• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklımdan çıkaramıyorum

unforgettable9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
22
5
3
30
herkese meraba arkadaşlar ben 19 yaşındayım daha doğrusu 20 olmama 3 ay falan kaldı. her neyse benim arkadaşlarımla hep gittiğim bir kafe var. 3-4 ay önce orda çalışan bi çocuk görmüştüm ama çok kısa süreliğine 1-2 dk falan tam biz kalkarken gelmişti. ben de içimden işte hoş çocukmuş falan demiştim ama unutmuştum yani hiç aklıma gelmedi 4 ay falan. oraya tabii gittik baya yine ama onu hiç görmedim ta ki geçen haftaya kadar. tabii hiç beklemiyodum onun orda olmasını. hoşgeldiniz dedi bize çok şaşırdım falan onu görünce. sonra biz masadayken bizle sohbet etti işte yalnız siz küçük gösteriyosunuz yaşınız problem olmasın falan dedi. ben de dedim yok reşitiz falan. sonra işte sipariş verirken falan da böyle espri falan yaptık. öyle çok önemli şeyler değildi ama ben etkilendiğim için ondan çok hoşuma gitti falan. her neyse o günden beri aklımdan çıkmıyo çocuk ya. neredeyse her gün düşünüyorum. acaba ne yapmalıyım. öyle gidip hayatta açılamam. oraya tekrar gideriz acaba orda olur mu orda olursa nası olur acaba konuşabilir miyiz bu soruları düşünüyorum sürekli. bu çocuğa gerçekten çok masumane şeyler hissediyorum. sadece sarılsam bile yeter o derece. gerçekten çok hoşlanıyorum ondan çaresizim :KK43:((

Son düzenleme:
Canim bence bu kadar hoslandiysan oraya gitmeye devam et zaten muhabbet ede ede bazi seyler kendiliginden gelisir. Simdi acilmak icin cok erken zaten bakarsin ilk adimi o atar belki de guzel seyler olur

Cinsellik gelmesi falan ? Ablalar gelip kulak çekecek birazdan o_O

hahah ya dediğim gibi her zaman olan bir şey değil. kimi erkeğe baktığınızda cinsellik gelir aklınıza kimisinde ise çok masumane olur. ben bu çocuktan çok masumane duygularla hoşlanıyorum. dediğim gibi sarılsak bile mutluluktan ölürüm o derece.

erkege bakıp cinsellik düşünen kadını da ilk defa duydum hemde yaş 19 hey maşallah :KK14:

Ya aslında ben anladım cinsellik derken bizim aklımıza gelen anlamda kast etmiyor. Bu yaşlarda kanları kaynıyor aklna gelse gelse çocukla sinemada öpüşmek falan geliyordur.

Ya aslında ben anladım cinsellik derken bizim aklımıza gelen anlamda kast etmiyor. Bu yaşlarda kanları kaynıyor aklna gelse gelse çocukla sinemada öpüşmek falan geliyordur.

ama yine de bana tuhaf geldi yahu :KK14: siz içinizden şu erkek olsa da sinema da öpüşsek diye düşündünüz mü hiç ? :KK45:
şahsen bi an bile aklıma gelmedi sevgili olmadan önce
halbuki libidom tavandır hep :KK70:

keşke o kısmı yazmasaydım. yanlış anlaşılacağımı ve konunun sapacağını tahmin ediyordum :) bu çocuğa bakınca aklıma sadece ona sarılmak geliyor hepsi bu. cinsellik de gelse sorun olmazdı bence. hepimiz hormon denen şeylere sahibiz.

ama yine de bana tuhaf geldi yahu :KK14: siz içinizden şu erkek olsa da sinema da öpüşsek diye düşündünüz mü hiç ? :KK45:
şahsen bi an bile aklıma gelmedi sevgili olmadan önce
halbuki libidom tavandır hep :KK70:

Bazen Brad Pitt'i düşünüyordum o yaşlarda :KK22:Yeni nesil fena bizim gibi değil hızlar süper :KK55:

her zaman değil zaten ya sadece bazı erkeklere karşı =) yanlış anlaşılmışım gibi hissediyorum dediğim gibi sadece bazı erkeklere karşı böyle şeyler aklıma geliyor ama bu çocuğa karşı hiç gelmedi mesela..
Cicim burdaki kadınlar hormonlarını aldırdıkları için bi erkeğe asla o gözle bakmazlar. Sen yanlış bir cümle kurmuşsun, çok yargılanacaksın.

Kafeye gitmeye devam et, takip et bakalım biraz nasıl davranacak. Ama bir abla tavsiyesi o garsonlardan pek hayır gelmez genelde.

Cicim burdaki kadınlar hormonlarını aldırdıkları için bi erkeğe asla o gözle bakmazlar. Sen yanlış bir cümle kurmuşsun, çok yargılanacaksın.

Kafeye gitmeye devam et, takip et bakalım biraz nasıl davranacak. Ama bir abla tavsiyesi o garsonlardan pek hayır gelmez genelde.

haha çok tatlısınız = ) ben de çekinmezsem gideyim diyorum arada. ama neden garsonlardan hayır gelmez dediğinizi merak ettim = )

haha çok tatlısınız = ) ben de çekinmezsem gideyim diyorum arada. ama neden garsonlardan hayır gelmez dediğinizi merak ettim = )
Eşimin yeğeni bir kafede barista. Severim keratayı, bu işin okullularından. Turizm mezunu. Ama onu ve çevresindekilerin yaşantısını biliyorum. Evliyken bile kafeye gelen kızlarla flötleştiği çok oldu. Sonra o kızlardan biri yüzünden eşinden ayrıldı ki eşi de bu işteydi. Bunlar okumuş, düzgün kesimi bu işin bir de. Diğerlerini var sen düşün.

Eşimin yeğeni bir kafede barista. Severim keratayı, bu işin okullularından. Turizm mezunu. Ama onu ve çevresindekilerin yaşantısını biliyorum. Evliyken bile kafeye gelen kızlarla flötleştiği çok oldu. Sonra o kızlardan biri yüzünden eşinden ayrıldı ki eşi de bu işteydi. Bunlar okumuş, düzgün kesimi bu işin bir de. Diğerlerini var sen düşün.

üzüldüm bunu duyduğuma ya. ama hepsi öyle değildir herhalde. bu çocuk da galiba üniversitede okuyormuş

Back
X