Aklıma geldikçe sinirleniyorum

Yani bende hatayı sizde buldum madem ikeada işiniz var onu halledip gidin eşinizin ailesinin evine yada bi sonraki hafta halledin işinizi acil değilse.yaşlı insanlarla avm gezmesi hiç hoş bi haftasonu planı gibi gelmedi bana. Gidin evlerine birkaç saat geçirin yemekti çaydı binin katlanılabilir sonuçta en azından insanlarda evinde istediği gibi hareket eder sigarasını fln içer kimseyi rahatsız etmez bu durum

Onunda lafını çekerdik bunda sucuk yok yemem ben , şu yok yemem ben artık o an neye surat yapacaksa kp bulurdu.
Gerçekten adam her şeye bir sorun çıkartıyor, geçimsiz.
Bize geldiğinde yaptığım yemeğin suyu biraz az olmuş, yemem ben bunu kötü olmuş dedi .
Hediyeye kızmadım sadece adam dinlemiyor sormuyor onu belirtmek için yazdım hani bir karar alıyoruz banane diyip geçiyor. İstediğini yapmak istiyor her konuda.
Kızımı yediriyordum o sırada kalkıp kendime kahvaltı alayım diyemedim zaten suratsızlığı homurtuyu görünce keyfim de kaçtı.
Konuşmak istemiyorum çünkü anlamıyorlar artık başka olaylardan dolayı da çok doluyum, hani anlasalar keşke.
Benzer kp bende de var. Sizdeki imajını tahmin edebiliyorum. Ak dediğinize kara diyor biliyorum. Kaba ve cahil insanlarla anlaşmak çok zor.

Yani bende hatayı sizde buldum madem ikeada işiniz var onu halledip gidin eşinizin ailesinin evine yada bi sonraki hafta halledin işinizi acil değilse.yaşlı insanlarla avm gezmesi hiç hoş bi haftasonu planı gibi gelmedi bana. Gidin evlerine birkaç saat geçirin yemekti çaydı binin katlanılabilir sonuçta en azından insanlarda evinde istediği gibi hareket eder sigarasını fln içer kimseyi rahatsız etmez bu durum
Ama konu sahibi kv sini kp sini sevmiyor sevilmeyen yere gitmek zorunda kalmak da çok kötü birşey. Düşünsenize konuşma tarzından bile iğreniyorsunuz örneğin

Ama konu sahibi kv sini kp sini sevmiyor sevilmeyen yere gitmek zorunda kalmak da çok kötü birşey. Düşünsenize konuşma tarzından bile iğreniyorsunuz örneğin
Ama bazen eşimizin hatrına böyle şeylere maruz kalabiliyoruz hepimiz yani

Evlerine gittik mi sabah bir gidiyoruz akşam 8 e kadar kalıyoruz.
Bütün hafta sonum heba oluyor, bana kalsa hiç görüşmem çünkü kv saygı sınırını zamanında aştı.
Ben pek haz etmiyorum zaten kv özellikle, evlerine gittiğimizde kayınpederim geçiyor bilgisayar başına kızımla ilgilenmiyor bile. Yine bir surat evde sıkılıyorum muhabbetli bir ev değil. 10 saat kös kös oturmaktan.
Bu arada kp ve kv eve girmezler bile gezerler
Mesele emri vaki yapılması habire ben bunu yapacağım hadi gidiyorum deyip koskoca adam

İleride çocuğum pasta yedi diye bu kadar sinirlenecek bir anne olurum diye çok korkuyorum.

Azıcık kahvaltı yapıp koskoca pasta yemesini dert edebiliyorsunuz.
Hele çocuğum pilav yedi diye saatlerce sağlıklı yaşam nasihatı veren kv yedirince insan sinirleniyor.
Yani pasta yiyebilir ama paylaşsınlar ne bileyim.

Sevmiyorum ama nedensiz değil.
Kayınvalidem bana dediklerini bir başkasına söylemiş olsa o kişi görüşmezdi ki ben de görüşmedim bir müddet.
Bir sürü olaylar oldu en basiti kv ile ben yeni lohusayken ben bu ara duygusalım beni çekeceksiniz diyen bir kadın.
Kızım yazın hasta oldu kp bizi arayıp" sizin bakacağınız çocuğa ne biçim bakıyosunuz" diye bağırıyor.

Kendı kahvaltınızı alıp kv ve kp inize almadan oturup kendınız yemenız yanlıs olmus ben de olsam homurdanırım kusura bakmayın. Kp torununu gezmeye götürüyor panikle peşinden koşup çocugu arıyorsunuz adama hakaret eder gibi sanki dedesi değil de sapığın birisı gibi ne saçms. Sizi haksız buldum kusura bakmayın.

Ne çok sorun olmuş yani sıra falan yoktu biz yine alırdık parasında falan da değilim sadece herkes ne isterse onu alsın diye düşündük almadık, çünkü kp bunu mu aldınız ya diye bi ton yine azar çekerdi. Size biri böyle tavır yapsa alır mıydınız önceden.
Ki biz yemeye başlamadık bile geldiler hemen, sadece kızıma yedirmeye başladım çok beklemesin diye.
Gezsinler dedesiyle ama habersiz alıp götürmesinden hoşlanmıyorum, kendi babam bile olsa sinirlenirim
Yaşları geçiyor artık refleks olarak zayıflıyorlar en azından gitmeden söylesin şuradayız diye.
Kvye bile doğru dürüst söylemeden alıp götürüyor, arıyoruz açmıyor.

Ne çok sorun olmuş yani sıra falan yoktu biz yine alırdık parasında falan da değilim sadece herkes ne isterse onu alsın diye düşündük almadık, çünkü kp bunu mu aldınız ya diye bi ton yine azar çekerdi. Size biri böyle tavır yapsa alır mıydınız önceden.
Ki biz yemeye başlamadık bile geldiler hemen, sadece kızıma yedirmeye başladım çok beklemesin diye.
Gezsinler dedesiyle ama habersiz alıp götürmesinden hoşlanmıyorum, kendi babam bile olsa sinirlenirim
Yaşları geçiyor artık refleks olarak zayıflıyorlar en azından gitmeden söylesin şuradayız diye.
Bebeğim ben anlıyorum seni. Sıkıntı yok. Ama çocuk hasta olunca seni arayıp sizin bakacaginiz çocuğa demesi de neymiş. !!!
İgrendm. Ona neymiş. Hem çocuk hasta olmadan büyür mü!!!!

Sen lohusayken neden kv ile ilgilenilecekmişşşş!!!!!????

Kaç yaşında kv kp ?

İnsanları suçlu göstermek için inanılmaz bir çaba pesss doğrusu... Hiçmi yorulmadınız paragraflarca şu bomboş yazıyı yazarken?
İnsanların yaptıkları bir kabahatte yok aslında ortada.
Bir dilim pastadan ne olur da bu derece kinleniyorsunuz?
Öyle bir aksettirmişsinizki sanki adam çocuğunuzu kaçıdıda fidye istedi!! Yahu alt tarafı torununu almış iki dk gezdirmiş getirmiş, ne var bundaki bir daha yalnız bırakmayacam falan diyorsunuz? Sapığın peşine düşer gibi peşlerinden gitmeler falan nedir... Ben o kp nin yerinde olsam siz bana ne muamelesi yapıyorsunuz diye hem sizi hem o oğlunu yerin dibine sokardım.
Yok yere surat yapanda sorun sıkıntı çıkartanda eminim sizsiniz.

Son düzenleme:
Evlerine gittik mi sabah bir gidiyoruz akşam 8 e kadar kalıyoruz.
Bütün hafta sonum heba oluyor, bana kalsa hiç görüşmem çünkü kv saygı sınırını zamanında aştı.
Ben pek haz etmiyorum zaten kv özellikle, evlerine gittiğimizde kayınpederim geçiyor bilgisayar başına kızımla ilgilenmiyor bile. Yine bir surat evde sıkılıyorum muhabbetli bir ev değil. 10 saat kös kös oturmaktan.
Bu arada kp ve kv eve girmezler bile gezerler
Mesele emri vaki yapılması habire ben bunu yapacağım hadi gidiyorum deyip koskoca adam
Haklısınız o kadar iyi anlıyorum ki sizi inanamazsınız çok yakın duyguları bende yaşadım Heleki şuan eşimin ailesi hakkında yaşadığımız şeyleri anlatsam forum çalkalanır ama işte bazen eş için katlanılabiliyor böyle şeylere mesela siz görüşmeseniz gitmeseniz eşinizle aranızda soğukluk olacak eşiniz sizin ailenize gelip giderken huysuzluk edecek aman oda gitmesin deseniz aileler arası kopukluk olacak bilmiyorum çok naif olduğum için böyle düşünüyorum belki zaten bu kadar Naif olduğum için çok sıkıntılar yaşadım ama neyse of bağlayamadım konuyu çok haklısınız ama işte insanları tanıyıp nabza göre şerbet vermek daha iyi oluyor bazen onu anlatmak istedim bu kadar şeyle

İnsanları suçlu göstermek için inanılmaz bir çaba pesss doğrusu... Hiçmi yorulmadınız paragraflarca şu bomboş yazıyı yazarken?
İnsanların yaptıkları bir kabahatte yok aslında ortada.
Bir dilim pastadan ne olur da bu derece kinleniyorsunuz?
Öyle bir aksettirmişsinizki sanki adam çocuğunuzu kaçıdıda fidye istedi!! Yahu alt tarafı torununu almış iki dk gezdirmiş getirmiş, ne var bundaki bir daha yalnız bırakmayacam falan diyorsunuz? Sapığın peşine düşer gibi peşlerinden gitmeler falan nedir... Ben o kp nin yerinde olsam siz bana ne muamelesi yapıyorsunuz diye hem sizi hem o oğlunu yerin dibine sokardım.
Yok yere surat yapanda sorun sıkıntı çıkartanda eminim sizsiniz.
Çocuk benim çocuğum izin alarak götür benden izinsiz götüremezsin derdim.
Konuşmazsa da zerre umrumda olmaz
Bu çocuğun anası babası bizsek bizim kurallarımız geçerlidir.
Aman onun kalbi kırılmasın vah üzülürseye gelemem çoçuğum konusunda
Size boş gelmesi benim derdim değil ben sinir olmuşum ki yazmışım

Ben senı fazla takıntılı buldum kusura bakma canım hem cocuk konusunda hem diğer konuda. Eğer birlikte plan yapıldıysa birlikte kahvaltı alınır masaya oturulur onları bekleyebılırsınız yada sadece çocuğa alıp onu yedırıp siz karı koca o ları bekleyebılırsınız. Sonucta beraber buluşma planı yapılmıs. Yani dedesı bu adam çocugun dedesı tuhaf geldı yanı ne var torununu gezdırmesınde. O insanlar sizin tavırlarınızdan dolayı oyle davranıyorlar bence.

Back
X