Aklımdan çıkmaz oldu? :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten inanamıyorum bu hikayeye ya hiç mi acaba demiyorsun
Konu sahibinin konusunu baltalamayalım :) Çok dedim tabi ki dediğim için de o dönem eklemiştim ama korktum aradan geçen onca yıldan , onca yaşanmışlıktan sonra bilmiyorum ki... Onu hep güzel hatırlamak istedim , belki güzel şeyler olurdu belki de hayal kırıklığı... Cesaret edemedim , kısmet değilmiş ya da ben çok aptalmışım :) Konuya yazdıktan sonra sosyal medyadan arattım yine şimdi evet 26 yıl geçti ama o hiç evlenmemiş hala... çok kilo almış , hafif kelleşme başlamış ama gözleri ve gülüşü hiç değişmemiş :) Tabi ki bir daha asla ekleyecek değilim.

Tus çok zor bir sınav, kuzenim uyku yemek hariç sürekli ders çalışırdı, kafasını kitaplardan kaldırmazdı. Yani demem o ki, sınava kadar tutun kendinizi biraz kafasını karıştırmayın. Sınavdan önce şans dileyin ve hala istiyorsanız sınavdan sonra ya önce belli edin ya da direk açılın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Okurken yüzümü kocaman bir gülümseme aldı. Umarım hic hayal kırıklığı yaşamadan istediğiniz gibi sonuç alırsınız:)
Sınava çok az kaldı,bekleyin geçmesini o zaman taşlar oturacak:)

haklısın konu dağılmasın ama lütfen bekarsan ekle arkadaş olarak konuşursun ya :)

haklısın konu dağılmasın ama lütfen bekarsan ekle arkadaş olarak konuşursun ya :)
Kim bilir belki bir gün karşılaşırız yeniden... Oğlumun adını duyarsa çok utanırım sanırım :) Belki de haklısın tam da 14 Şubat günü arkadaşın açtığı konu beni benden aldı götürdü :) Teşekkürler.

Az kalmadı ki daha var sınava

Tus zor bir sinav o yuzdenyazmiyor olabilir. Sen mesaj at ve sinavdan sonra goruselim falan de.

Vay canına film gibi ya

Ayy inşallah kazanır da morali düzgün olur. Kazanamazsam yıkılırım modunda çünkü. Herşey sınav değil hayat güzel dedim cevabı evet herşey sınav oldu Tustan sonra inşallah belli edebilir ya da açılabilirim zira mesaj attığında bile ellerim ayaklarım titriyor açılmayı hayal bile edemiyorum

Ayy benim oda arkadaşımın erkek arkadaşı tıp okuyor. Gerçekten zor sınav zamanları yanına yaklaşılmıyor çocuğun. Bu hele birde tus. Bir geçsin bakalım her şey belli olur

Okurken yüzümü kocaman bir gülümseme aldı. Umarım hic hayal kırıklığı yaşamadan istediğiniz gibi sonuç alırsınız:)
Sınava çok az kaldı,bekleyin geçmesini o zaman taşlar oturacak:)

İnşallah inşallah :) bu 14 şubata yalnız girdim bidahakine onla girerim inşallah

Ayy benim oda arkadaşımın erkek arkadaşı tıp okuyor. Gerçekten zor sınav zamanları yanına yaklaşılmıyor çocuğun. Bu hele birde tus. Bir geçsin bakalım her şey belli olur

İnşallah geçerse tabii geçemezse psikolojikmen çökecek hepten :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…