Aklıma Takıldı Kızlar

Ya daha iyisini bulunca sevgilisinden ayrılacak demek ki. Seni seçse bile bşrgün terkedilme ihtimalin çok yüksek bence bu çocuk şıpsevdi ya gereksiz bir kişilik

Bir kadını / adamı aldığın yerde bırakırsın diye bir söz vardır ya hani sizinle böyle tanışan sizinle beraberken de başkasıyla böyle tanışır.Hiç yanaşmayın derim.

Tavıra ne gerek var durup dururken adam sadece konusuyor...ne duymak istiyorsunuz tam olarak ?

Reactions: KV_
Ya daha iyisini bulunca sevgilisinden ayrılacak demek ki. Seni seçse bile bşrgün terkedilme ihtimalin çok yüksek bence bu çocuk şıpsevdi ya gereksiz bir kişilik

Bir kadını / adamı aldığın yerde bırakırsın diye bir söz vardır ya hani sizinle böyle tanışan sizinle beraberken de başkasıyla böyle tanışır.Hiç yanaşmayın derim.

Çok haklısınız ayrı ayrı teşekkür ederim demekti gayet doğru düşünmüşüm.
Adalet çarkı döner elbet onu da bulur ya inanıyorum dediğiniz gibi bir gün ona da yapılır aynı şey öğrenir nasıl bir durum olduğunu ilişkiye saygı duyması gerektiğini

Tavıra ne gerek var durup dururken adam sadece konusuyor...ne duymak istiyorsunuz tam olarak ?
Tavırdan kastımı ne olarak anladınız bilmiyorum muhtemelen farklı oldu. Yani bundan sonra daha mesafeli arkadaşlık mesafesinde dahi soğuk bir hal olabilir veyahut gidene kadar arkadaşımla görüşmem birşey uydururum. Alenen bir davranış görmediğim için soruyorum buluttan nem kapmış olmamak için kimseden vay sana ölüyor bitiyor demesini istemiyorum ne yapıyor anlamıyorum dedim cevap verildi/veriliyor fikir veriliyor bunun için konu açtım. Teşekkür ederim her bakış açısı insana bir şeyler katar :)

Sevgilisi çirkin sen güzelsin onu bırakıp seni alacakmış dememizi bekliyorsun demiş olayım...

Yok sevgilisi gayet güzel bir kız benim aksime uzun boylu kumral renkli gözlü gayet çekici de bir kız. böyle birşey beklemiyorum kimseden neyin saldırısı bu anlayamadım

Konu açmanın sebebi?
İnanın sizin gibi düşünen herkese ayrı ayrı aynı yorumu yapıp kendimi anlatmaktan yoruldum. Demekti böyle bir durumda sizlerin içi akmadan adama göz koymadan fikir sormuyorsunuz ki tanımadığınız insanı bununla çok rahat yargilayabiliyorsunuz hayret doğrusu lafım sadece size değil ama inanın ben gerçekten şok oluyorum her açıklamanın ardından aynı minvalde yorum görmekten sağolun zaman ayırıp yazmışsınız.

saldırı değil. iyi niyetle yorum yapıyorum; eğer birini takmadıysanız düşünüp uzun uzun yazıp konu açmazsınız. sonuçta size ne demi elin emresindwn. ama demek ki hoşlandınız.

Kötü niyetli değilim ama hoşlanmasanız buraya konu açmazsınız. Önemsemeseniz burda onun için zaman harcamazsınız

Teşekkür ederim siz de yorum yapmışsınız.
saldırı değil. iyi niyetle yorum yapıyorum; eğer birini takmadıysanız düşünüp uzun uzun yazıp konu açmazsınız. sonuçta size ne demi elin emresindwn. ama demek ki hoşlandınız.

Sabahtan beri benden beklenen ay senden hoşlanıyoru duymaya gelmişim gibi davranıldı hayır efendim hoşlanan insan nasıl davranır yada sevgilisine saygısı olan biri nasıl davranır onu biliyorum. Benzer bir durumda demek ki siz böyle düşünürdünüz içinizden öyle geçerdi. Diyebileceğim başka yorum yok kişi kendinden bilir işi derler ben bu kadar saçma sapan yüklenme görmedim.

Konu içeriğini değiştirmek yasaktır.. tepki alabileceğinizi göze alarak konu açarsanız konunuzu silmek zorunda kalmazsınız bir de yorum yapanlara hakaret var' kibliyorum bye..

Neyin tepkisini aldığımı bile anlamamışken 1 saat bu bakış açısındaki herkese aynı şeyi anlatmaktan yoruldum sağolun bye

İçimin akmadığı adam için niye konu açayım...? Takmam bile
Ilgisi hoşuna gitti kabul et ya...suc degil ki
Herhangi bir adım atmadığın surece utanilacak bisey degil bu

İçimin akmadığı adam için niye konu açayım...? Takmam bile
Ilgisi hoşuna gitti kabul et ya...suc degil ki
Herhangi bir adım atmadığın surece utanilacak bisey degil bu

İlgi tabiki herkesin hoşuna gider ama ben kız arkadaşı olduğunu öğrendim ve işin rengi değişti bunu neden yaptığını anlamadığım için de sordum. Utanmıyorum gücenmiyorum sizde beni yanlış anlamayın ama burda öyle bir yorum yapılıyor ki Allah allah yani... teşekkür ederim diyorum yine hepinize zaman ayırıp okuyup fikir veriyorsunuz her açıdan farklı düşünceler geliyor. Kimi yorumlar çok üstten ve anlaşılmaz tepkiler içeriyor maalesef anlattığım halde. Tekrar teşekkür ediyorum iyi akşamlar dilerim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…