böyle birşeyı nasıl kabul edersınız,eşinız bakir mi peki,bakire kızla evlendıgı yetmedı gibi çarşafda neyın nesi !!!!!!!şöle söylemek istiyorum.nişanlım egeli ve onlarda çarşaf gösterme gbi bir durum varmış galiba bunu nişanlım söylemişti bana...herkesin yada her yörenin bi anlayışı var işte
tepem atıyor boyle şeylere,bayan gıdıcek demekkıne yani ailesi sizi doktora götürmek isterse gidecekmisiniz????
bunları kafana takma canım sen kendinden emin olduktan sonra gerisi önemli değil ayrıca nişanlın seni biliyorsa zar esnek de olsa sorun olmaz olsa da doktora gidersin herşey ortaya çıkar.hiç boşuna tedirgin olup casnını sıkma.genç kızlarımıza ilk geceyle ilgili o kadar doğru yanlış şeyler söyleniyor ki artık o geceden hiç zevk alamıyorlar sadece korku zihinlerinde yer ediyor.kulağını tıka bu sözlere herşeyi akışına bırak
tepem atıyor boyle şeylere,bayan gıdıcek demekkı
böyle geri kafalı insanların dedıgını yapıcagımıaevlenmem daha ıyı,kendıme saygım kalmaz..Kim karar verıyor buna????? din desen dinde böyle bişey yok,ahlak desen ahlakı bı durum olsa erkektende bakırlık ıstenmesı lazım...
malmıyız bız ya,kutuda saklanmış paketlenmiş erkeğe sunulmak uzere beklenen malmıyızzz??????aaa tepem attı genee
canim beni yanlismi anladin acaba.. kesinlikle karsiyim bende böyle seylere o yüzden sordum konu sahibine...
şöle söylemek istiyorum.nişanlım egeli ve onlarda çarşaf gösterme gbi bir durum varmış galiba bunu nişanlım söylemişti bana...herkesin yada her yörenin bi anlayışı var işte
dedm ya internetden baktım araştırdım yaaa..işte jimsantik yapmalarda.bazı sporlarda bu durum olabiliyomuşşş iştee çok şükr böle bii spor dallryla ilgm olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?