Aklımdan çıkmaz oldu? :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözünü sevdiğim AŞK.okurken bile hoşuma gitti.ne tusu ne sınavı tabikii beklemeyin.açılamıyorsanız açılmasını sağlayın.aşkınıza sağlık

sen de sınav bahanesi ile yaz. işte merak ettim hazırlıklar nasıl gidiyor? enerjin nasıl? ne kadar kaldı gibi gibi..

Hmm mantıklık sınava az kala onu bahane edip mesaj atabilirim ya ara ara bahanelerle atıyorum hiç bana göre değil böyle şeyler rahatsız oldum tuhaf hissettim kendimi

Gözünü sevdiğim AŞK.okurken bile hoşuma gitti.ne tusu ne sınavı tabikii beklemeyin.açılamıyorsanız açılmasını sağlayın.aşkınıza sağlık

Beklememek lazım demi aslında benim tek derdim kafası karışır ne bileyim çok yoğun çalışıyor beyni karman çorman dersten zaten bi de ben aklını karıştırırsam odaklanamazsa sınavı geçemezse vicdan azabı çekerim diye korkuyorum o açılmıyor ben de bu sebepten bekliyorum 25 inde sınav. Şeytan diyor 25 inde sınav sonrası ara dök içini ama utanıyorum adamla konuşurken bile ellerim titriyor bırakın açılmayı

Sınava kadar varlığınızı hissettirin sadece yani o mesaj atamıyorsa siz atın günde bir iki.sonrasında da madem siz utanıp konuşamıyorsunuz onu o kıvama getirip konuşmasını sağlayınah o el ayak titremesi,o heyecan ne şahane şeydir

Inşallah canım o zaman sınavı bekle baktın hala aynı umudunu kes..
Bence yoğun çalışıyordur yok mu ortak arkadaşınız sorabileceğin..

Maalesef ortak arkadaş yok. Kampta tanıştık kimse birbirini tanımıyordu. Benim yanımda iki arkadaşım vardı okuldan onun da bi arkadaşı vardı iş yerinden ama ortak bi tanıdık yok kampta tanıştığımız için.

Hmm mantıklık sınava az kala onu bahane edip mesaj atabilirim ya ara ara bahanelerle atıyorum hiç bana göre değil böyle şeyler rahatsız oldum tuhaf hissettim kendimi

tuhaf olacak bir şey yok. erkek milleti canı istediği zaman yazma hakkına sahip de kadınlar değil mi yani? en kötü işin sonu sevgililik olmaz biter gider. hiç bekleme at mesajı gitsin.

Ah ah sormayın. Arada bir nadir mesaj attığı zaman beklemediğim anda beni görmelisiniz telefonu normal bi şekilde alıyorum bi açıyorum onun ismi. Allaaah ellerim titriyor telefon yere evde bir koşu turu sevinç çığlıkları sonrasında kırk saat düşünüp sonuç olarak sadece nasılsın nasıl gidiyor yazabilen bir adet ben çocuk hallerimi görse gülmekten ölür

tuhaf olacak bir şey yok. erkek milleti canı istediği zaman yazma hakkına sahip de kadınlar değil mi yani? en kötü işin sonu sevgililik olmaz biter gider. hiç bekleme at mesajı gitsin.

Çok pis gaza geldim şuan atayım madem ya ben ağırdan almaya çalışıyordum aslında hemen ben doktorum diye kız peşime düştü diye düşünmesin diye. Normalde hiç de mesaj atmam. Eski sevgilimde kaç yıllık sevgilimdi ama ilk mesajı hep o atardı hergün. Öyle bi insandım aşktan gebersem adım atmayan bir tiptim yani. Ama ters köşe oldum bu adamda. Çarptı resmen aklımdan çıkaramıyorum ilk defa bu kadar yoğun duygular yaşıyorum :/

6 aydir hic gorusmediniz mi bu kadar aklinizda olmasinin nedeni ona odaklanmissiniz bilincaltiniza yerlestirmissiniz biraz uzaklastirin kendinizi geri cekin belki karsi taraf size ulasma cabasina girer

6 ay önce kampta tanıştık işte Sonra o memleketine döndü tusa hazırlanmaya başladı. Ben de burdayım tanışıp direkt uzaklaştık mesafa olarak yani. Telefonda görüşüyoruz sürekli ama son zamanlarda sınav yaklaşıyor diye galiba onu da azalttı

Tek çaren sınav zamanı canim. Hakkınızda hayırlısı.

Valla ben okurken bile istemsizce gülümsedim:)ne güzel ifade etmişsiniz:)diliyorum aşkı sonuna kadar yaşayıp aşk evliliği yaparsınız.

Hakkınızda hayırlısı olsun, benzer bir durumu ben de yaşıyordum. Duygularınızı belli etmeyin derim çünkü çoğu erkek bu konuda sıkıntılı. Sanırım ulaşılmazı bulmak ve elde etmeye çalışmak hoşlarına gidiyor.

Bence sen değil o açilsin biraz sabret seni tanimaya çalışıyor. Kendin ol . hemen a o davrandı. Demesin ağır ayak anladın sen canım.

Aynen katılıyorum. Ben de bundan korkuyorum o yüzden sessiz kalıyorum. Ne kadar çabalarlarsa o kadar kıymet veriyorlar. Zoru oynamak lazım ben bunu öğrendim..

Sizin durum nasıl sonuçlandı bu arada açıldınız mı

Sizin durum nasıl sonuçlandı bu arada açıldınız mı

Ben tam açılmasam da hoşlandığımı belli ettim, o da çok ediyordu, ama ben hoşlandığımı belli ettikten sonra ilgisi azaldı. Tavsiye etmiyorum yani, erkeklerin sanırım genetiği bozuk saçma sapan kezbanlık hileleri ile uğraşmaktan hoşlanıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…