- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
dert değilse konu açamazsınız.net.Gerçekten tek derdimiz insanlara içimizin akması mi ? Bu başlıkta kaynana derdi çeken var çocuk derdi çeken var arkadaş derdi aile derdi eğitim derdi evlilik derdi çeken var tek kategori görmedim ben şahsım adına?
Tavıra ne gerek var durup dururken adam sadece konusuyor...ne duymak istiyorsunuz tam olarak ?Renk olsun diye anlatmadım bana karşı tutumunuzu inanın anlamiyorum şuan bu kişi ne olursa olsun çevremde var olacak bir şekilde arkadaşımla iletişimi kesmedigi taktirde. Bende ona göre bir tavir almak adına konu açtım nasıl ki siz size her yaklaşan insandan hoşlanmıyorsunuz bende öyleyim
Ya daha iyisini bulunca sevgilisinden ayrılacak demek ki. Seni seçse bile bşrgün terkedilme ihtimalin çok yüksek bence bu çocuk şıpsevdi ya gereksiz bir kişilik
Bir kadını / adamı aldığın yerde bırakırsın diye bir söz vardır ya hani sizinle böyle tanışan sizinle beraberken de başkasıyla böyle tanışır.Hiç yanaşmayın derim.
Tavırdan kastımı ne olarak anladınız bilmiyorum muhtemelen farklı oldu. Yani bundan sonra daha mesafeli arkadaşlık mesafesinde dahi soğuk bir hal olabilir veyahut gidene kadar arkadaşımla görüşmem birşey uydururum. Alenen bir davranış görmediğim için soruyorum buluttan nem kapmış olmamak için kimseden vay sana ölüyor bitiyor demesini istemiyorum ne yapıyor anlamıyorum dedim cevap verildi/veriliyor fikir veriliyor bunun için konu açtım. Teşekkür ederim her bakış açısı insana bir şeyler katar :)Tavıra ne gerek var durup dururken adam sadece konusuyor...ne duymak istiyorsunuz tam olarak ?
Yok sevgilisi gayet güzel bir kız benim aksime uzun boylu kumral renkli gözlü gayet çekici de bir kız. böyle birşey beklemiyorum kimseden neyin saldırısı bu anlayamadım
İnanın sizin gibi düşünen herkese ayrı ayrı aynı yorumu yapıp kendimi anlatmaktan yoruldum. Demekti böyle bir durumda sizlerin içi akmadan adama göz koymadan fikir sormuyorsunuz ki tanımadığınız insanı bununla çok rahat yargilayabiliyorsunuz hayret doğrusu lafım sadece size değil ama inanın ben gerçekten şok oluyorum her açıklamanın ardından aynı minvalde yorum görmekten sağolun zaman ayırıp yazmışsınız.Konu açmanın sebebi?
Kötü niyetli değilim ama hoşlanmasanız buraya konu açmazsınız. Önemsemeseniz burda onun için zaman harcamazsınızİnanın sizin gibi düşünen herkese ayrı ayrı aynı yorumu yapıp kendimi anlatmaktan yoruldum. Demekti böyle bir durumda sizlerin içi akmadan adama göz koymadan fikir sormuyorsunuz ki tanımadığınız insanı bununla çok rahat yargilayabiliyorsunuz hayret doğrusu lafım sadece size değil ama inanın ben gerçekten şok oluyorum her açıklamanın ardından aynı minvalde yorum görmekten sağolun zaman ayırıp yazmışsınız.
saldırı değil. iyi niyetle yorum yapıyorum; eğer birini takmadıysanız düşünüp uzun uzun yazıp konu açmazsınız. sonuçta size ne demi elin emresindwn. ama demek ki hoşlandınız.
Teşekkür ederim iyi akşamlar. Dilimde tüy bitti ne dememi istiyorsunuz.Kötü niyetli değilim ama hoşlanmasanız buraya konu açmazsınız. Önemsemeseniz burda onun için zaman harcamazsınız
İçimin akmadığı adam için niye konu açayım...? Takmam bile
Ilgisi hoşuna gitti kabul et ya...suc degil ki
Herhangi bir adım atmadığın surece utanilacak bisey degil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?