ve lise mezunuydu. Bense ünv. Bitirmiş köklü bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyordum . Onunla bu durumu paylaştığım zaman sen bilirsin beni yarın kapıya koysalar sana verebileceğim hiçbirşey yok diye kendini çekti. Biz de ayrıldık. Onu unutmam uzun zaman aldı ama sonra bir evlilik yaptım ve mutlu bir ailem var. Fakat aradan 10 yıl geçti. Kendisi bir iş kurmuş maddi durumunu düzeltmiş ve çalıştığım yerle iş yapmaya başladılar. Ve onun şirketiyle ben ilgileniyorum :( benden başka da ilgilenebilecek pozisyonda kimse yok.yani tek şansım var istifa etmek !!! Evlenmiş çocuğu da olmuş. Özellikle senin çalıştığın şirketi seçtim seni görebilmek için dedi bana . Hatta bu 10 yıldır hep izliyordum seni ne yaptığını biliyordum dedi. Geçen gün işten eve o bıraktı beni. Şu hayatta bir tek sen olmadın istediğim. herşeyi yaptım ama sensiz dedi. Bir de seni yıllar sonra gördüğüm an bayılacağım sandım heyecandan dedi.Aklım karışıyor kızlar bana yol gösterin. Şu hayattaki en büyük zaafım kendisi. Ama ne eşime ne de onun eşine haksızlık yapmak istemiyorum . Anlattım rahatladım oh be :( !

10 yıllık evlisin 2 çocuk annesisin
Mantıklı olur Musun?
Eski sevgilinle aynı iş yerinde çalışıyorsun seni eve o bırakıyor ve resmen sana asılıyor sende aklım karıştı diyorsun !
Ya istifa edip eşine çocuklarına bakıp hayatına devam edeceksin hiç bir şekilde iletişime geçmeden yada eşinden boşan haksızlık etme adama
Eski sevgiline de yuh diyorum evlenmiş çoluk çocuğa karışmış sana asılıyor yazık karısına !

Merhaba kızlar. Ben 2 çocuk annesi 10 yıllık evli bir bayanın. Eşimden önce bir erkek arkadaşım olmuştu. Kendisi benim ilk aşkım da diyebiliriz. Ailem onunla evlenmeme onay vermediği için ayrılmıştık. Yani aile yapımız uyuşmuyor. Bir iş yerinde çalışıyor ve lise mezunuydu. Bense ünv. Bitirmiş köklü bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyordum . Onunla bu durumu paylaştığım zaman sen bilirsin beni yarın kapıya koysalar sana verebileceğim hiçbirşey yok diye kendini çekti. Biz de ayrıldık. Onu unutmam uzun zaman aldı ama sonra bir evlilik yaptım ve mutlu bir ailem var. Fakat aradan 10 yıl geçti. Kendisi bir iş kurmuş maddi durumunu düzeltmiş ve çalıştığım yerle iş yapmaya başladılar. Ve onun şirketiyle ben ilgileniyorum :KK43: benden başka da ilgilenebilecek pozisyonda kimse yok.yani tek şansım var istifa etmek !!! Evlenmiş çocuğu da olmuş. Özellikle senin çalıştığın şirketi seçtim seni görebilmek için dedi bana . Hatta bu 10 yıldır hep izliyordum seni ne yaptığını biliyordum dedi. Geçen gün işten eve o bıraktı beni. Şu hayatta bir tek sen olmadın istediğim. herşeyi yaptım ama sensiz dedi. Bir de seni yıllar sonra gördüğüm an bayılacağım sandım heyecandan dedi.Aklım karışıyor kızlar bana yol gösterin. Şu hayattaki en büyük zaafım kendisi. Ama ne eşime ne de onun eşine haksızlık yapmak istemiyorum . Anlattım rahatladım oh be :KK43: !
inanasım gelmedi hiç konuya.

Firmasıyla ben ilgileniyorum kısmına kdar normal karşıladım.olabilir.dünya küçük.sonuçta bitmiş ve çook eski birşey iş haricinde muhattap olmazsınız dedim kiiii yazdıklarınızın devamını okudum. Bu kdar kısa sürede aklınız karıştıysa zaten siz derhal eşinizden boşanın.adama yazık. :KK14:

Ayfer hanimcim
Bunlar insani duygular. Sakin olun.
Önemli olan bu duygularla ne yapacağınız.

Eski sevgilinizle mutlu olma şansınız yok.
Onun geçmişteki hali güzel.

Sizin yerinizde olsam birakin arabasina binmeyi gerekirse istifa ederdim cunku ben esimin soyadindan cok kendi haysiyetim ve karakterim icin dahi yapmazdim.... sizi kinamiyorum elestirmek istemiyorum ama yanlis yoldasiniz iki yuvayida yikmak uzeresiniz gerekirse istifa edin.

Konu gerçekmiş gbi yorum yapim diye düşündüm.

10 yıllık evliliğinizi 10 yıl önce bitirdiğiniz ilişkiniz için bi kalemde silip atacaksanız durmayın derim. Hem onun hemde sizin o masum çocuklarınıza yazık sadece. Karşı tarafa bu kelimeleri söyletmemeniz ve az gururlu olmanız lazımdı.

Gerçek olmadığını düşünenlere saygım sonsuz elbette inanmak zorunda değilsiniz... adımın ayferkaplan olduğunu düşünenlere selam ederim burdan :D bu arada adamla sevgili olduğumu düşünenleri hiç ciddiye almıyorum. Ben bir çıkış yolu düşünüyorum belki bana yardım etmek isteyen bir fikir veren çıkar diye düşünmüştüm. Tabiki hakaret eden herkes bir gün benim gibi çıkmaz yaşayacak. Allah kınadığını yaşatmadan öldürmezmiş. Genede gereksiz yorumlarınız için teşekkürler.

Nasıl bir fikir

Ya Pazartesi ikiniz de gidin boşanın sonra da eski sevgilinizle yaşayın

Ya da bir daha görüşmeyin

Ben bu iki seçenekten başka fikir bulamadım

Siyah ya da beyaz gri bu konuda yok maalesef

Back
X