- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 103
- 37
- Konu Sahibi Trizomi13-15
-
Aslında çok narin bir yapısıda vardır. Hayat onu bu hale getirmiş ve çevre. Asla şiddet uygulayacağını sanmam.direk boşanın demekten çok akıllı davranmak istiyorum. Seviyorum ve bu davranışlarını olumlu davranışlara dönüştüremez miyim?en son çare boşanmayı düşünmek..psikiyatriste gidiyoruz 2 yıldır pskiyattistte çok narin ve takıntılı bir yapısı olduğunu söylüyor. Psikklog tavsiye ediyor. Ona gitmiyor hep erteliyor..Böyle bir hödükle niye evlendiniz ki ?
1) Kapanmak kendi iradeniz ve isteğinizle olmalıydı
2) Çalışmak için okudunuz ve eşiniz izin vermiyor diye evdesiniz,saçmalığın daniskası.
3)Kendisi alkol ve uyuşturucu kullanıyor ama sizin tatilde başınızı açmanızı problem ediyor.
4)Hakaret edersem banlanırım,bu nedenle klavye frenini çekiyorum ama eşiniz tam bir ........
Boşanın ! Bu adam kısa zaman sonra şiddete de meyledecektir.
Yanlis anlamayın ama kapanmak insanoğlu için degil Allah rızası için olmalı cok yanlış yapmışsınızmerhaba arkadaşlar.. uzun zamandır yazıp yazıp silerken bugün bir yerden başlayıp anlatmak istiyorum. 6 yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var.. eşimle severek evlendik. Ben açıktım onun vasıtasıyla kapandım.. son zamanlar paylaşım hissediniyorum aramızda.. hep kendi istekleri ön planda, benim isteklerim hayırlı.. üniversite mezunuyum ben ve devlete atanmadan çalışmama izin vermiyor..şuan ki gündemimiz ise balayı bile yapmadık ilk kez bir tatile gitmek istiyoruz ama kendi rahatlığı için çocuğumuz ne olacak ben hiç bakanam vs diyor. Bütün çocuğun sorumluluğu bende.ben diyor tatilde başka adam olucam içerimde rahat olmak istiyorum diyor, bana gelince ben hep dikkatli rahat olamaz mışım. Bende tatilde rahat olmak istiyorum, açılmak istiyorum sen içersen bende öyle tatil yapmak istiyorum dedim. Sen bunları kabul ediyorsan tatile gidelim diyor.çok kırıldım bu davranışlarına artık. Benim bir birey olmama karşı gibi. Aileme saygısız. Sürekli ve başkslarının yanındada annemi kötülüyor sevmediğini dile getiriyor. Bebekle nasıl olacak tatil dedi.bende sen yardımcı olmak istemiyorsan annemide götürelim o yardımcı olur bana akşamları ona bırakır dışarı çıkabiliriz dedim. Hayır dedi. Bugün ise kendi ailesine oturmaya gittiğimizde annesine tatile götüreyimmseni yok şöyle gezfireyim böyle gezdireyim çocuğada bajarsın felsn dedi. Onun ki annede benim ki ne? Çok sinirleniyprum. Bende onun annesinden hoşlanmıyorum sma saygıdızlık gösterip bunuda belli etmiyorum onun için sever gibi yapıyorum. Burda ben mi hatalıyım? Nasıl eşime kendi ailesine ayrımcılık yaptığını anlayabilirim. Açık açık söylüyorum anlatıyorum anlamıuor.şimdide eve gelirlen aynen bu yazdıklarımı dillendirdim tatil felan yok dedi kızdı. Ve bebeğim 2 aylıkken amcasının oğluyla esrar içtiğini itiraf etti ben anladım oda itiraf etti. Ve benim aile yapıma hiç uygun ç şeyler değil. Onunla bağdaştırdığım herşey yıkıldı bi anda. Güvenim sarsıldı.ve bir daha içmemedi gerektiğini o amcasının oğluylada hörüşmemedi gerektiğini söylüyorum.hala o akrabaymış görüşürmüş. Tamam içmezmiş ama içersede söylermiş. Ben derdimi iateklerimi anlatamıyormuyum. O mu anlamak istiyor. Ne yapmalıyım nasıl davranlıyım bi fikir verin lütfen..
Bende onu dindar sanıp aslında vesile olduğunu sandım. Taki bu yıla kadar öyle sanıyordum. Yada kendimi kandırdım belkide. Oruç tutmaz neden hastaymış ( çok sinirli oluyor diye tedavi görüyor diye). Cumaya kah gider kAh gitmez neden( hastaymış zamanında uyuyamadığı uyuyuyamcada uyananadığı için. Ama gördüklerimde hiçbir kıza bakmaz güven vericiydi bi eş için. Evden işe işten evedir. Bu hale nasıl geldik bu esrar meselesi nasıl ortaya çıktı anlam veremedim.Canım tatile gidince o içtikçe sen açıl. Hatta temelli açıl. Eşin istiyor diye niye kapandın ki. Senin kapanmana vesile olacak adamın dindar olması lazım ki böyle bir şeye vesile olsun. Ama içecekmiş o zaman dini hassasiyeti Yok demektir. O zaman toplum baskısı nedeni ile kapan diyor. Bana ne toplumdan. Nasıl istiyorsan öyle yaşa. Annesini çağırıyorsa sen de anneni getir. Muhtemelen benim paramla ben kendi annemi tatile çıkarırım. Niye senin annene paramla tatil yaptırayım ki diyor kendince. Bencil
Insanlar neler yasiyor çekiyor hayat onu bu hale getirmiş diye bisey yokAslında çok narin bir yapısıda vardır. Hayat onu bu hale getirmiş ve çevre. Asla şiddet uygulayacağını sanmam.direk boşanın demekten çok akıllı davranmak istiyorum. Seviyorum ve bu davranışlarını olumlu davranışlara dönüştüremez miyim?en son çare boşanmayı düşünmek..psikiyatriste gidiyoruz 2 yıldır pskiyattistte çok narin ve takıntılı bir yapısı olduğunu söylüyor. Psikklog tavsiye ediyor. Ona gitmiyor hep erteliyor..
Tatilde açılmak istememi söylemek onun yaptığı davranışın farkına varması için. Nasıl tatilde içerim diyebiliyorsun bende o zaman böyle yapsam hoş olur muyumu anlatmak istedim.Tatilde açılacaksanız ne diye kapandınız ve niye bi insan için kapandınız ve ondan niye açılmak için izin istiyorsunuz niye niye niye
Benim içinde saygı çok önemli olduğu için ve son zamanlar aşırı saygısız olduğunu düşündüğüm ve beni bir birey okarak görmediğini düşündüğüm için, çok sevmeme karşın boşanmayı düşünüyorum.kimse boşanmak için evlenmiyor. Kimse dört dörtlük değil elimden gelip savaşmak nasıl bu ilişkiyi kurtarabilirime bakıp artıları eksileri koyup çok üzülerekte olsa boşanmaksa doğrusu, doğruyu yapmak istiyorum. Yanlışlar içinde bir yol almak istemşyorum..Insanlar neler yasiyor çekiyor hayat onu bu hale getirmiş diye bisey yok
Yaşadıklarımız anca tecrübe olmalı bize bu davranışları olumlu yine nasil donustureceksin sevmek evet iyi hosta bazen herşeye yetmiyor işte senin isteklerine saygı duymuyor
Aslında saygı sevgiden çok daha onemli
6yıldır evlisiniz, olumlu yönde hiçbir ilerleme kaydedebildik mi de düzeltmek istiyorsunuz? Ayrıca birçok şey düzelir, ama saygı yitirildiyse geri kazanılamaz diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.Aslında çok narin bir yapısıda vardır. Hayat onu bu hale getirmiş ve çevre. Asla şiddet uygulayacağını sanmam.direk boşanın demekten çok akıllı davranmak istiyorum. Seviyorum ve bu davranışlarını olumlu davranışlara dönüştüremez miyim?en son çare boşanmayı düşünmek..psikiyatriste gidiyoruz 2 yıldır pskiyattistte çok narin ve takıntılı bir yapısı olduğunu söylüyor. Psikklog tavsiye ediyor. Ona gitmiyor hep erteliyor..
Sanırım geç olsada dediğiniz gibi kapanarak kendi sınırlarımı çizemedim büyük bir hata yaptım. Gelin görün ki kırk yıldır kapalıymışım gibi kapalılığı çok seviyorum ama tatil mevzusunda açılmak istemiyorda değilim. Belkide bende sorunluyum..Öncelikle ne yazdığınızı zar zor anladım. Okumak çok zor cümlelerinizi. Bunu belirtmek istedim.
Eşinizle sorunlarınız çok büyük benim açımdan. Ne demek senin kapanmanı istemek yada çalıştırmamak. Kölesi misin acaba onun? Tamamen kişisel konulara bu şekilde müdahale etmemesi gerekirdi. Hadi o kendinde bu hakkı buldu, senin en başında sınırını çizmen gerekirdi.
Kendi çocuğuna bakmak istememesi de bambaşka bir konu. Çocuğu olan insanlar içemez diye bir kaide de yok zaten. Hem baksın hem içsin çok istiyosa.
Boşan diyen arkadaşlara düzeltmek istiyorum demişsin o yüzden sana şunu sormak istiyorum. 2 yıldır tedavi gördüğü halde, hala bu halde olan bir adam için daha kaç yılını harcamayı düşünüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?