Ateş bacayı çoktan sarmış:)
Hiç mi yazmıyor sen yaz rahatsız etmek istemiyorum ama merak ettim de.
Sınavdan sonra dönüş yapar muhtemelen.
Ateş bacayı çoktan sarmış:)
Hiç mi yazmıyor sen yaz rahatsız etmek istemiyorum ama merak ettim de.
Sınavdan sonra dönüş yapar muhtemelen.
Hayır evli değil. Şuan ailesinin yanında. Memleketinde ailesiyle beraber kalıyor. Anne baba kardeşler yiğenleri aynı apartmanda yaşıyorlarBöyle konularda en önemlisi
Adam evli mi değil mi?
İyice emin olmalı önce.
TUSu bekle derim
TUS bildiğin ölüm kalım savaşı bitene kadar darlama. Sonra yardır gitsin:)
Hayır evli değil. Şuan ailesinin yanında. Memleketinde ailesiyle beraber kalıyor. Anne baba kardeşler yiğenleri aynı apartmanda yaşıyorlar
Inşallah canım o zaman sınavı bekle baktın hala aynı umudunu kes..Hiç yazmıyor maalesef. Çok nadir bi şey olunca. Mesela yaklaşık 1 hafta önce bir mesaj atmıştı bi şey sordu sadece. Yani eskiden arada bahanelerle atıyordu ama son zamanlarda hepten azaldı. Sınava yoruyorum az kaldı diye ama inşallah sebebi budur :/
6 aydir hic gorusmediniz mi bu kadar aklinizda olmasinin nedeni ona odaklanmissiniz bilincaltiniza yerlestirmissiniz biraz uzaklastirin kendinizi geri cekin belki karsi taraf size ulasma cabasina girerKızlar yaklaşık 6 ay önce bir doğa kampına gitmiştim. Orada biriyle tanıştım. Araçta dikkatimi çekti. Sonra kampta yanıma oturdu. O açtı sohbeti. Ama çok kısa bir sohbet. Gitar çalıp şarkı söylüyorduk sesin çok güzel müzikle ilgili misin falan dedi. Kampın başında tanışma kısmında herkes adını soyadını işini memleketini falan söylemişti. Ben de öğretmenim demiştim. Müzik öğretmeni misin diye sordu. Sesin çok güzel de falan diyerek ordan sohbete girdi. Biraz muhabbet ettik kısa ama çok değil. Kamp bir gün sürdü zaten bütün gece yan yanaydık neredeyse ama çok da konuşmadık. Ben onu ilk gördüğüm anda bana bir şeyler oldu. Gözümü alamadım adamdan resmen. Ama konuşma çabasına da girmedim. Kamp sonrası onu internetten buldum ama mesaj atmadım eklemedim gizlice takip ettim stalkladım anlayacağınız 1 hafta sonra o beni buldu sosyal medyadan mesaj attı. Sonra ara ara mesaj atmaya başladı. Konuşmaya başladık. Sonra cep numaramı istedi ve sosyal medyadan whatsappa geçtik falan derken yaklaşık 6 aydır konuşuyoruz. Samimi erkek arkadaşlarımdan kıskanmalar her paylaştığıma bakmalar vs. Ama kesinlikle bir açılma yok. Bu ara da sınava çok az kaldı tusa hazırlanıyor (doktor kendisi) o yüzden şu sıra hepten kayıplar da. Ben adamı aklımdan atamıyorum. Bir insan 7 24 aklında olur mu insanın. Uyurken bile rüyalarımda çıldıracağım. Ben çok fena aşık oldum sanırım. Aşk mı bu sizce? Napmalı açılmalı mıyım? Sınavı mı beklesem kafasını karıştırmasam? Ya da ondan mı beklesem bir akıl verin kızlar nolur
TUSu bekle derim
TUS bildiğin ölüm kalım savaşı bitene kadar darlama. Sonra yardır gitsin:)
Tamam.
O zaman sakin ol sadece :)
onun niye bekledigi belli.
Hiç yazmıyor maalesef. Çok nadir bi şey olunca. Mesela yaklaşık 1 hafta önce bir mesaj atmıştı bi şey sordu sadece. Yani eskiden arada bahanelerle atıyordu ama son zamanlarda hepten azaldı. Sınava yoruyorum az kaldı diye ama inşallah sebebi budur :/
TUS çok kritik bir sınav. Hiç dokunmayın şimdilik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?